Saksa suunnittelee sisäministerinsä johdolla antavansa oleskeluluvan 100 000 jo karkotuspäätöksen saaneelle maahantunkeutujalle

Antifasistinen sisäministeri on uhka Saksan sisäiselle turvallisuudelle.

Ulkomaat

Saksalaisia suunnattomasti vihaava sisäministeri Nancy Faeser.

Noin 100 000 jo karkotuspäätöksen saanutta maahantunkeutujaa saattaa saada laillisen luvan jäädä Saksaan hallituksen kaavaileman muutoksen seurauksena.

Kaavaillun lakimuutoksen seurauksena ne maahanmuuttajat, jotka ovat onnistuneet oleskelemaan Saksassa viisi vuotta karkotuspäätöksestä huolimatta, tulevat saamaan vuoden oleskeluluvan ja jos he tämän jälkeen ”hallitsevat” saksan kielen ja kykenevät ”turvaamaan elämisensä,” he saavat välittömästi pysyvän oleskeluluvan.

Aloitteen takana on Saksan pahamaineinen sisäministeri Nancy Faeser, joka on aiemminkin päättänyt ottaa maahan lisää maahanmuuttajia Saksan turvallisuusviranomaisten varoituksista huolimatta.

Lähde

Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rotu Saksa Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olli

  Vastaa

  Voi perse. Kun sitä luulee että asiat ei voi vielä hullummaksi mennä…
  Ja varmaan Suomessa otetaan asiasta mallia.

 • Hullut pois vallasta ja hallinnosta

  Vastaa

  Kuva kertoo paljon tässä tapausessa. Hulluus siellä päässä tuulettaa ja teot puhuvat sen puolesta.

 • Teme

  Vastaa

  https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=35936

  Suomessakin on ongelma: ISIS-tantat eivät suostu ottamaan Mustakaapu-pukujaan pois edes passikuviin tai viranomaisten käskyistä huolimatta. Heitä ei voida myöskään palauttaa, sillä ei tiedetä mistä ovat edes tulleet — vaikka siis laittomasti maassa nytkin olevat. (No, kyllähän oikeasti tuo saataisiin selville, kun joku asiantuntija analysoisi muutaman sekunnin heidän puhettaan, kirjoitustaan jne.)

  Suomessa jaetaan avokätisesti rahaa myös näille laittomasti maassa oleville ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saanneille. Viimeistään palautuslennolla joku ”vihreä” nainen nousee kyllä seisomaan pysäyttäen vaarallisen raiskarin/tappajan/terroristin palautuksen, kun kukaan lentokoneessa ei saa yhtä 45-kiloista naista laittamaan persettään penkkiin. Siinä myöhästyy muiden lennot, jatkoyhteydet menevät pilalle jne. Saikohan tuon tapauksen nainen mitään sanktioita teostaan? Ei varmaan.

  Palautettiinkohan takaisin Irakiin se yksi pizzatyöntekijä, joka oli hyväksikäyttänyt 8‑vuotiasta tyttöä kuusi vuotta, salakuljettanut lisää paperittomia irakilaisia väärillä passeilla Suomeen Ruotsin-laivalla, pahoinpidellyt ihmisiä, syyllistynyt ylinopeuksiin ja törkeisiin liikenteenvaarantamisiin? Ja jos palautettiin, niin tuliko takaisin uudella nimellä…

  • Tuula

   Vastaa

   Sai 700 euroa sakkoja eli ilmaiseksi melkeinpä selvisi tempauksestaan. Aika halpaa on lentokoneen pysäytäminen. Olisin uskonut maksavan 70 000 tai edes 7000 euroa. Teon motiivi oli kuitenkin oikea…

 • TT

  Vastaa

  Saksassa on menty niin alas, että eilisen hirmuja kuten Angela Merkeliä voi pitää lähes järkevinä. Kryptokommunisti Merkel oli Saksan pakolaiskriisin alullepanija ja toitotti ”Wir Schaffen Das”- lausettaan ottaessaan miljoonapäiset laumat sisään. Merkel on myös tärkeässä roolissa siinä, että Saksa luopui paniikinomaisesti ydinvoimastaan, joka olisi taannut Saksan teollisuudelle järkihintaisen energian saannin pitkälle tulevaisuuteen. Ydinenergia ei ole ongelmatonta, mutta siitä pitäisi luopua hallitusti.

  Nykyinen USA:n juutalaisille täysin uskollinen viherhallitus on Saksan satavarma tuho. Hirveämpää ja omaa kansansa enemmän vihaavaa hallitusta ei ole millään Europan maalla koskaan ollut. Itse ihmettelen erityisesti heidän Venäjä-politiikkaansa. Miksi ei osata pitää yllä järkeviä suhteita Venäjään? Miksi pitää uskoa juutalaisten levittämä typerä russofobinen propaganda? Kaikki mitä nykyinen Saksa tekee on kuin suoraan kansainvälisten juutalaisten toivomuslistalta ja johtaa maan näivettymiseen ja tuhoon. Se mitä ei 1. tai 2. maailmansodan jälkeen saatu tehtyä Saksan kansan nitistämiseksi tehdään nyt.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nykymaailma on täysin mielisairas, poliitikot tekevät kokoajan entistä isompia asioita sen eteen, jotta väestönvaihto vain kiihtyisi.
  Aikovatko eurooppalaiset katsella tät menoa kovinkin kauan ja äänestää aina samat puolueet johtopaikoille?

 • Veli-Matti Lähteenmäki

  Vastaa

  Merkel leikki Äiti Teresaa koko Euroopan kustannuksella! Otti holtittomasti pakolaisia ja jakeli niitä muihin Euroopan maihin kovilla sanktioilla kiristäen! Toivottavasti Saksa pitää nämä ja näiden jälkeläiset itsellään.

 • Salomon

  Vastaa

  Eilen kaverin kanssa puhuttiin tästä olennosta (faeser). Tultiin tulokseen, että olento on kuoriainen, nousee aina paskasta levittääkseen sitä lisää

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Nyky Saksa tuo Euroopan persläpi. Kuinka kauan vielä aiotaan hyvittää ja hävetä kolmannen valtakunnan Saksan politiikkaa. Jos Saksa olisi voittanut WWII olisi tämä maailma täysin erilainen, parempi meille kaikille.

 • White Pride

  Vastaa

  Ihan täyskahjon näköinen!
  Mitäpä tuollaiselta herneaivolta voidaan odottaa.

  Kaikista surullisinta on että on olemassa ihmisiä jotka tuollaisia vielä äänestää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi