Saksa: kansallismielisiä musiikkituottajia vastaan hyökätty PolPon toimesta

Suomalainen keihäänheittäjä Seppo Räty on tehnyt tunnetuksi lauseen "Saksa on paska maa."

Ulkomaat

Poliittinen poliisi on tehnyt ratsioita useissa Saksan osavaltioissa osana laajaa tutkimusta, joka kohdistuu kansallismieliseen musiikkialakulttuuriin. Epäiltyjen väitetään levittäneen kansallismielistä musiikkia sekä Saksassa että ulkomailla, mikä Saksan lakien mukaan voi olla rikos.

Ratsiat keskittyivät erityisesti rakennuksiin Niedersachsenissa, Hampurissa, Berliinissä, Thüringenissä, Rheinland-Pfalzissa ja Baden-Württembergissä. Lisäksi poliisi suoritti kotietsinnän Mallorcan saarella Espanjassa. Oldenburgin poliisilaitos tiedotti, että epäillyt ovat syyllistyneet ”äärioikeistolaisen vihapuheen musiikin tuotantoon ja levitykseen.”

PolPon mukaan kyseessä on järjestäytyneen rikollisuuden ryhmä, jonka ydintoimintaa on levittää kansallismielistä sanomaa kulttuurin kautta.

Lähde

Kansallismieliset Poliittinen vaino Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Polpo hyökkää normaaleja kansalaisia vastaan, jotka vain ovat huolissaan tulevaisuudesta ja maan kehityskulusta, mutta Polpoa ei pätkääkään kiinnosta rotumuukalaisten hyökkäykset ja muut rikokset saksalaisia vastaan.
  He ovat puolensa valinneet, eikä se valinta edusta kansan puolella olemista.

  Muistakaahan tukea kansallismielisiä levyfirmoja, vain sillä tavalla ne pysyvät pystyssä ja tulee säännöllisesri myös uutta musiikkia!

 • Huhhuh

  Vastaa

  Me ollaan kovaa vauhtia menossa helvettiin

 • Että näin

  Vastaa

  Eli saksan PolPon mielestä kansallismielisyys on järjestäytynyttä rikollisuutta aka patriotismi on kielletty.
  Ei ole kaukana suomenkaan viranomaisten tulkinnasta kyseisestä aiheesta, ihmekös kukaan eduskunnassa ei mainitse sanallakaan olevansa kansallismielinen ja juuri siitä syystä on myös laiton ajojahti SML:tä vastaan aloitettu koska se mainitsee olevansa ja puolustavansa sellaista identiteettiä.

 • TT

  Vastaa

  Ludwig van Beethoven oli viimeinen saksalainen hyvä muusikko. Kuulopuheiden mukaan häntä pidettiin kapinallisena ja vaikeana luonteena. Beethoven pyörii aina kiivaasti haudassaan, kun kuulee, että hänen teemaansa käytetään EU:n propagandasävelmässä ”Ode to Joy”.

  • joodejoode

   Vastaa

   Hyvä kommentti, vaikka Beethoven oli viimeiset kymmenen vuottaan ollut kuuro.

 • Minä

  Vastaa

  Eipä tuota Saksaa voi tuosta syystä sanoa paskaksi maaksi, sillä ihan vastaavaa mielivaltaa on harrastettu monissa euroopalaisissa maissa viimevuosina. Saksassa nykyisin näkynyt politiikka sen sijaan on sitä ihan itseään, kuten monissa muissakin maissa.

 • Merkityksetöntä

  Vastaa

  Kun katsotaan Masslowin tarvehierarkiaa niin ”itseilmaisu” on vasta alimmalla, viidennellä, portaalla. Se onko sitä tai ei, ei vaikuta ihmisiin jolleivat ylemmät portaat ole turvattuja/tyydytettyjä.

  Isänmaallisten musiikki ei kiinnosta ihmisiä joilla ei ole ruokaa tai suojaa tai joilta se uhataan viedä pois. Myös yhteisöllisyyden puute muuttaa alimman tason merkityksettömäksi.

  Joten, voisin sanoa että ko. ratsiat ja musiikin tuottajat vaikuttavat hyvin pieneen joukkoon ihmisiä. Ja silloin sillä ei ole kokonaisuuden kannalta mitään merkitystä.

 • Confident of Victory

  Vastaa

  Blutzeugen on loistava RAC bändi.
  Kuuntelen päivittäin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi