Itävalta: 3 vuotta vankilaa kynttilöiden sytyttämisestä Hitlerin synnyinkodin edessä

Itävallassa voi saada jopa 20 vuotta vankilaa kansallissosialismin uudelleen herättämisestä, mitä kynttilöiden sytyttäminen väärässä paikassa ilmeisesti oli.

Ulkomaat

Kaksi miestä sai molemmat kolme vuotta vankilaa Itävallassa. Heidän rikoksensa oli sytyttää kynttilät Hitlerin synnyinkodin edessä tämän syntymäpäivänä.

Toinen, 69-vuotias mies, on aikaisemmin osallistunut koronadiktatuurin vastaisiin mielenosoituksiin, mitä oikeus piti rangaistusta koventavana seikkana, sillä hän on osoittanut alistumattomuutta järjestelmää kohtaan.

24-vuotias tuomittu taas on osallistunut Saksassa erilaisiin muistotilaisuuksiin, mitä ei katsottu hyvällä tuomiota jaettaessa.

Lähde: Der Dritte Weg

Adolf Hitler Itävalta Poliittinen vaino Ulkomaat

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Ostmark (!) on ihan saatanan sairas tuossa vainoamisessaan. Kuten myös Kleindeutschland.

  • Toimitusjohtaja

   Vastaa

   Kansa muistaa tomitusjohtajan vaikka valtaapitävät kuinka koittaisivat saada sitä unholaan.

   Aivan liikaa kirjoja ja oikeita historian kirjoituksia on liikkeellä. Niitä pitäisi jakaa nykyistä paljon laajemmin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Täysin järjettömiä tuomioita, kansallissosialismin demonisointi ja valehtelu on niin vahvaa, että valtaeliitti tosissaan pelkää ihmisten ottavan selvää siitä, mitä kansallissosialismi todellisuudessa on ja mitkä olivat ne syyt, joiden takia Hitler nousi valtaan.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Rangaistukset vain lisäävät vain tiedon leviämistä Hitleristä, joten parasta olisi muuttaa järjettömiä lakeja. Nykypolitiikka on mennyt hulluksi kiihottamiseksi väärään suuntaan. Syynä siihen ovat kansalaiset valitessaan heikkoälyistä joukkoa valtaan.

  • TT

   Vastaa

   Selkeästi alkaa olla kyse eliitin tai nk. ’cabal’in peloista oman asemansa ja agendansa puolesta. Vastarinta laajenee päivä päivältä ja naurettavilla tuomioilla yritetään sitä vaimentaa. Viime aikojen hullu sotapolitiikkakin on osoitus siitä. Omaa tyrannimaisuutta projisoidaan Putlerin hahmoon ja samalla möykätään demokratiasta ja ”vapauden” puolustamisesta (vrt. Joe Bidenin viimeaikaiset puheet) Hitleriläisestä fasismista ja totalitarismista poimitaan monet sen väitetyt huonot puolet ja meno alkaakin muistuttaa karikatyyriä Natsi-Saksasta.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Paljonkohan Itävallassa saa kakkua jos vetää lipun salkoon rautakansleri Adolf Hitlerin syntymäpäivänä?

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Todennäköisesti tuon 20 vuotta

  • Teemu

   Vastaa

   Suomessa saa lipun laittaa salkoon joka päivä. Ruotsissa tuntui aikoinaan myös lippu olevan porukalla salossa usein. Olikohan siellä liputuspäiviä enemmän?

 • Totuus

  Vastaa

  Muistakaa että voittajat kirjoittavat historian. Häviäjät poljetaan mättääseen.

 • Teemu

  Vastaa

  Suomessa saa murhata halvemmalla tai suunnilleen samalla hinnalla:

  https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=2&t=27305 ← 2 v 3 kk

  https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=2&t=28471 ← 4 v

  Ja kyllä, minun kirjoissani se on murha, kun lähietäisyydeltä ammutaan päähän tai muualle kaveria.

  • society

   Vastaa

   Tämä taas todistaa sen että Aatu oli oikeassa

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Muistuttaa uutista naisen pidätyksestä ”mahdollisesta hiljaisesta rukoilusta” aborttiklinikan lähettyvillä.

  Jos joku niin Herra Adolf Hitler ansaitsee kynttilöiden sytyttämisen synnyinkotinsa edessä, sillä kukaan muu maailmanhistorian henkilö ei ollut tullut katsoneeksi niin syvälle suureen syvyyteen, ja tullut sen seurauksena Euroopan historian tuhatvuotisten tapahtumien varjoavataraksi, jonka oli määrä ilmentyä maailmanhistoriaan antikristuksen toisena inkarnaationa (ensimmäinen oli Napoleon, ja kolmas on jo elossa ja voi hyvin kuten voimme tapahtumista nähdä). On helppoa syyttää tällaisia kansallisia ja rodullisia deva-hahmojen alaisuudessa toimineita poikkeuksellisia miehiä yksinään kaikesta siitä, mitä tapahtuu maailmanhistorian myllerryksessä, mutta kuka muu heidät kutsuu esiin kuin ihmiskunta kollektiivisesti antautuessaan JOKA PUOLELLA YKSILÖINÄ ilmavaltiaiden herrojen hallintavaltaan?

  Minäkin olen, veljet, katsonut tuohon syvyyteen ja epäilen jokaisen täälläkin tutustuneen tuohon vortexiin, joka vetää meidät alas ylevistä korkeuksista me, katsoo takaisin ja kysyy meiltä päivittäin: nostatko miekan maailmanhistoriaa vastaan ja tulet kostajaksi – hirviöksi – Koska et kestä syvyyden takaisintuijotusta ja hymyilevien hirviöiden ympärillä elämistä?

  Tämän vuoksi minä sekä ymmärrän että rakastan Aatua, ja koska näen itseni helposti hänessä aikanaan – uskonhan olleeni myös toisessa maailmansodassa läsnä eri hahmossa ja muodossa – sytytän hänelle kynttilän. Kukaan muu ei ansaitse niin radikaalia myötätuntoa kuin Wotanin haltuun ottama 1900-luvun Vindex. Lupaan teille että ette halua olla 2000-luvun kyseisen astian nukkeja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuollainen yliampuva fasistinen mielivalta saa aikaiseksi sen, että jopa minunkin tekee mieli mennä laittamaan kynttilä palamaan Aatun muistolle, vaikka en mikään fanittaja olekaan.

 • pöh

  Vastaa

  Minä en kannata minkäänlaista natsismia yhtään enempää kuin kommunismiakaan.
  Mutta ois kiva tietää millä nää perustelee tämmöset tuomiot?
  Hölötetään koko ajan kuinka ollaan ”oikeusvaltiota”, ja sitte jostain kynttilän sytyttämisestä saa isomman tuomion kun vaikka raiskauksesta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Hyvä tietää. Jos eläkkeellä ollessa tulee taloudellisesti ahtaat olot, pääsee kynttilän sytyttämällä niin sanotun Itävallan vankilalaitokseen ilmaiselle ylöspidotte.

 • JT

  Vastaa

  Tiedä historiasi – älä anna sen toistaa itseään Kitty Werthmannin puhe vuonna 2013. Kitty Werthmann pakeni USA:han ja kertoo kokemuksistaan ennen sitä.
  https://injektiopiikki.com/2022/01/04/tieda-historiasi-ala-anna-sen-toistaa-itseaan/

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Kirjoitin hommaforumillr että ei Hitler Eurooppaa tuhonnut. Kuoli jo 1945. Tuho tuli hänen kuolemansa jälkeen. Sain ikuisen bannin ja haukuttiin natsiksi ja äärimieliseksi koska sanoin vaan tosiasian. Tosiasia on että kommunismi ja mamutus on vaan pahentunut. Euroopan tuho.

 • X

  Vastaa

  Kuvitteleeko joku Itävallassa tai vaikka Suomessa että noin saadaan rajoitettua Hitlerin aatetta. Rupeaa olemaan kantis valkoihoisen ainoa vaihtoehto. Syvimmät sympatiani Suomen ja Euroopan nuorisolle.

 • Ismo Meinander

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi