Kreikkalaiselle jalkapallotähdelle ehdollista vankeutta ja sakkoja ”transfobisesta” kommentista

Transuista ja muista lain erityistä suojelua nauttivista ei lausuta negatiivisia kommentteja rangaistuksetta.

Ulkomaat

Kreikkalainen jalkapallotähti Vassilis Tsiartas tuomittiin 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 5000 euron sakkoihin ”transfobisesta” kommentista, jossa hän kritisoi lasten sukupuolenvaihdosleikkauksia.

Tsiartas tuomittiin ”rikoksestaan” antirasismilain perusteella, joka muun muassa kieltää väkivaltaan ja vihaan yllyttämisen sukupuoli-identiteetin perusteella.

Se, mitä jalkapalloilija teki, oli että hän vuonna 2017 kirjoitti Facebookiin kriittisen päivityksen läpi menneestä ”sukupuolenvaihdoslaista,” joka sallii sukupuolenvaihdosleikkaukset alaikäisille.

”Toivottavasti ensimmäiset sukupuolenvaihdosleikkaukset tehdään tämän lakimuutoksen vahvistaneiden henkilöiden lapsille. Laillistakaa saman tien pedofilia rikostenne täydellistämiseksi,”Tsiartas oli kirjoittanut.

Kommentti oli transujen sijaan pikemminkin vihamielinen Kreikan poliitikkoja kohtaan, mutta silti oikeus tulkitsi sen kierosti yllyttävän vihaan transuja kohtaan.

Lähde: European Conservative

Jalkapallo Pedofilia Rappiokulttuuri Sosiaalinen media Transut Ulkomaat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Eurooppa on jo tuhoutumassa ja tyypillistä meille on tuomita rehellisiä valkoisia totuuden kertomisesta ja pahin vainoaja Suomessa on valtakunnansyyttäjä! RKP:n Henriksson on oikeusministerinä ajamassa läpi näitä mielettömiä lakeja ja eduskunta hyväksyy kaiken.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä maailma on mennyt todella sairaaksi. Huomaa kyllä, ketkä Kreikassakin hallitsee monia instituutioita, kuten oikeusjärjestelmää, hyvänä esimerkkinä toimii Kultaisen Aamunkoiton kieltäminen lailla.

  Ensin tämä pride-lobbaus aloitettiin ”ihmisoikeuksilla” ja ”rakkaus kuuluu kaikille”-sloganeilla, hyvin pian päädyttiin siihen pisteeseen, että yhä nuorempien sukupuolielimiä halutaan leikeltäväksi ja kaikenlaisia transuja kouluihin ja päiväkoteihin esiintymään.
  Ja tuokin on vain välivaihe, yhä sairaampaa on tulossa.

  • Teemu

   Vastaa

   Pikkuhiljaa kehitys vie meitä eteenpäin. Ei kukaan tee asialle mitään. Ruokakaupassakin lauantaina huomasin että vielä edelliskerralla 2,80 € maksaneet tuotteet olivat nyt 3,30 €. Ihan mojova korotus tuosta noin vain ja asialle ei kukaan voi yhtään mitään tehdä.

 • TT

  Vastaa

  Kommunistit tuhoavat lainsäädännön. Ensin ne varastavat vaalit ja tunkevat sitten pseudo-enemmistöllään lainsäädännön täyteen tulkinnanvaraista hölynpölyä, jotta demla- , viher- tai kokoomustuomareiden ei tarvitse liikaa keksiä perusteluja omasta päästään, vaan löytävät leväperäisistä lakipykälistä sopivasti tulkinnanvaraisuutta räikeän poliittisille tuomioilleen. Suomessa valtakunnanmarxistilaitos tietenkin pohjustaa tämän prosessin.

  Tämä on kulttuurimarxistien räikeää kulttuurisotaa, jossa ne ovat kaikialla länsimaissa voitolla, kiitos vääristellyn media- ja vaalivilppivetoisen ”demokratian”, jota voi verrata joukkoraiskaukseen. Siinäkin enemmistö päättää, mitä vähemmistölle tehdään välittämättä siitä, onko se oikein. Venäjä, muslimimaat ja monet 3. maailman maat vastustavat kulttuurimarxismia ja silti Suomen pitäisi olla osa länttä, joka vajoaa kiihtyvällä vauhdilla kulttuurirappioon ja työntää sitä jopa oikeuslaitoksen voimalla ihmisten kurkusta alas. Lapsiin kajoava transpaskalaki on kai tulossa Suomeenkin. Jotenkin se pitäisi pysäyttää, mutta kansallismieliset ei vain osaa.

 • Ville

  Vastaa

  Missäköhän kohtaa nykyään menee raja, jolloin henkilö on niin vieraantunut todellisuudesta, että hänet tulisi toimittaa mielentilatutkimuksiin?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Siomismia par excellence.

 • Salomon

  Vastaa

  Ihme, että sakko ei ollut 6 miljoonaa

 • Puolueeton

  Vastaa

  On olemassa selvä laki https://tasa-arvo.fi/sukupuoli-identiteetti, joka ilmeisesti on myös EU-laki. Tuomio perustuu selvään lakiin, joten teko oli lain mukaan tuomittava.
  ”Uudistetussa 1.1.2015 voimaan tulleessa tasa-arvolaissa on kielletty syrjintä sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisun perusteella. ”
  ”Sukupuoli-identiteetillä tarkoitetaan henkilön kokemusta omasta sukupuolestaan. Useimpien ihmisten sukupuoli-identiteetti vastaa heille syntymässä määriteltyä sukupuolta. Sukupuoli-identiteetti on kuitenkin aina yksilöllinen, eikä se välttämättä ole sama kuin henkilölle syntymässä määritelty sukupuoli tai rajaudu vain kahteen juridiseen sukupuoleen.”
  Lain mukaan yksilöllisyys määritellään tasa-arvoiseksi ominaisuudeksi. Rehellisyys on myös yksilöllinen ominaisuus. Kuitenkin epärehellisyys on vielä tuomittavaa. Miksi laissa on ristiriitoja?

  • GLGL

   Vastaa

   ”… syntymässä määritelty sukupuoli”

   Tämä tarjoaa mahdollisuuden torjua transsukupuolisuudesta aiheutuvia käytännön ongelmia. Esimerkiksi saunavuorot kannattaa jakaa ”syntymässä määritellyn sukupuolen mukaan”, jolloin se ei ole lain mukaan ”syrjivä”.

 • Paholainen

  Vastaa

  Jos ei jatka sukuaan, poistuu maapallolta. Asialle ei tarvitse tehdä mitään. Venaat vaan 50–100 vuotta.

  Jos ei ole mitään luonnonvalintaa tuloksena on kuolema. Se toimii.

  On olemassa todellinen moraalinen raja ja se menee pedofiliassa. Sen Kuolema, enkelit ja Piru tietää.

  Kun ei lapsia enää suojella niin ei ole enää suojelijaa. Rakkaus on suojelemista.

  Mitä luulet, auttaako se että jos jollain on naisen sielu miehen ruumiissa että poistetaan osia siitä ruumiista ja pusketaan siihen mekaaniseen koneistoon naisen biomekaanisia aineita? Ei auta. Se on edelleen fyysisesti miehen mekaaninen ruumis. Se mitä sillä saadaan aikaan on vammaisuus. Fyysinen kokonaisuus saadaan saatettua epätoimivaan tilaan.

  Yleisesti lasten sukuelinten silpominen on pahuutta. Todellista pahuutta. Tästä syystä uskonnoissa kuten Aabrahamilaisissa uskonnoissa ollaan siellä lasten sukuelinten kimpussa. Tässä toisessa seurataan miestä joka sai näkynsä pääasiassa kun pani 9‑vuotiasta Aishaa. 9 vuotiasta.

  Pahantekijät kuuluu tappaa. Siihen se keskustelu aina loppuu. Kukaan ei halua puhua totuudesta tämän lausahduksen jälkeen.

  Jokainen voi nyt sitten miettiä että jos olet pallolla jossa noin puolet seuraa lasten pippelien silpojia ja noin puolet lasten panijoita niin missä olet?

  Sinä olet HELVETISSÄ.

  • Jupi

   Vastaa

   sukupuolta pitäisi määrätä ainoastaan kromosomien perusteella, ja urheilussa miesten ja naisten sarjat tulee korvata XX ja XY sarjoilla. ongelma olisi sillä selvä eikä se loukkaisi ketään sukupuolen perusteella kun se ei ole enää seikka joka määrää mihin ryhmään kuuluu.

 • juha II

  Vastaa

  Lasten silpojat kuuluisivat olla vankilassa eikä se, joka sanoo, että lapsia silvotaan!!!
  Satanismi on kaiken ylösalaisin kääntämistä niin mitäpä muutakaan edellinen on kuin sitä satanismia!!! Kun tietää moraalisesti olevansa OIKEASSA umpiväärässä maailmassa istumassa kiven sisässä. Se EI merkitse mitään, koska siellä oleminen ei ole väärien tekojen seurausta vaan sairaan maailman LGBTQ+ mielenhoureisesta agendasta, jota eivät edes he itse pysty perustelemaan itselleen ilman, että valehtelevat kaikelle maailmalle ja samalla itselleen! Siksi pienikin hiekanjyvä hulluuden pyörän rattaissa saa pyörän putoamaan sijoiltaan!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi