Kalifornian korvausten tehtäväryhmän johtaja haluaa miljoonaa dollaria maksettavan jokaiselle mustalle

Tehtäväryhmän musta johtohahmo sanoo korvausten parantavan taloutta.

Ulkomaat

Kalifornian korvausten tehtäväryhmää johtava musta, Kamillah Moore, on suositellut jokaiselle osavaltion mustalla asukkaalle maksettavan jopa miljoona dollaria korvauksia mustien kokemasta orjuudesta Amerikassa.

Miljoona dollaria on tällä hetkellä tehtäväryhmän ”taloustieteilijöiden” antama virallinen suositus korvausten määrästä mutta asiasta ei ole vielä tehty lopullista päätöstä.

Moore myös väittää vakavissaan ilmaisen rahan jakamisen mustille vahvistavan osavaltion taloutta.
”Odotan tällä olevan positiivinen vaikutus talouteen. Korvaukset tulevat tasaamaan eroja rodun ja varakkuuden välillä, jolloin mustat pystyvät ostamaan asunnon tai auton, perustamaan yrityksen ja antamaan panoksensa taloudelle.”

Koska Kalifornialla ei ole kuitenkaan varaa maksaa miljoonaa dollaria jokaiselle mustalle, tehtäväryhmän talousasiantuntijat tulevat pähkäilemään sopivaa summaa veronmaksajan laskuun vielä seuraavat 6 kuukautta.

Lähde: Dailymail

Rotu Talous Ulkomaat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Koba

  Vastaa

  Eikös yksi neekeriräppäri sole ilmaissut jo sopivan summan:50c

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jos pelkästään talouden näkökulmasta haluaa asiaa katsoa, niin taloudellisinta olisi lähettää ne pois sieltä sen sijaan, että aletaan ilmaisia rahatukkoja jakamaan.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Nyt kannattaa USA:n mustien vaihtaa Kalifornia viralliseksi asuinpaikakseen. Muutaman vuoden kuluttua saa palkkioksi miljoonan. Ehkä Kaliforniaan tulee mustia kaikkialta maailmasta odottamaan miljoonaansa ja mustiksi itsensä tuntevat myös haluavat miljoonan.

 • Pokerinaama

  Vastaa

  Näistä neekereistä on valtavat kustannukset USA:aa ylläpitäville valkoihoisille. Niillehän jo nyt jaetaan vastikkeetta rahaa. Niitä suositaan yliopistovalinnoissa, älykkäämpien ja kyvykkäämpien valkoisten kustannuksella. Oikea ratkaisu olisi työntää kaikki neekerit valkoisten perinteisistä kotimaista ja muista heidän perustamistaan yhteiskunnista takaisin Afrikkaan. Ja estää niiden pääsy sieltä muualle.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suurin osa porukasta laittaisi korvaukset hurlumheihin ja rahat päätyisivät lopulta sinne mihin nytkin eli isorikkaille finanssimiehille.

  Korvausten saajat olisivat muutamassa kuukaudessa vähintään yhtä köyhiä kuin ennen korvauksia.

  • Pertti

   Vastaa

   Epäilenpä, että tuonsuuntainen on tavoite. Porukkaa pitäisi saada vähemmäksi, mutta suora toiminta ei tule kysymykseen. Niinpä se toteutetaan epäsuorasti ja ”hyvää tarkoittaen”. Miljoona on liian iso raha, mutta joku sellainen summa, jolla vastaanottajat onnistuvat tuhoamaan itsensä (päihteet, väkivalta, holtiton liikennekäytös, jne.).

 • Topi

  Vastaa

  Neekerit pitää laittaa maksamaan takaisin kollektiivisesti jokainen sentti, jonka ovat viimeisen sadan vuoden aikana saaneet sosiaaliavustuksina. Myös ”BLM-mellakoiden” aiheuttama tuho, murhat, varastelu jne. lankeaa mustan populaation maksettavaksi. Tämän jälkeen jää viivan alle heidän maksettavaksi vielä sellaiset 12 500 000 000 dollaria. Lakkautetaanko kaikki mustien avustukset niin pitkäksi aikaa, että tuo 15,5 miljardia dollaria on maksettu vai nopeuttavatko takaisinmaksua tekemällä ohessa crack-kauppaa, prostituutiota ja varastelua ylitöinä seuraavat 200 vuotta?

 • TT

  Vastaa

  Orjuuden aikaan Kalifornia oli enimmäkseen Espanjan hallussa tai osa Meksikoa. Oma osavaltio siitä tuli 1850 ja orjuus lopetettiin 1865. Tuona 15 vuotena orjuutta ei tiettävästi esiintynyt Kaliforniassa eikä siellä edes ollut neekeriasutusta, Kalifornia aikoo tehdä kuten Suomi eli maksaa korvauksia asioista, joihin ei ole itse osallinen ja tukee ihmisiä ja ryhmiä, joille ei ole tilivelvollinen ja joiden panoksista ei hyödy itse mitään.

  Ei-valkoisten ryhmien positiivinen syrjintä on ilmiö, jolle ei voi enää nauraa ja joka vaatii voimakkaan korjausreaktion. Tätä hulluutta ei pidä enää lainkaan sietää, koska se lähtee lapasesta kuten Kaliforniassa on käymässä. Suomen ja valkoisten täytyy lopettaa olemasta typeryksiä, joita koko maailma käyttää hyväkseen. Erityisesti näin tekee eräs ilkeä heimo, joka käyttää värillisiä sijaistaistelijoina valkoisia vastaan.

 • Lartsa

  Vastaa

  Kuinkas monta entistä orjaa siellä on elossa?

 • Back to home

  Vastaa

  Eihän nuo korvauksia vaativat ole itse orjina olleet. Toinen vaihtoehto olisi ollut, että heidän esi-isiään ei olisi viety orjiksi Amerikkaan ja nämä jälkeläiset asuisivat tällä hetkellä edelleen Afrikassa. Eli heiltä voisi ottaa USA:n kansalaisuuden pois ja palauttaa takaisin Afrikkaan. Se hyödyttäisi sekä Amerikkaa, että Afrikkaa. Mitään ei pitäisi maksaa, paitsi pahoitella syvästi ja lähettää takaisin esi-isien maille. Siellä voi sitten elää vapaana valkoisen miehen rasismilta.

 • Mr.O

  Vastaa

  Voisivat joskus kunnioittaa niitä sisällissodassa 360000 kuollutta ja ja liki 300000 haavoittunutta valkoista, jotka orjuuden lakkauttivat omalla uhrillaan.

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Älkääs nyt, tuohan voisi olla loistava idea! Edellytyksenä sille tietenkin se, että rahat otettaisiin sionistijutkuilta ja muutenkin niiden kaikki omaisuus takavarikoitaisiin ja niitä kiellettäisiin omistamasta mitään tai päättämästä mistään asioista, edes omistaan. Kyllähän Ratschildeillä pätäkkää piisaa, joten kaikki pois niiltä vaan! Kiinteä omaisuus valkoisille, arvottomat taalat mustille. Hyvä diili!

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  USAssa rotu on rastikysymys paperissa. Sukupuolesta aiotaan tehdä samanlainen. Kannattaa siis rastittaa itsensä mustaksi ja naiseksi.

 • Siitä vaan suvakit

  Vastaa

  Vaivainen miljoona on kyllä rasismia.Miljardi nyt vähintään, kun neekereillä on niin suuret menot.

 • Jäbä

  Vastaa

  Neekerit ovat jo nyt nettotappio jokaisessa maassa jossa asustavat. Mutta kalifornia on jo menetetty valkoisten oman ylimielisyyden ja juutalaisen aivopesun tuloksena, joten en odota, että mikään muuttuu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi