New Yorkin kuvernööri perustamassa poliisille vihapuheenvastaista yksikköä

Samalla kuvernööri kertoi aikovansa kiristää osavaltion aselakeja "maan tiukimmiksi."

Ulkomaat

Kathy Hochul.

Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltion kuvernööri Kathy Hochul on ilmoittanut aikovansa luoda poliisille ”omistautuneen yksikön New Yorkin osavaltion tiedustelupalvelulle jäljittämään kotimaista ekstremismiä ja lisäämään sosiaalisen median valvontaa”.

Hochulin kirjaamissa toimeenpano-ohjeissa poliisille sanotaan: ”Yksikkö tulee olemaan vastuussa tutkinnallisten vihjeiden KEHITTELEMISESTÄ sosiaalisen median analyyseihin, keskittyen ekstremistitoiminnan motivoimiin uhkauksiin tunnistamalla verkkosijainteja ja toimia, jotka johtavat radikalisaatioon ja kannattavat väkivaltaista extremismiä.”

Käytännössä yksikkö tulee olemaan ”vihapuhetta” valvova poliittinen poliisi, joka tulee oletettavasti lähinnä pitämään silmällä kansallismielisiä valkoisia amerikkalaisia. Hochul sanoikin yksikön julkistamispuheessaan: ”Olemme maana kohtaamassa kahden kriisin risteytyksen: vihapuheen valtavirtaistuminen, mukaan lukien valkoisen nationalismin, rasismin ja valkoisen ylivallan, sekä helpon pääsyn sotilasmallisiin aseisiin ja lippaisiin.”

Samalla Hochul kertoi aikovansa kiristää osavaltion aselakeja ”maan tiukimmiksi.”

Lähde

Aseet Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sananvapaus Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pertti grandell

  Vastaa

  taas yksi kaheli joka on valkoinen ja ratsastaa poliittisin perustein omaan rotuunsa syyyttäen, eikö tyhmä akka tajua että yli 90% rikoksista ja vankiloissa ovat värilliset, haloo ..eikö yhtään järki pelaa.

 • otto suni

  Vastaa

  Buffalossa tapahtunutta joukkosurmaa käytetään jälleen tavallisten ihmisten kyykyttämiseen, joten USA:n perustsulain toinen lisäys eli ”second amandment” halutaan täydellisesti demokraattien toimesta kaataa. USA on jo niin sairas valtio, että amerikkalainen unelma on työnnetty roskakoriin ”Frankfurtin koulukunnan” toimesta jo 1965 vuodesta lähtien. Yhteiskunnan eriarvoisuus ja Woke-kulttuuri on tehnyt tehtävänsä LGBT-liikkeen kanssa. Vanha USA on mennyttä!

  • Bella

   Vastaa

   Esimerkiksi Nordea on kysellyt minulta asiakkaidensa tilien valvonnan yhteydessä tulevassa kyselyssä, että ”oletko mielestäsi Yhdysvaltain kansalainen?”. Siis ihan tarkka sanamuoto oli juuri tuo. Miten ihmeessä voisin olla sitä mieltä, että olisin Yhdysvaltojen kansalainen? Eihän kansalaisuus ole mielipidekysymys? 

   Jo aiemmin siskoni mennessään Yhdysvaltoihin luennoimaan erääseen yliopistoon, joutui lentokentällä vaikeuksiin ja tuli kiinni otetuksi. Kun yliopiston paperit olivat kunnossa, ja muu maahantulo, niin tullissa huikattiin, että ”tulet maasta, joka valmistaa Fiskarsin työkaluja”. 

   Nordea ei jätä minua rauhaan, vaan teki samanmoisen vainoharhaisen kyselyn minulle puolentoistakuukauden päästä tuosta ekasta, ja aihelmat olivat taas koskien Yhdysvaltoja (nämä kyselyt liittyvät Yhdysvaltojen omaan FATCA-lakiin). Tuli tunne, että Nordea aikoo ihan väkisin kaivaa minusta ”Yhdysvaltojen kansalaisuuden”. Ehdot tuon FATCA-lain käyttöön ovat tiukat, eli pitää täyttyä joku näistä: olla Green Card, asua Yhdysvalloissa merkittävän osan ajastaan, pitää omata Yhdysvaltain kansalaisuus tai olla syntynyt siellä, yhdysvaltainen osoite tai puhelinnumero asiakasrekisterissä, toistuvia maksuja yhdysvaltalaiselle tilille tai valtakirja tai allekirjoitusoikeus henkilölle, jolla on yhdysvaltalainen osoite. 

   Eipä yllätys, mutta minulla ei täyty eikä ole ikinä täyttynyt YKSIKÄÄN näistä. Kysyin vielä pankin tädiltä, että vaikuttaako siskoni luennoimismatkat jenkkeihin näihin kyselyihin, ja täti sanoi että eivät ne vaikuta. Varmaan on totta, koska siskoni on kulkenut siellä luennoimassa jo kauan, mutta minulta on alettu tehdä näitä kyselyjä vasta tosiaan puolitoistakuukautta sitten (FATCA tuli voimaan 2015). 

   Kymmenen vuotta sitten päätin ‚että en tule ikinä jalallani jenkkeihin astumaan, ja nämä tällaiset vahvistavat tuota päätöstä. Olen jo valmiiksi jollain epäilys-listalla, joten ei ihan turistimatka kohdallani tulisi. Toivotavasti yksikään jenkkiyliopisto ei ikinä pyydä minua matkustamaan sinne.

 • TT

  Vastaa

  New York kukoisti tiukan, mutta reilun Rudy Giulianin pormestari-kaudella. Giuliani on myöhemmin tukenut Donald Trumpia ja pyrkinyt paljastamaan vuoden 2020 presidentin vaaleissa ilmenneitä epäselvyyksiä sekä demokraattipuolueen korruptiota. Kiitokseksi tästä FBI ratsasi hänen toimistonsa. Näin palkittiin USA:n ehkä ansioitunein mafiaa, katurikollisuutta ja korruptiota tehokkaasti vastustanut poliittinen vaikuttaja. Ei pulmunen itsekään, mutta varsin terve tapaus nykyisiin hahmoihin verraten.

  Sittemmin demonikraatit ovat vallanneet New Yorkin sekä kaupungin että osavaltion johtopaikat ja seutu on muuttunut pikku hiljaa helvetiksi. Osavaltiota johtaa seinähullu nainen ja kaupungin pormestarina toimii typerä kommunistineekeri.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Lukekaa Turnerin päiväkirjat. Tämä on siinä kerrottu jo vuosikymmeniä sitten.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos uutisesta, toveri. Päästäänkö nyt pitämään kahden minuutin vihaa?

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomessa kova hinku kerätä aseita tavallisilta suomalaisilta (toimiviakin) pois ja ihmiset tyhmänä lahjoittavat kaiken ilomielin.

 • Örmy

  Vastaa

  Eihän tämä meno voi jatkua. Paskaset ideat päättyvät paskasesti.

  Aikaa tietysti kuluu ennen kuin ihmiset oikeasti tajuavat mitä on tapahtumassa. Sitten tapahtuu, ollaan kusessa ja uudelleenrakennetaan kommunistien virheistä johtuen.

  Joku 60- tai vielä 00-luvun demokraatti Jenkeissä oli aika samanlainen kuin nykyiset konservatiivit. Nykyinen demokraatti tosin on enemmän tai vähemmän kommunisti. Enkä heitä tällaisia juttuja ihan päähänpistona. Olen seurannut tätä USA:n luhistumista aika kauan ja kuuluin aikoinaan heihin, jotka tyrmäsivät puheet siitä että demokraattipuolueesta on tulossa kommunistinen.
  Tsekatkaa mitä dementikko Biden on tehnyt! Kaikki on päin persettä jos katsoo tilannetta veronmaksajan näkövinkkelistä. Biden kurjistaa kansaansa (ja Ukrainan proxy-sodan kautta koko Eurooppaa).

  Tämä on tietoinen koko yhteiskunnan alasvieminen.
  Dementikko jaksaa huutaa ”build back better”.
  Jos haluaa rakentaa uudestaan, joutuu ensin hajottamaan mitä on olemassa. Oikein kunnolla.

  USA on aina ollut hyvin kapitalistinen maa. ”Ääri-kapitalisti”, jos haluaa kuunnella eräitä tahoja.

  Jos Biden(in takapirut) haluaa muuttaa USA:n täydellisesti, on luotava jotain muuta kuin kapitalismi.

  Tämän päivän kommunismi ei ole se sama minkä me hieman vanhemmat tunnemme. Mutta kommari-idea tämä on. Nyt se vain puetaan toisiin vaatteisiin ja annetaan nimi ”globalismi”.
  Samaa paskaa, silti.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Suomessa kaikki puolueet vastaa USAn demonkraatteja. Yhtään kunnon konservatiivipuoluetta ei ole. USAssa näyttää bensan hinta nousseen yli haamurajan eli dollarin litra . Trumpin aikana oli 60 c. Konservatiivien suosio perustuu juuri jatkuviin veronalennuksiin. Joista köyhäkin hyötyy alhaisina kulutusveroina. Itse maksan 200 e/kk bensaveroa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi