Video: Aktivismia transulobbya vastaan Australiassa

Victorian osavaltio on tapahtuman jälkeen suunnitellut roomalaisten tervehdysten lailla kieltämistä.

Ulkomaat

flag, lgbt, gay

Australian Melbournessa järjestettiin hiljattain mielenosoitus transuilua ja lasten groomaamista vastaan, johon otti osaa myös kansallissosialistinen National Socialist Network – järjestö (NSN).

Järjestön urheilullisten nuorten miesten tapahtumassa tekemät roomalaiset tervehdykset raivostuttivat poliittista eliittiä niin paljon, että Victorian osavaltio suunnittelee nyt kyseisen käsimerkin lailla kieltämistä. Järjestö ei selvästikään ole myöskään kansallismielisen kentän sohvaperunoiden mieleen, sillä Patriot Frontin tapaan myös NSN:n naamioituneet särmät nuoret miehet ovat herättäneet epäilyjä, että he olisivat oikeasti liittovaltion agentteja salatehtävissä.

Tapahtumassa oli lähellä myös syntyä yhteenotto, kun transuilua kannattava roskajoukko alkoi lähestymään punaliput liehuen satojen ihmisten voimalla noin 30 kansallissosialistia kohti. Antifasistit myöhemmin väittivät poliisin pysäyttäneen heidät mutta virkavalta oli tässä kohtaa vielä niin harvalukuista, että he olisivat halutessaan helposti päässeet tulemaan läpi.

Lähde: Telegram

Aktivismi Australia Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Järjestö ei selvästikään ole myöskään kansallismielisen kentän sohvaperunoiden mieleen, sillä Patriot Frontin tapaan myös NSN:n naamioituneet särmät nuoret miehet ovat herättäneet epäilyjä, että he olisivat oikeasti liittovaltion agentteja salatehtävissä.”

  Tämä on kyllä jännä, heti kun joku tekee jotain muuta kuin kirjottelee somekommentteja, niin sen on ”pakko olla joku salaisten agenttien sisäpiirijuoni”.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kumman vähän porukkaa. Sairasta et tota insestin tuotosta sekä transu paskaa ajavia on aina näissä tapahtumissa eniten oli tapahtuma missä vaan maailman kolkassa.

 • society

  Vastaa

  Mikä olikaan ton loppumusiikin nimi?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tässä oli jo tekemisen meininki!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  flag, lgbt, gay