Video: Mustat lapset pakottavat valkoiset väkivaltaa käyttämällä polvilleen ja sanomaan: ”Black lives matter!”

Mustien elämät ovat vaaraksi valkoisten elämille.

Rotu

George Floydin palvonta on liberaalien uusi uskonto.

Mustat lapset pakottivat väkivaltaa käyttämällä valkoisia lapsia polvilleen ja sanomaan ”black lives matter” ohiolaisessa ala-asteella Yhdysvalloissa.

Videolla näkyy, kun mustat joukolla kiskovat valkoista lasta ja väkivaltaa käyttäen pakottavat tämän polvilleen. Myös tilannetta seuraamaan tullut valkoinen pakotetaan polvistumaan ja paikalle tuodaan vielä kolmaskin.

Poliisi kertoi tutkivansa rikoksia ja teon takana olleet mustat lapset tullaan asettamaan rikossyytteisiin. Paikallinen National Association for the Advancement of Colored People – järjestön edustaja, Denise Williams, kommentoi, että teon takana olleet tulleet tulee asettaa vastuuseen mutta näiden asettaminen rikossyytteisiin hänen mielestään ”aivan kohtuutonta.”

Lähde: NY Post

Black Lives Matter Rikos Rotu Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jos tästä jotain myönteistä on löydettävä, niin päivä jolloin valkoiset pakotetaan yhdistymään ja tappelemaan vastaan, on taas lähempänä.

  • vajakki

   Vastaa

   No onneksi tiedämme, että korkeampi ÄO kuitenkin luo ne teknologiat, joilla alemman ÄO:n ihmislajia hallitaan.

 • TT

  Vastaa

  USA:ssa onnistuttiin melkein hävittämään roturistiriidat, kunnes juutalaiset ja kommunistit loivat CRT- eli kriittisen rotuteorian, löysivät uudelleen ”rasismin” ja alkoivat huudella siitä joka paikassa. Tämä valkoisia vastaan suunnattu kampanja on ollut niin vahingollinen, että alkuperäinen rotuerottelu tulisi ottaa käyttöön USA:ssa ja muualla uudelleen. Koskee myös ”valittua kansaa”.

 • Black lives don't matter

  Vastaa

  On tää maailma mennyt nurinkuriseksi, kun vähä-älyiset puoliapinat pannaan pomottamaan parempiaan.
  PunaVihervasemmistolaista kulttuurimarxismia aidoimmillaan.

 • Party-stepper

  Vastaa

  Olenko ainoa joka toivoo puhdistusta? Romahtaako systeemi omaan kökköönsä? Mitä jos Suomessa olisi pari miljoonaa mustalaista kuten Romaniassa tai Unkarissa? Tai 25 % neekereitä, lähi-itäläisiä ja aasialaisia, kuten Saksassa? Miettikää Suomea jossa olisi miljoona neekeriä. 50 % 0–6‑vuotiasta Saksassa on maahantunkeutujia. Ne lisääntyvät hurjaa tahtia JA niitä tuodaan maahan lennoilla koko ajan lisää. 60-vuotiasta 99 % on maan omia. Pian on lisääntymisiässä oleva osa populaatiossa puoliksi muukalainen. Mitä sitten tapahtuu? Ehkä ei kannata edes ajatella.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Nuo apinat ei tule koskaan pärjäämään elämässä (anteeksi apinat) niitä pitäisi elättää koko ajan ja passata saattaa se tulla sellainenkin aika ettei enää passata.

 • Germund

  Vastaa

  Poliisin ennaltaehkäisevä työryhmä raapii päitään maaliskuussa 2023: missä Suomi on mennyt pieleen? Maahanmuutto se ei ole. Näin on päätetty, joten keskitytään muiden vaihtoehtojen miettimiseen. Suomessa asia on poliisin mukaan erinomaisesti, sillä ”väkivalta ei ole arkipäiväistynyt(!)” ja ”poliisi voi yhä menää juttelemaan koululaisille koulun pihaan milloin tahansa”. Eli ei sada tulta ja kiviä niskaan vielä, kuten Ruotsissa. Mitään ilmiötä tai trendiä poliisi ei koulujen ja nuorten keskuudessa ole huomannut. 

  Poliisi penää vanhempien vastuuta. Ei se mitään auta. Poliisi voi mennä puhuttelemaan jokaisen lapsen ja vanhemman, mutta sillä ei muutosta tule. Tulispa jokin tapahtuma, joka herättäisi ihmiset tähän yhtä tehokkaasti, kuten Putin herätti ihmiset NATO-kiihkoon. Tulisipa jokin, joka lietsoisi yhtä palavan sotainnon tässäkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi