Koulujen ilmastopelottelun seuraus: Yli 70 prosenttia lapsista on peloissaan ilmastonmuutoksesta

Ilmastonmuutosvalheella pelottelu on pilaamassa lasten elämiä.

Ulkomaat

Iso-Britanniassa tehdyn kyselyn mukaan yli seitsemän kymmenestä 7–12 ‑vuotiaista lapsista on huolissaan ilmastonmuutoksesta. Samalla asiantuntijoiden antamien raporttien mukaan lasten ja teini-ikäisten mielenterveysongelmat ovat kasvussa, ahdistuneisuuden ollessa myös ennätyslukemissa.

Raportin mukaan, johon otti osaa tuhat 2010 – 2015 syntynyttä lasta, 71 prosenttia vastanneista oli huolissaan ympäristön muutoksista ja ennen kaikkea ilmastonmuutoksesta.

Aiemmin tänä vuonna julkaistun tutkimuksen mukaan nimenomaan ”ilmastoahdistus” kasvaa lasten keskuudessa ja oireilee erilaisina tunteina kuten vihana, suruna, syyllisyytenä ja toivottomuutena.

Julkiset koulut ovat vuosien varrella muuttuneet yhä enemmän poliittisiksi aivopesulaitoksiksi, missä muun muassa lisääntyneen LGBT-rappion opetuksen ohella myös lasten pelottelu ilmastonmuutosvalheella on kasvanut, mikä selittää lasten lisääntyviä mielenterveysongelmia.

Lähde: Breitbart

Britannia Hyvinvointi Ilmastoahdistus Ilmastonmuutos Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Ilmastoahdistus on uusi orjuuttamisen muoto ja eroaa hyvin vähän niistä ajoista kun köyhien lapset joutuivat Britanniassa töihin hiilikaivoksiin ja kuolivat nuorina ”pölykeuhkoon”!

  Suomessa lapsilta viedään lapsuus ja samaan aikaan ylläpidetään kouluissa vierasta etnistä kulttuuria edustavien lasten häiriökäyttäytymisen riemutunteja. Opitaan ainoastaan ilmastoahdistusta ja henkistä pahoinvointia!

 • Salomon

  Vastaa

  Ei hätää! Tää on alkua vasta.

  • Kakko

   Vastaa

   nyt taytyy lopettaa kaikki matkailu Hawaille ja Vietnamin tuhannelle saarelle ym koska valiton kuolema uhkaa siella ihmisia, ja lentaminenhan kohteisiin pistaa saaret uppoamaan viela nopeammin, myos rantatontontit taytyy antaa ilmaiseksi koyhille, tyottomille, vaaran mielipiteen omaavile ja elakelasille koska nain toimimalla em. yhteiskunnan saasta kokee hukkumiskuoleman ja rahat. voi kayttaa johonkin jarkevaan kuten 100 metria korkean vallin rakentamiseen valtioden turvaksi vedenpaisumusta torjumaan, mutta ovatko vallit ja muurit rasistia, sen naemme suraavalla asemalla

 • Trope

  Vastaa

  Samoille lapsille myös opetetaan kouluissa, että hiilidioksidia ei tarvita yhteyttämisessä. Sieltä kasvaa mielenkiintoinen kokonainen sukupolvi, jos eivät ymmärrä omilla aivoillaan lainkaan miettiä ja kyseenalaistaa (((oppikirjojen))) ja (((opettajien))) suoltamaa mielenmyrkytystä, vaan nielevät sen sellaisenaan.

 • Uskonto = uskotaan jonkun olevan totta

  Vastaa

  …ja miettikääs kun nämä pääsee vallan kahvaan… Marinit ja Merkelit on oppityttöjä näihin verrattuina. Paniikki on kauhea asia.

  Mutta samaahan kommunistit tekivät DDR:ssä. Lapset kasvatettiin vanhempiaan vastaan jonka kautta piti tulla uusi uljas maailma. Ja Stasin luoma pelon ilmapiiri painosti koko ajan. No, ”uusi uljas” maailma alkoi kierrätyksellä. Ja sen vihreän aatteeen ainoa tarkoitus oli tuhota läntinen hyvinvointi. Ja hyvin se on siinä onnitustunutkin.

  Ihmiset palelee kaupoissa ja asunnoissaan vaikkei mitään syytä ole. Ja kuvittelee että niiden muovia menee meriin ja että ihminen muka pystyisi teoillaan vaikuttamaan ilmaston lämpenemiseen.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Tässä uskonto on vaarallinen uskonto. Pelastusta ei ole, koska energiaa tarvitaan elintarvikkeiden tuotannossa, liikkumisessa ja asumisessa. Jokainen lapsi ymmärtää niin paljon havaitsemaansa ympäristöä ja tulevaisuus näyttää toivottomalta.
   Kristinuskossa sentään luvattiin pelastusta, kun noudattaa uskonnon ohjeita.

 • p grandell

  Vastaa

  kun olin pieni ja joskus rasavilli, peloteltiin että ryssä tulee ja vie, noh, aikaa kului eikä ryssä viennyt, peloteltiin, että mustalainen tulee ja vie, heh ei viennyt mustalisetkaan, nyt pelotellaan että maailma kaatu niskaasi jonkun idioottimaisen ilmasto agendan kanssa, melko varma että vielä pari miljardia vuotta pallomme pyörii ihan täysillä. amen

  • Snif

   Vastaa

   Minua peloteltiin lapsuudessa että jos en mene rippikouluun, niin en pääse koskaan naimisiin, juu, olen ollut naimisissa vaimoni kanssa jo 30 vuotta, että hyvimpä tuokin piti paikkansa. Joka uskonto on pelkkää satua.

 • Juha

  Vastaa

  Tyypillinen kommunistien taktiikka on ollut saastuttaa koulut ja oppilaitokset propagandallaan. Lapset ja nuoret on helppo harhauttaa kommunistiseen ideologiaan. Pelko on paras psykologisen manipuloinnin keino ja pelon perusteettomasta lietsonnasta nämä huijaukset on helppo tunnistaa.

  Kommunistien menetelmät eivät ole vuosikymmenien saatossa muuttuneet. Sana ”kommunismi” on tosin hylätty kun kommunismin rikokset ja syntilista on niin pitkä.

 • TT

  Vastaa

  Ilmastohulluus tuhoaa Euroopan. Terve luonnonsuojeluaate kaapattiin ja muunnettiin erinäisten bankstereiden hiilidioksidijahdiksi. Tulossa on Carbon Credit-systeemi, joka yhdistetään Social Credit-systeemiin, mikä on jo käytössä Kiinassa. Kiina on kuitenkin sikäli järkevä, että ei piittaa typeristä hiilirajoituksista ja kusettaa tässä suhteessa länttä, sen minkä ehtii. 

  Maailman isorikkaat ajattelevat omistavansa maapallon ja sen kaikki resurssit ja haluavat nyt suojella niitä asettamalla massoille tiukan sääntelymekanismin, joka estää niitä tuhlaamasta liikaa näitä resursseja. Myös massojen päälukua aiotaan vähentää erityisesti teollistuneessa lännessä, missä luonnonvarojen kulutus per capita on kaikkein suurinta. Mistään muusta ilmakehän ”suojelussa” ei ole kysymys. Esimerkiksi suomalaiset eivät jatkossa voi juurikaan hyödyntää mm. omia metsä‑, mineraali‑, pohja-/pintavesivarojaan. Nämä on jo nyt tehokkaasti ohjattu ulkomaisille yhtiöille ja sitä kautta em. isorikkaile toimijoille, mutta tämäkään ei niille riitä. Jopa vettä pitää muka säännöstellä tässä runsaiden sateiden, pienen haihdunnan, soiden ja tuhansien järvien maassa. Sähköllä pelleily kostautuu meille jo tulevana talvena tarpeettomien sähkökatkojen ja järjettömien hintojen muodossa, joita yritetään tasoittaa verovaroilla maksettavien tukien ja avustusten muodossa. Kaikki tämä on mielettömyyttä ja vastuulliset poliitikot, virkamiehet, järjestö- ja yritysvaikuttajat tulisi asettaa heti vastuuseen tihutöistään ja osallistumisestaan ilmastokusetukseen. Valitettavasti massat on kuitenkin ehditty jo aivopestä eikä korjausliikettä saada tehtyä ennen kuin on liian myöhäistä. Suomi vajoaa konkurssiin ja säästää itsensä hengiltä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ilmastonmuutosfobiaa, koronatyranniaa, sateenkaaritransuilua ja homoilua…

  Tätä paskaa syötetään jo varhaiskasvatuksen yhteydessä. Tämä on yksi syy miksi meillä lapset on kotona kunnes aloittaa peruskoulun. Lapset kyllä oppivat luonnollisen järjestyksen, jos heille ei tuputeta näitä vieraita arvoja.

  Pitäkää huolta lapsistanne!

  • Snif

   Vastaa

   No, peruskoulussa kyllä aivopesu alkaa täysillä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Joku on sanonut, että kun ihmiset saa pelkäämään, he seuraavat ketä tahansa, joka lupaa suojella.

  Ilmastonmuutos on totta, mutta on on kyseenalaista johtuuko se ihmisen toiminnasta, vai onko kyseessä luonnolllinen ilmastonmuutos. Ilmastonmuutos on valjastettu ihmisten orjuuttamisen välineeksi.

 • Minä

  Vastaa

  Tuota voisi pitää rikollisena touhuna, mitä suvakkien useimmat toimet kouluissa ovatkin.

 • juha II

  Vastaa

  On se kumma kun vesiämpärin potkaisee kumoon. Vesi valuu pitkin maata.

 • Juha

  Vastaa

  .. 56 vuoden seurantajakson ennätys.. maksimi lumimassa pohjoisella pallonpuoliskolla.. nyt. 

  https://i0.wp.com/electroverse.co/wp-content/uploads/2022/11/track-2023-nh.png?ssl=1

  Ilmastohuijarit ovat tästä ihan hiljaa. Toivottavasti ei kukaan huomaa..

 • Juha

  Vastaa

  Lumen keskimäärä ennuste seuraavat 2 vkoa

  Suomi 5 cm
  Ruotsi 10 cm
  Saksa 30 cm
  Espanja 5 cm

  https://www.tropicaltidbits.com/analysis/models/?model=gfs&region=eu&pkg=asnow&runtime=2022112800&fh=384

  Ilmastopelleille lunta tupaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi