Musta yritti joukkoammuntaa – aseistautunut nainen ampui tämän kuoliaaksi

Valtamedia on pysynyt tapauksesta hiljaa, sillä se ei sovi heidän asevastaiseen agendaansa.

Yhteiskunta

Dennis Butler.

AR-15 ‑kiväärillä aseistautunut musta mies Dennis Butler oli tulittanut kohti valmistujaisjuhlia viettäviä ihmisiä Amerikan Länsi-Virginiassa. Paikalla ollut, pistoolia itsepuolustustarkoituksessa mukana kantanut nainen olikin ampunut Butlerin kuoliaaksi ennen kuin hän onnistui tappamaan ketään, ja yksikään juhlissa ollut ei edes vahingoittunut. Poliisi kiitteli naisen toimintaa ja häntä ei epäillä mistään rikoksesta.

Valtamedia ei ole antanut tapaukselle juurikaan julkisuutta, koska siinä nimenomaan aseistautunut tavallinen kansalainen pysäytti joukkoampujan laillisella aseella, eikä tämä sovi valtamedian asevastaiseen agendaan.

Lähde

Amerikan mustat Ampuma-aseet Aseet Aseluvat Itsepuolustus Politiikka Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Vain aseistettu kansalainen pystyy puolustautumaan ja siksi Suomessa halutaan aseet pois kansalaisilta!

 • Varma lopputulos

  Vastaa

  Tätä suosittelisin joka maahan. Se kummasti rauhoittaisi kuumaakin verta kun ei tiedä tarkalleen kuinka monella ympärillä olevalla on ase.

 • Apinat kuuluu häkkiin

  Vastaa

  Aijaijai Mitenkäs nyt BLM.

  • Enkeksinimee

   Vastaa

   Koira puree omaa nilkkaa

  • Teemu

   Vastaa

   Apinat kuuluvat Afrikkaan.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Jos tämä olisi tapahtunut Suomessa, nainen olisi saanut syytteen yleiselle paikalle tuodusta aseesta (naisella oli aseenkantolupa) ja taposta, joka olisi johtanut muutaman vuoden linnatuomioon.

  • Turo

   Vastaa

   Tästä ei tulla Suomessa uutisoimaan. Myös se viimeviikkoinen ammuskelu taisi jäädä vähällä huomiolle, sillä ampuja ei ollut valkoinen. Suomessahan tuo olisi myös rasistinen rikos, terroriteko ja murha eli et pääsisi koskaan vapaaksi linnasta.

 • Jallu

  Vastaa

  Niin, jos tilanne olisi ollut päinvastainen, musta nainen olisi ampunut valkoihoisen joukkomurhaa yrittäneen, niin joka tuutissa olisi hehkutettu sankarillista toimintaa. Varmaan YLE JA HS olisivat ottaneet sen pääuutisaiheeksi.

 • TT

  Vastaa

  Uvalden kouluampujaisissa Teksasissa paikallinen poliisi ei päästänyt aseistautuneita vanhempia kouluun nitistämään ampujaa. Polisi on täysi turhake, joka voisi vetää v*tun päähänsä. Poliisi on se nilkki, joka pukeutui synkkään mustaan asuun ja alkaa suojelemaan jotain WEF:n isorikkaita kusipäitä. Ihmisvastainen Systeemin Vartija pahinta laatua.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Täällä pyritään keräämään nekin vähät tussarit mitä nurkkiin on jäänyt perikuntien hallintyaan, muka viranomaisille aseiden luovuttaminen on ilmaista eikä johda syytteisiin, tasan väärään suuntaan. Kansalaisille pitää ehdottomasti jakaa vähintään sarjatuliseita, lippaita ja panoksia riittävästä, joka tölliin, oppivat perkeleen murjaanit hiipimään nurkissam muka janottaa, tarkastetaan torpan homelukemat jne.

 • Neekerinvihaaja

  Vastaa

  Vihaan neekereitä

  • Oikealla

   Vastaa

   Minä vihaan neekereitä, ählyjä ja mustalaisia.

   • Julli

    Vastaa

    Missä musta, mustalainen tai muslimi, siellä kurjuus, köyhyys ja kuolema.

 • Eikka

  Vastaa

  Kerrankin uutinen jossa oli onnellinen loppu.

 • juha II

  Vastaa

  Syynä USA:n kouluampumisiin ovat demokraatti-kommunistit, sillä ne ovat säätäneet yleiset koulut (ei yksityiskouluja, joissa heidän kersat on aseistautuneiden vartijoiden suojelimina) ”ampuma-ase vapaiksi vyöhykkeiksi” niin, ettei koulujen henkilökunnilla ole lupaa kantaa asetta koulujen alueilla puhumattakaan oppilailla. (1950-luvulla oppilas sai tuoda aseen kouluun) Niinpä kaikenlaiset karva jallut voivat kävellä kouluille kuin ampumaradoille opettajan tmv. yrittäessä pitää luokan ovea kiinni. Piankos tuo on ammuttu oven läpi ja pöytä on katettu… Kommunistien tarkoitus on viedä kunnon kansalaisilta aseet, etteivät he voi puolustautua kun demokraattiset ”humanistit” (vauvojen murhaajat) tulevat hakemaan väärämielisiä keskitysleireille tai mieluunnin penkan reunalle! Kulloisistakin kouluampumisissa yms. haisee vahvasti läpi False Flak teot, jotka ovat järjestyt tarkoitushakuisesti demokraatti-kommunistien soluttaman FBI:n ja CIA:n toimesta. Tällä saavat demokraatit NWO:n mieluilijat aiheen nostaa tekopyhä itkukonsertti ja parku siitä, että aseet TÄYTYY ottaa pois (lailliset) vastuullisilta amerikkalaisilta aseenomistajilta. Nytkin USA:ssa murhista ja tapoista tehdään enemmän veitsellä/puukolla kuin aµpuma-aseilla. Monet demokraatti ”pasifistit”, jotka todistaakseen sen kuinka helppoa aseen saaminen on. Ovatkin yllättyneet kun sitä ei ostetakkaan asekaupasta kuin maitopurkkia kuten se oli vielä 1960–70-luvulla mahdollista ostaa tavallisesta ruokalkaupasta kuin tulitikkuaskin. Lisäksi kaikkein SUURIN syy lasten ja nuorten mielenterveysongelmiin ja nykyiseen ahdistukseen johtuu YKSINOMAAN herra Fauccista ja höpö-koronasta, koska kidutukselliset yhteiskuntien sulkutoimenpiteet ovat olleet normaaliin vapauteen tottuneille ihmisille HELVETTI!!!
  Mm. itsemurhat ovat kumuloituneet räjähjysmäisesti nuoten keskuudessa kuten myös aikuistenkin!!!
  Yhtä hyvin pitäisi takavarikoida ajokortti pois sellailta autoilijoilta, jotka ajavat selvinpäin sen vuoksi, koska liikenteessä ajaa ratftijuoppoja ja piripäitä!

 • Turo

  Vastaa

  Tästä ei tulla Suomessa uutisoimaan. Myös se viimeviikkoinen ammuskelu taisi jäädä vähällä huomiolle, sillä ampuja ei ollut valkoinen.

 • Åke

  Vastaa

  Vaikka nämä ampujat olisivat kuinka dorkia niin eivät he YLEENSÄ lähde ampumaan ihmisiä paikoissa jossa kaikkien tiedossa on että kellä tahansa voi olla ase mukanaan.

  Koulu on tietysti ”hyvä” kohde. Varsinkin jos työntekijöillä siellä ei saa olla aseita…

  Tyttäreni (21 v) on kanadalaisen yhteiskunnan tuote. Hän rupeaa nyt vihdoin ymmärtämään vähän näistä oikeuksista kantaa asetta ja niiden hyvistä puolista. Helvetisti on kyllä vastustanut minun konservatiivisia mietteitä, mutta nyt näyttää tulleen sen verran ikää että pystyy ymmärtämään paremmin.
  Tuntuu hyvältä.

  Itse en omista yhtään ”kunnon” asetta eikä ole käynyt mielessä ostaa sellaista ennen kuin Castro Junior (Trudeau) äskettäin kertoi että valtio tekee kaikkensa sen eteen, että normikansalainen ei sellaista saa omistaa.

  Kotona tosin on hyvin tehokas varsijousi ja sitten vielä ilmapistooli joka on kuin kopio eräästä revolverista. Ostin tämän viimemainitun vain siksi, että jos joku murtautuu taloon niin ainakin näyttää siltä kuin voisin ampua tyypin ilmoille.

  Totta kai ostaisin ihan oikean pistoolin/aseen jos asuisin valtiossa jossa kriminaaleja saa ampua itsepuolustukseksi.
  Yllä joku mainitsi tosiasian että näillä rosvoilla näyttää olevan enemmän oikeuksia kuin minulla. Ammu nyt sitten!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi