56 brittipoliitikkoa epäiltynä seksirikoksista

Britannian poliittinen eliitti on ollut hyvissä väleissä esimerkiksi Jimmy Savilen kanssa.

Ulkomaat

Iso-Britanniassa kansanedustajana toimineen homomuslimin, Imran Ahmed Khanin, saatua tuomion alaikäisen pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yhä useammasta brittipoliitikosta on tehty rikosilmoituksia seksirikoksista.

Yhteensä 56 poliitikosta on tehty jo 70 ilmoitusta seksirikoksista, jotka vaihtelevat seksuaalisesta ahdistelusta ”vakavampiin rikoksiin.”

Konservatiivipuolueen kansanedustaja, David Warburton, esimerkiksi hyllytettiin virastaan tämän muun muassa väitetysti kourittua väkisin naisen rintoja. Viime vuonna myös nimettömäksi jäänyt toinen konservatiivipoliitikko joutui pidätetyksi epäiltynä raiskauksesta.

Brittipoliitikot eivät ilmeisesti ole oppineet hillitsemään itseään, vaikka jo vuonna 2017 MeToo-liikkeen myötä kansanedustajista kirjattiin lukuisia seksirikosilmoituksia niin sanotussa Pestminster ‑skandaalissa.

Lähde

Britannia Homoseksuaalisuus Maahanmuutto MeToo Monikulttuurinen rikollisuus Muslimit Pedofilia Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Joskus ne vanhenee

  Vastaa

  Minua vähän ihmetyttää nämä #Mullekans kampanjat. Eikö muka maailmalla rikokset vanhene? Vain murha pysyy ainaisesti aktiivisena. 

  Miten joku voi puolustautua jotain 20v vanhaa syyttä vastaan? Silloin ei ollut edes digitali nauhueita että olis voinut tallenaa todistusaineistoa tyyliin ”katsokaa nyt, missä tuossa on raiskaus”?

 • Suomi on sairas maa

  Vastaa

  Ihan varmaan sama meillä, mutta jäänyt paljastumatta ja etenkin, jos kysessä vihervammaisten edustaja tai muu vitun vasemmistolainen niin media rientää avuksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuollaiset tyypit sitten ajavat ”maan etua”, hyi hemmetti.
  Ei mikään ihme, että poliitikoille ei tuota ongelmaa ja huolenaiheita tuoda maahan lisää rotumuukalaisia, jotka syyllistyvät vastaaviin tekoihin jopa monia kymmeniä kertoja useammin kuin kantaväestö suhteutettuna väkilukuun.
  Monilta poliitikoilta löytyy taustaltaan aivan varmasti vieläkin kuvottavampia rikoksia.

 • juha II

  Vastaa

  Australian ”parlamentti” on samanlaien paskaläjä. Siellä raiskattiin muutama vuosi sitten naisavustaja eli työntekijä. Koko tapaus jätettiin täysin huomioitta. Pelkkä oletukseni on, että korkeintaan naiselle annettiin potkut kuten ”läntisessä arvoyhteistössä” on tapana toimia.

 • hellena

  Vastaa

  metoo kampanja ei koske raivokommunisteja, kuten roope salmisen tapaus osoittaa, salmiset nyt vain raiskaa/yrittaa raiskata paremmin kuin ei kommunistit.
  kuten eras ystavani joka fanittaa salmisten sovinistisukua sanoi, etta ”eihan se haittaa jos raiskari on komea”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi