Mustan amerikkalaiskaupungin vesikriisi – ”Rasismin syytä!”

80 prosenttisesti mustassa ja mustien hallitsemassa kaupungissa ei saa hanasta juomakelpoista vettä ja tämä on jotenkin rasismin syytä.

Ulkomaat

päivitetty

Yhdysvaltojen Mississipin osavaltion pääkaupungissa, Jacksonissa, on jo pitemmän aikaa ollut ongelmana, että hanasta tulee vain juomakelvotonta likavettä. Kaupungin asukkaat, poliitikot, asiantuntijat ja aktivistit ovat kaikessa viisaudessaan tulleet siihen tulokseen, että ”järjestelmällinen rasismi” on syy ongelmaan.

Jacksonin väkiluku on laskenut 1980-luvulta lähtien, kun kaupungin koulut alkoivat kymmenen vuotta aiemmin ”integroitumaan”, eli muuttumaan monikulttuurisiksi, minkä seurauksena valkoiset perheet alkoivat muuttamaan esikaupunkialueille, jättäen näin vähemmän tuloja infrastruktuurin ylläpitoon. Samoin myös keskiluokkaiset mustat pakenivat kaupungista lisääntyvän rikollisuuden takia.

Lisääntynyt mustien määrä kaupungissa on siis ajanut pois sekä valkoiset, että koulutetummat mustat ja nyt 80 prosenttisesti mustan kaupungin infrastruktuuri on tämän takia rappeutumassa. Jacksonin asukkaat ja kaupunginhallitus ovat pormestari Chokwe Antar Lumumban johdolla vaatineet valtiolta 400 miljoonan dollarin avustusta vesijärjestelmän korjaamiseen.

Lähde: The Philadelphia Sun

Rotu Teknologia Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • jamppa juominen

  Vastaa

  yllättävää että normaalisti ihmiset saavat vapaasti muuttaa asumaan ihan minne haluavat ja sitten joslähtevät pois HAASTAVILTA alueilta rauhallisemmille paikoille niin se onkin rasismia🤣. vasemmiston logiikkaa tämäkin.

  • Bella

   Vastaa

   Tama on tulossa myos Suomeen: olen itse nyt muuttamassa pois kodista, jossa asuin melkein seitseman vuotta. Sitten ylakertaan muutti vaha alyinen huumeporukka, ja vaikuttaa silta, etta isannoijalla on jostakin annettu ohjeet olla haatamatta tata porukkaa, vaikka muilla menee hermot naiden molinaan ja venkulaelamantapaan. Kohta tulee aika, jolloin poismuuttavat syyllistetaan, usko pois,

  • Aivohiiri

   Vastaa

   Eiköhän tuolakin olisi aika lyödä viisaat päät yhteen ja miettiä tulisiko tilanteen korjaaminen ihan työtä tehden kaikkien eduksi? Ja jos päädytään siihen vaihtoehtoon niin seuraavaksi mietitään että kuka sen korjaa.

 • otto suni

  Vastaa

  Kävin vuonna 1975 Jacksonissa, kapungissa mustat toimivat vain hanttihommissa, valkoinen oli kingi! Miksi muuttaa hyvä alue slummiksi, syy on kipapäät!

 • ISDN

  Vastaa

  ”Chokwe Antar Lumumba”

  No, tuossahan tavallaan se vika nyt onkin. Tai ainakin vakava oire ja seuraus siitä isosta viasta.

 • TT

  Vastaa

  Jopa valkoinen kirkas vesi pakenee pois mustien tai värillisten asuttamilta alueilta.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Myös koko Afrikan kurjuus on valkoisten syytä. Kyllä negridit olisi muuten saaneet 60-vuodessa kehitettyä hienot valtiot, mutta koska maailmassa on valkoisia, se ei onnistu. Ei sitten millään, vaikka satoja ja taas satoja miljoonia kaataisi Suomikin sinne kehitysapurahaa.

  • Late

   Vastaa

   afrikkaan kaadetaan pelkästään kehitysapuna 80 miljardia vuodessa. nykyään summa lienee jo 90 miljardin luokkaa. ja pelkästään kehitysapuna. mikään rahamäärä maailmassa ei riitä kun afrikalta pitää ottaa avustukset pois ja länsimaisten pitää lähteä. kehitysapu ja projekti/ lääkintä ruhmät vaan passivoi tota muutenkin laiskaa, tyhmää, varastavaa, itsekästä, sotaisaa paskasakkia. vielä pahempi karhunpalvelus on päästää noi loisivat raiskarit länsimaihin.

 • tymä

  Vastaa

  koomista kun kaupungin väen väri muuttuu ruskeaksi niin samoin vedenkin väri :DD

 • juha II

  Vastaa

  Rasismi ja antiseminismi ovat pelkkiä TEKOSYITÄ niille, jotka kadehtivat punaniskoja joilla EI ole ainuttakaan TEKOSYYTÄ! Ja siinä onkin se MENESTYKSEN salaisuus!!! SAA KÄYTTÄÄ!!!

 • Tapani

  Vastaa

  Niinpä, ruskeaa paskavettä ruskealle paskasakille.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma!

  • Antisionisti

   Vastaa

   Minkä sionisti on sinne järkännyt. Ilman niitä ei olisi tätäkään ongelmaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi