USA:n asevastainen propaganda väittää lasten yleisimmäksi kuolinsyyksi ampuma-aseita

Suomen valtamedia ei vertaile uutisissaan eri kuolinsyiden lukumääriä.

Ulkomaat

firearm, pistol, weapon

Mtv:n uutisen mukaan aseväkivalta on lasten yleisin kuolinsyy Yhdysvalloissa. NBC News jatkaa samalla linjalla väittäen, että lasten asekuolemia oli vuonna 2020 kaikkiaan 4300. Lukema ohittaa liikenneonnettomuuksien, huumeiden yliannostusten ja syöpien aiheuttamat kuolemat.

Amerikkalainen tekopyhyys

On kuitenkin olemassa ilmiö, joka aiheuttaa yksinään mennen tullen enemmän lasten kuolemia kuin kaikki mainitut kuolinsyyt yhteensä, ja sen ilmiön nimi on abortti. Yhdysvaltojen CDC arvioi raportissaan pelkästään vuoden 2019 aborttimääräksi 629,898. Asiantuntijat eivät pidä CDC:n tilastoja tarpeeksi kattavina, koska ne perustuvat vapaaehtoiseen raportointiin. Lukemiin ei sisälly esimerkiksi Kalifornian osavaltion abortteja, vaikka kyseessä on maan väkirikkain osavaltio. Guttmacher Instituten keräämän tilaston mukaan Yhdysvaltojen vuosittaiset aborttimäärät laskivat 1970-luvun puolivälin jälkeen alle miljoonaan vasta 2010-luvulla.

Tekopyhyyden yhtenä henkilöitymänä voidaan pitää Hillary Clintonia, joka vetoaa aseoikeuksien polkemisessa usein lasten suojelemiseen, vaikka hän on itse samalla fanaattinen aborttien kannattaja. Clintonit ovat myös suoraan vastuussa sotilasoperaatioista, joissa on varmasti kuollut tuhansia itsenäisten valtioiden lapsia.

Lähteet: MTV uutiset, NBC News, LA Times

Lue myös: Musta yritti joukkoammuntaa – aseistautunut nainen ampui tämän kuoliaaksi

Amerikkalaisfeministit lupaavat ”raivon kesää” aborttilainsäädännön vuoksi

Abortti Aseet Aseluvat Rappiokulttuuri Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Jos USA:n tilastoista otetaan pois eräät suuret kaupungit, kuten Chigaco, Detroit, Washington DC, St. Louis ja Philadelphia, niin USA:n ampumakuolemantapausten määrä putoaa niin dramaattisesti, että maa on yksi maapallon rauhallisimmista. Nuo kaikki mainitut kaupungit ovat demokraattien hallitsemia, siellä vallitsevat tiukat aselait eli siellä on lähes mahdoton hankkia laillisesti asetta.

  Mitkään järkisyyt eivät perustele aselakien tiukentamista. Tavoite on poistaa lainkuuliaisilta kansalaisilta mahdollisuus vastustaa uusmarxistien tyranniaa. Keskivertokommunistin tunnistaakin siitä, että se kannattaa tiukkoja aselakeja. Normaali järkevä ihminen haluaa kaikille oikeuden puolustaa itseään ja perhettään tehokkaasti.

  • Jaakko

   Vastaa

   Buffalossa, New Yorkissa hieman ammuskeltiin viime kuussa ja 10 kuoli. Siihen mennessä (14.5.2022) Chicagossa pelkästään oli ollut jo 186 ja noista ~90 % oli neekerien aikaansaannoksia.

 • Jaakko

  Vastaa

  Ota USA:n väkivaltayhtälöstä neekeri pois ja siellä ei olekaan ampumisia sen enempää kuin Keski-Euroopan pikkuvaltioissa. Kas kummaa.

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Jewnited Statesissa on neekeriongelma, ei aseongelmaa.

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Suomen valtamedia raportoi lähinnä vain valkoisten tekemät ammuskelut, siis pienen vähemmistön kaikista ammuskeluista, ja aina mainiten tekijän valkoihoisuus. Jos jokin muunrotuisten tekemä ammuskelu raportoidaan, esim. koska paljon uhreja, ei tekijän etnisyyttä kerrota.

  • Teemu

   Vastaa

   Näissä viime aikoina sattuneissa värillisten tekemissä joukkomurhissa IS, IL, MTV3, YLE jne. vain kertovat kansalle että auto ajoi väkijoukkoon tai että ihmisiä ammuttiin. Uutispuuro oksennetaan heille valmiina ja he vain puklaavat sen eteen päin. Viimeisin ammuskelija (ja uhrit) olivat latinoita, joten asia ei kiinnostanutkaan ketään sitten sen enempää. Eräs fentanyyliin, lukuisiin muihin huumeisiin ja koronaan kuollut neekeri sen sijaan nousi mediassa sankariksi ja martyyriksi, vaikka oli kiinniottohetkellään syyllistynyt erittäin vakavaan liittovaltiotason [federal crime] rikokseen eli väärään rahaan, sekä muihin lukuisiin rikoksiin, ml. poliisin vastustamiseen. Kuitenkin tällaisen rikollisen pohjasakan ihonväri piti tuoda esiin, vaikka tämä huumepäissään hulluna vastusti pidätystä. Tuskin poliisi siinä mitään ”viharikosta” suoritti, vaan teki työtään eli esti rikollispopulaation jäsentä toteuttamasta itseään lajityypillisellä [so. rikollinen] tavalla. Saako USA:ssa poliisi enää edes ottaa kiinni rikollisia mustia kaikista ”liberaaleimmissa” ja ”demokraattisimmissa” osavaltioissa? Kertoo kaiken Antifan ja BLM:n aatemaailmasta, kun narkomaani naistenhakkaaja ylennetään martyyriksi.

   Kyle Rittenhousen tapauksessa luodista saivat itsepuolustuksessa [Rittenhouse vapautettiin KAIKISTA syytteistä] Rosenbaum, Huber ja Grosskreutz. Ilmeisesti hipiältään olivat tarpeeksi valkoisia. USA:ssa valkoiset tappavat vain marginaalisesti enemmän [tieto v. 2013] toisiaan kuin mustat tappavat valkoisia. Valkoisten tappamat mustat ovat näihin lukemiin verrattuna n. 14 kertaa pienemmät. Mustien tappamat mustat taasen ovat kuusinkertainen määrä.

   Ongelma USA:ssa eivät ole aseet tai valkoiset, vaan mustien syväänjuurtunut, valtava väkivallan määrä kaikkea elollista kohtaan.

 • pertti grandell

  Vastaa

  jenkkilät on kaksois standardin maa, kuten esim.dubai„toisella puolella katua mennään kaapu päällä,toisella puolella on huoratalo, samaa skeidaa joka saablarin mestassa.….

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  firearm, pistol, weapon