Jättistadionilla yllättävä kuva Yhdysvalloissa – itävaltalainen taidemaalari ilmestyi otteluun

Michigan State Spartansin joukkueen illan huipensi tappio paikallisvastustajalleen Michigan Wolverinesille maalein 49–0.

Ulkomaat

Michiganin osavaltion yliopiston jalkapallostadionilla aiheutti kohua kansallissosialistisen Saksan johtajan Adolf Hitlerin kuva, joka näkyi stadionin suurella valotaululla. Kuva ilmestyi tietovisasta, joka näytettiin yleisölle ennen ottelua.

Kohuttu kuva tuli The Quiz Channel ‑nimiseltä Youtube-kanavalta. Kanavan luoja Floris van Pallandt ilmoitti, ettei yliopisto ollut pyytänyt lupaa hänen visojensa näyttämiseen stadionilla ja piti koko tilannetta kyseenalaisena.

Yliopisto julkaisi tiedotteen, jossa se pahoitteli tapahtunutta ja ilmoitti hyllyttäneensä tapaukseen liittyvän työntekijän. Tiedotteen mukaan jatkossa kaikki valotaululle näytettävä sisältö tarkistetaan entistä huolellisemmin.

Michigan State Spartansin joukkueen illan huipensi tappio paikallisvastustajalleen Michigan Wolverinesille maalein 49–0.

Lähde: IS

Adolf Hitler Historia Ulkomaat Viihde Yhdysvallat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Olihan valtakunnankansleri Adolf Hitler myös taidemaalari, mutta ennen kaikkea hän oli suuri filosofi. Lukekaa Taisteluni-kirja niin ymmärrätte mitä tarkoitan!

 • TT

  Vastaa

  Aatu saisi enemmänkin kummitella sionismin emämaassa.

  • anonyymi

   Vastaa

   ”Aatu saisi enemmänkin kummitella sionismin emämaassa.”

   Aatun isänpuoleinen isoäiti sai Aatun isän tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa, joksi on epäilty Grazissa asuneen juutalaisperheen poikaa. Isoäiti oli perheessä apulaisena.

   Aatu oli epäilemättä hyvin lahjakas. Mutta jos Aatu oli neljäsosajuutalainen, niin kansallissosialistit varmaankaan eivät olleet halukkaita sitä kertomaan. Ja sama koskee juutalaisia.

   Viranomaisten asiakirjoista ei tätä mysteeriperhettä löytyne.

   • Plääh

    Vastaa

    Tuo valhe on kumottu satamiljoonaa kertaa. Lähes valtavirtaa edustava Werner Maser osoitti jo 70-luvulla, että isoäiti ei voinut olla tuollin Grazissa tai Wienissä eikä Grazissa ollut juutalaisia eikä Frankeberg-nimistä henkilöä. Talonpoikaisnainen ei varmasti olisi edes tehnyt työtä palvelustyttönä eikä hän siis voinut mennä asuinpaikaltaan uolloin Graziin. 

    Rehelliset tutkimukset ovat todenneet Hitlerin geenien olleen erittäin syvällä alueen puhtaasti saksalaisella maaseudulla

 • Observer

  Vastaa

  Tule Aatu takaisin. Siirrä Venäjän länsiraja Uralille, ota EUvostoliitto haltuun ja lähetä koukkunokat Kerguelen saarelle, jonka ympärille tiukka saarto. Ja voila, moni ongelma katoaa kuin itsestään.

 • Eugen

  Vastaa

  Adolf oli väärinymmärretty taiteilija! monessa asiassa oli oikeassa ja tietoisuus oli hänellä aikaansa edellä.

 • anonyymi

  Vastaa

  ”.…. ja lähetä koukkunokat Kerguelen saarelle, jonka ympärille tiukka saarto. Ja…”

  Kerguelen on helpompi asuinpaikkana kuin Mars. 

  Kenties tulevaisuudessa varakkaimmat valkoiset pakenevat monikulttuurisuutta ja perustavat Kerguelenille lasikuvun alla olevia kaupunkeja. Etuna Kerguelenilla on sijainti, joka antaa suojaa. Tietoliikenneyhteydet muuhun maailmaan hoituvat Starlinkillä.

  Ehkä vihamielisin ympäristö asuttamiselle ovat Antarktiksen kuivat laaksot. Mutta nekin ovat suorastaan ”lauhkeita paratiiseja” verrtattuna Marsiin.

  Mitä tapahtuu, kun Kerguelenille on saatu luotua kukoistava asuinpaikka? Luultavasti osa valkoista geeniperimää kantavista haluaa esiintyä suvaitsevaisina ja antaa turvapaikan sekasortoa ja kurjuutta luovien rotujen edustajille, jotka tuovat tuliaisinaan sekasortoa ja kurjuutta.

  Johtopäätös. Valkoisissa esiintyy taipumusta päätöksiin, joka johtaa valkoisten tuhoon. Miten tuo taipumus voitaisiin poistaa?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kerguelen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi