Wagner-palkkasotilasjoukon juutalainen johtaja väittää neljän suomalaisen maanpetturin kuolleen sen riveissä

Mikäli kerrotut asiat pitävät paikkansa, voidaan useamman suomalaisen maanpetturin todeta kokeneen ansaitun kohtalon.

Ulkomaat

Venäjän puolella sotinut maanpetturi Petri Viljakainen.

Venäjän käyttämän Wagner-yksityisarmeijan juutalainen johtaja väittää, että sen riveissä on kuollut ainakin neljä suomalaista maanpetturia. Lisäksi hän kertoo yhden olevan kateissa, mahdollisesti Ukrainan sotavankina.

”Neljä suomalaistaistelijaa on kuollut ja yksi kateissa, todennäköisesti ukrainalaisten vangitsemana. Loput jatkavat taistelua”, juutalainen kertoo. Aikaisemmin hän on kertonut kahdenkymmenen suomalaisen sotivan hänen alaisuudessaan.

Mikäli kerrotut asiat pitävät paikkansa, voidaan useamman suomalaisen maanpetturin todeta kokeneen ansaitun kohtalon. Juutalaisen sanoihin tulee kuitenkin suhtautua kriittisesti, sillä kyse voi olla myös julkisuustempauksesta tai esimerkiksi Suomen kansalaisuuden omaavista venäläisistä.

Aikaisemmin on kerrottu Venäjän puolella taistelleen Petri Viljakaisen kuolleen. Uutinen Viljakaisen kuolemasta otettiin ilolla vastaan laaja-alaisesti.

Lähde: MTV Uutiset

Ukraina Ulkomaat Venäjän juutalaisyhteisö Wagner

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • andolf justilainen

    Vastaa

    ukrainan ja venäjän puolella maanpettureita ?

  • otto suni

    Vastaa

    Samoja pettureita ovat kaikki juutalaisen Zelenskyn joukoissa taistelevat suomalaiset. Yksikään kansallismielinen ei taistele kasaarimafian joukoissa ja sen pitäisi jokaisen suomalaisen miehen ymmärtää!

    • Nimetön

      Vastaa

      Jokainen isänmaallinen ihminen on Venäjää vastaan.

      • Veli venäläinen

        Vastaa

        Mietin että jos Venäjän puolella taisteleminen juutalaisen alaisuudessa on maanpetturuutta, niin eikös se ole samaa maanpetturuutta taistellessa Ukrainalaisen juutalaisen alaisuudessa?

        Toisaalta, Suomi on vielä puolueeton maa, paperilla. Jolloin suomalaisten ei pitäisi osallistua edes rauhanturvamiseen YK:n lipun alla. Ja se että politikkomme avoimesti tukee Ukrainaa, on vienyt Suomen samaan erikoisoperaatioon.

        Kysynkin nyt: Mitä pahaa Venäjä on Suomelle tehnyt sen itsenäisyyden aikana? Mistä se ansaitsisi tämän vihan?

        Iso-Britania oli se joka vaati että Suomi maksaa sotakorvaukset viimeiseen penniin. Neuvostoliitto olisi halunnut maksujen jo loppuvan. 

        No, sodan jälkeen Neuvostoliiton bilateraalinen kauppa lihotti Suomen ja vaurastutti sen siihen mittakaavaan missä me olemme nyt. Eikö siis ruokkivan käden tukeminen ole luonnollista?

        Minä odotan yhä rahankerästä Venäjän ja venäläisten hyväksi. Ja sinne annankin aimo summan.

      • Nimetön

        Vastaa

        Kyllä sitä isänmaataan puolustaa mieluusti ryssän rotupetturi-roistoja vastaan, ja ihan sama vaikka johdossa olisikin juutalainen niin kauan kuin tämä hoitaa hommansa kunnolla. 

        Ei siellä ”juutalaisten puolesta taistella” vaan ryssää vastaan.

        • Anonymous

          Vastaa

          Yhdyn nimettömän kommenttiin. Kuolema ryssille ja ryssiä hännysteleville maanpettureille!

  • Juha

    Vastaa

    Samaa Chabadia molemmin puolin. Parempi pysyä neutraalina eikä lähteä tunteellisesti mukaan tähän asiaan joka ei meille kuulu.

  • Schlageter

    Vastaa

    Koska minun tietääkseni Suomi ja Venäjä eivät ole sodassa, en voi pitää ryssän puolella taistelevia maanpettureita.
    Kansallismielisten suomalaisten kannalta sota ei ole mustavalkoinen. Yhä paremmin näkyy, että sodan toisena osapuolena ei ole ”pieni” Ukraina, vaan ne samat voimat, jotka ovat hävittämässä eurooppalaisia kansallisvaltioita sisältäpäin asuttamalla niihin maailma ylijäämäväestöä.
    Jos sota päättyy USA:n hegemonian kasvuun, Naton laajenemiseen Suomi mukaan lukien ja sananvapautemme rajoittamiseen – siitä on jo runsaasti merkkejä – , niin voimme nähdä (myös?) Ukrainan puolella taistelleiden etujemme vastaisesti. Maanpettureina?

    • Plääh

      Vastaa

      Kyllä siinä osapuolena on Ukrainan kansa, jonka juutalaisjohtoinen Venäjä ja ilmeisesti myös Lännen johto haluavat tuhota. Maanpetturi on se, joka menee Venäjän puolelle sotimaan, koska Venäjä on myös Suomen vihollinen ja kuolettava uhka

  • Tampooni pojille

    Vastaa

    Vau mikä uutinen. Enpä olisi uskonut että tästä puljusta tulee maikkarin aisankannattaja jakamalla MSM:n paskaa. Koittakaas nyt ryhdistäytyä ja lopettaa se väkivallalla mässäily ja tehdä kunnon artikkeleita eikä keltaisen lehdistön twitter-paskaa.
    Uutinen Viljakaisen kuolemasta otettiin ilolla vastaan laaja-alaisesti. Kuka otti? Persut?Henkisesti sairaat?

    • Nimetön

      Vastaa

      Kaikki muut, paitsi ryssien juustoisia vehkeitä imevät dingdongit

    • Plääh

      Vastaa

      Ihme juttu, että täällä kaikki kommentit ovat tätä Venäjän ylistystä. Kaikki suomalaiste kuitenkin ietävät, millainen yhteiskunta Venäjä on ja mitä se on tehnyt. Se myös on sodasta vastuussa.

      Jotenkin tuntuu, että ei tämän sivun lukijoihin tuollainen vuodatus tehoa

  • Kuuva

    Vastaa

    Muistan vuoden takaa valtamedian jutun pojasta, joka lähti Ukrainaan Zelenskyivin porukan puolelle. En lue HS:ää tai muutakaan sontaa, mutta sodan siirryttä uuteen vaiheeseen osui silmääni tämä netissä. Jotenkin surullinen kohtalo: taakse jäi betoninen, harmaa kerrostalokoppero, muutama sotakirja kirjahyllyyn ja äiti kaipaamaan poikaansa.

  • TT

    Vastaa

    Eikös se Wagner ole palkkasoturiporukka? Aikoinaan mentiin muukalaislegioonaan, joka oli Ranskan siirtomaa-armeija. Yhden kusipäisen valtion kusipäinen armeija siis, mutta tarjosi (tarjoaa yhä?) uuden elämän monille, jotka halusivat päästä eron menneisyydestään. Palkkasotilas tekee, mitä käsketään. Kannattanee pitää mielessä, että USA:n intressejä ajavat NATO-sotajoukot koostuvat enimmäkseen palkkasotilaista. Isänmaallinen kyynelehtiminen on NATO:lle tuntetomatonta ja NATO-maiden politiikka perustuu suuren rahan ja teknokraattien valtaan ja intresseihin. Tätä on myös nykyinen Venäjän hallinnon kaatoyritys Ukrainan kautta, mihin liittyy venäläisen energian poissulkeminen Europan markkinoilta. Venäjällä on toki omat suurvaltaintressinsä, mutta oli onnetonta kytkeä Suomi tiiviiksi osaksi länsikoalitiota, joka koostuu surkeasta porukasta ja jolla menee nyt huonosti kaiken kaikkiaan. Ihmetyttää myös Zelenskyin suuri into integroitua turmeltuneeseen länteen ja tapattaa porukkaansa varustaen ne lännen aseilla, joihin ei ole saatavilla edes riittävästi ammuksia ja kranaatteja. Suomessa taas on outoa, että isänmaalliset lähtivät tukemaan Kokoomuksen globalistista ulkopolitiikkaa.

    Wagner piirittää parhaillaan Bakhmutia ja homma sujuu melko nihkeästi. Putin ei halua suuria miehistötappiolukuja ja käyttää mielellään palkkasotureita, joiden perään kukaan ei ihmeemmin huutele.

  • Samuli Heinonen

    Vastaa

    Valtamedia tekee säännöllisesti juttuja USAN puolesta sotivista muutamista suomalaisista. Miten tappaminen rauhanoloissa on Suomen kansalaisille sallittua maan rajojen ulkopuolella. Heidät pitää asettaa Suomeen palattua syytteeseen murhista ja tapoist, jos sellaiseen todetaan,vähintään avunannosta.

  • Jallu

    Vastaa

    Kyllä näitä maanpettureita löytyy pilvin pimein sieltä AnusPutkosen joukoista. Desantti Backman innokkaana agitaattorina on sotkenut monenkin tavallisen Suomalaisen . Kyllä aika vaikea sanoa maanpetturiksi sellaista, joka sotii Ukrainan puolella. Kyllä kysymyksessä on koko Euroopan ja Suomen tulevaisuus. Se on tietysti eri asia, jos joku haluaa tänne Venäläisen komennon ja järjestelmän ”sananvapauksineen”, niin eihän sitä tarvitse täällä odotella, menee sinne Venäjälle ja nauttii olostaan siellä. Tilaa kyllä riittää.

  • terhike

    Vastaa

    mikään ei voita kunnon sinappia hyvä makkaran kyljessä, no ehkä voi ja lämmin leipä.
    voimia kansalaiset

  • .

    Vastaa

    ”voidaan useamman suomalaisen maanpetturin todeta kokeneen ansaitun kohtalon” rähinä joka ei meille kuulu. Ovatko suomalaiset muukalaislegioonassa taistelevat ”maanpettureita”?
    Tämä pikku-uutinen haisee Pyry-Lii Gandalf Joonatan Soinion kirjoittamalta.

  • UKRAINA TAKAISIN KASAAREILLE!

    Vastaa

    Tämä alkaa olla jo hulvatonta. ”Kansallismieliset” suomalaiset siellä ”pienen” ja ”viattoman” ukrainan puolella on oikeita Suomen kansallissankareita. Slava Kolomoiskyi! Sava Azov! Shalom!

    • Plääh

      Vastaa

      Niin kasaarit rynnivät idästä ja haluavat yhden maakuntansa uuteen Putinin kasaari-imperiumiinsa lisää

  • society

    Vastaa

    Petri ei kyl ollu yhtään Suomalaisen näköinen. Hyvä että ainakin yks mongreli vähemmän

  • Kari K

    Vastaa

    Janus Putkonen mainitsi vain viljakaisen kuolleen ja Johan bäckman 20 soturia kadonnut .Se missä ne vainajat on niin kukaan ei tiedä.Globalisteja ei kiinnosta tietää se että oliko härmäläisiä edes lähtenyt etulinjaan.

  • Bugiman

    Vastaa

    Ensin venäjä suoritti valehyökkäyksen Kiovaan. Ukraina veti suuren osan rajalla olevista hyökkäysmuodostelmista sinne. Suurhyökkäystä ei tullut ‚vaikka tätä oli valmisteltu 8 vuotta. Nerokas teko täytyy myöntää. Kun valehyökkäys paljastui, oli jo liian myöhäistä. Linja oli linnoitettu ja täynnä venäläistä aseistusta, jonkin verran venäläisiä sotilaita ja seperatisteja. Alkoi vuoden kestänyt älytön hyökkäys avomaastossa linnoitettuihin asemiin. Ja venäläisillä etu 110 suhde tykistössä. Jos hetken mietitte miten siinä käy? Naton johto vaati hyökkäystä, ja niin zelensky tekikin. Rahaa satoi kaatamalla. Uutiset ja Ukrainan propaganda pitänyt huolen että menestystä tulee kokoajan, vaikka rintamalinja saman koko vuoden. Nyt on kaikki loppu ja väistämätön alkaa. Ei ne kiireellä tuu. kylä kylältä, kaikki putsataan pikkuhiljaa. Jos tämä venäjän strateginen on näin täydellistä. Miten luulette meidän rättipäitä pommittavat kenraalit pärjäävän??? Nyt on laitettu pitkänkantaman aseet listalle. Luuletteko että hyvän sotamenestyksen? Se kyky ja järki miten venäjä on tätä konfliktia pelannut, uskon että heillä on vielä ratkaisu jottemme joudu turhaan kärsimään.

  • Nimetön

    Vastaa

    Pettureita? MITÄ VITTUA se kenellekään kuuluu? En sodi kenenkään riveissä seuraavassa sodassa jos ei huvita. Ihminen joka on vapaa mieleltään tekee niinkuin haluaa, se ei ole sen enempää partisaanin kuin kene kenenkään muunkaan ongelma. Onko todella niin että ympäröivällä maailmalla on vaikka mun tekoihin vaikutusvaltaa tai määräysvaltaa? Ei todellakaan. Antakaa ihmisten sotia tai olla sotimassa valitsemassaan paikassa tai instituutiossa.

  • Antti

    Vastaa

    Kaikki, jotka taistelevat tavalla tai toisella NATOA/EU/YHDYSVALTOJA vastaan ovat sankareita

    • Anonymous

      Vastaa

      Kaikki jotka taistelevat RYSSIÄ vastaan ovat sankareita! Käsittämätöntä että jotkut suomalaiset maanpetturit tukevat ryssien raukkamaista invaasioo Eurooppaan. Nämä murhaavat, tuhoavat ja raiskaavat ryssien mongoloidilaumat pitää eliminoida samoin kuin kaikki maanpetturit jotka tukevat näitä! Itseasiassa maailma olisi paljon parempi paikka jos koko perkeleen ryssänmaa pommitetaan paskaksi! Tosin Putin tekee hyvää työtä Ukrainassa, lähettää nuoria ryssiään sinne tykinruuaksi! Silmien välliin ryssää kyllä se siihen tyssää!

  • vammaset suomalaiset

    Vastaa

    Ihan yhtälailla on maanpetturi jos tappelee Ukrainan juutalaisarmeijan riveissä. Zelensky on juutalainen ja saa rahoitusta länneltä. Aivopesdyt Suomalaispaskat vaan kannottaa natoa ja ukrainaa kun media sanoo niin 😀

    • Nimetön

      Vastaa

      Ukrainan väestöstä on noin 0,2% juutalaisia, joten kertoisitko miten isänmaansa puolesta taisteleva Ukrainalainen taistelee ”juutalaisarmeijan puolesta”?

  • Nimetön

    Vastaa

    Menkäähän loputkin russofiilit sotimaan ryssän kavereiksi.

  • Nimetön

    Vastaa

    Hyvä. Jokainen ryssän desantti vain multiin.

  • Nimetön

    Vastaa

    Erittäin positiivista asiassa on sentään se, että länsi seisoo Ukrainalaisten takana Venäjän korruptoituneita degeneroituneita rotupettureita vastaan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi