Amerikan rikostilastot: Suurempi riski tulla ammutuksi Chicagossa ja Philadelphiassa kuin sotilaspalveluksessa Irakissa ja Afganistanissa

Nuorilla amerikkalaisilla on suurempi riski tulla ammutuksi korkean mustan väestön kaupungeissa kuin mitä heillä oli sotilaspalveluksessa Irakissa ja Afganistanissa.

Rikos

Tutkijat vertasivat tilastoja Irakin ja Afganistanin sodista rikostilastoihin Amerikan vaarallisimmista kaupungeista ja huomasivat, että riski tulla ammutuksi näissä kaupungeissa oli 18–29 vuotiaille ”vähemmistöihin” kuuluville miehille todennäköisempää kuin mitä ammutuksi tuleminen oli toimiessa sotilaspalveluksessa Irakin ja Afganistanin sodissa.

Esimerkiksi Philadelphian vaarallisimmilla alueilla ammutuksi tulemisen riski oli kaksinkertainen verrattuna sotilaspalvelukseen Afganistanissa, kun taas Chicagon ongelmalähiöissä riski oli kolminkertainen.

Kummassakin mainitussa amerikkalaiskaupungissa on korkea mustan väestön määrä. Philadelphiassa mustat ovat 44,1 prosenttia väestöstä, kun taas kyseistä kaupunkia vaarallisemmassa Chicagossa mustien määrä on itse asiassa alhaisempi, eli 36,1 prosenttia. Chicagossa tosin on kaikista Amerikan kaupungeista eniten katujengejä.

Lähde: Free West Media

Rikos Rotu Ulkomaat Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Riski tulla ammutuksi kasvaa erityisesti demokraattien hallitsemissa USA:n kaupungeissa ja tätä totuutta ei halua Suomen roskamedia kertoa. Tilanne on ollut hallitsematon jo vuosia erityisesti mustien pormestarien johtamissa kaupungeissa kuten Chicago, joten sama meininki on myös Ruosissa ja tulossa Suomeen!

 • Julli

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä köyhyys, kurjuus ja kuolema.

 • Nimetön

  Vastaa

  johtuisikohan siitä että afghanistanissa leikittiin 20 vuotta piilosta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi