Kanada suunnittelee kriminalisoivansa aikeet harjoittaa vihapuhetta internetissä

Lakiehdotus kannustaa kansalaisia neuvostoliittohenkisesti vasikoimaan toisiaan viranomaisille.

Ulkomaat

canada, flag, canadian

Uusi lakiehdotus on menossa Kanadan parlamentin käsiteltäväksi, mikä tekisi rikolliseksi pelkästään aikomuksen harjoittaa ”vihapuhetta” internetissä, eli heitä tullaan rankaisemaan asiasta, mitä he eivät ole vielä edes tehneet.

Lakiehdotus kannustaa kansalaisia raportoimaan epäillyt henkilöt viranomaisille jos ”pelkää kohtuullisilla perusteilla toisen henkilön aikovan suorittaa rikkomuksen, joka on asenteiden, rotuun perustuvan ennakkoluulojen tai vihan, kansallisen etnisyyden tai alkuperän, kielen, värin, uskonnon, sukupuolen, iän, henkisen tai fyysisen vamman, seksuaalisen suuntautuneisuuden, sukupuoli-identiteetin tai ilmaisun, tai muun vastaavan tekijän motivoima.”

Ehdotus myös määrittelee verkkovihapuheen ”syrjivänä toimina kommunikoida tai internetissä tai muulla telekommunikaation keinolla tavalla, missä vihapuhe todennäköisesti lietsoo inhoa tai parjaa yksilöä tai ryhmää yksilöitä syrjinnän kieltävillä perusteilla.”

Lakiehdotus ei ole vielä saanut parlamentin hyväksyntää mutta sillä on pääministeri Justin Trudeaun hallituksen tuki puolellaan.

Lähde

1984 Kanada Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Sananvapaus Sionismi Teknologia Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • rellinen

  Vastaa

  Kgb-sensurointikonetta puuhaillen, sosialistinen internationaali eli neuvostotiedustelun länteen ripuloima pillikura. Keppihevosena rasismin vastustelu ja homojen oikeudet.

 • TT

  Vastaa

  Kanadassa vallitsee left-wing- /woke-/klausschwab- tyrannia. Jopa kieroileva Donald Trump on ankarasti lytännyt Kanadan meiningin:

  https://www.breitbart.com/politics/2022/02/26/trump-at-cpac-youre-either-with-the-peaceful-truckers-or-you-are-with-the-left-wing-fascists/

 • juha II

  Vastaa

  Entäs pikku-castron omat pamputtavat todelliset kotimaiset terroristit!!!
  Kun tuo mielettömyys on vallannut koko maailman. Sitä kutsutaan ”New World Order:ksi!!!
  Arvatenkin Kanadan uusi laki koskee vain valkoisia heteroseksuaalisia työssä käyviä ihmisiä, jotka jakavat kristilliset arvot!!!
  Sen sijaan saatanaa palvovat pedofiili-lasten murhaajat ym. LGBT-roskaväki voivat metsästää lain piiriin kuuluvia kuin kalkkunoita (oikeita).

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Todennäköisesti lakiehdotus hyväksytään. Siitäpä sitten alkaakin ilmiantojen tsunami. Trudeau on eräässä mielessä suurmies. Hän on vauhdittanut Kanadan muuttumista totalitaariseksi maaksi. Hyvin tuhottu.

  Jordan Peterson on kommentoinut Trudeaun käytöstä videolla ”The Catastrophe of Canada | Rex Murphy and Jordan B Peterson”. 

  Trudeau ei suostunut keskustelemaan rekkamiesten kanssa, haukkui heitä natseiksi ja rasisteiksi. Näki hakaristilippuja, kun Ottawan kaduilla liehuivat mielenosoittajien vaahteranlehtiliput. 

  Oma kommentti. Trudeau elää omassa mielikuvitusmaailmassaan. Mutta liian suuressa osassa kanadalaisia esiintyy samantasoista ryhdikkyyttä ja rehellisyyttä kuin ruotsalaisten äänestäjien enemmistössä. Siispä Kanada seuraa Ruotsia. Tähän saakka Kanadan valtava koko on pystynyt kompesoimaan sen johdon typeryydet, mutta kiitos Trudeaun pelivara alkaa olla kohta käytetty.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Kommunismi leviää. Vain USA ja Kiina hyötyy EUrokommunismista.Jossa kaikki veljeskansoja. Paitsi ”äärioikeistolaiset” ja venäläiset. Tai koronaa vastustavat.

 • Niko

  Vastaa

  Sairasta!

 • KTA

  Vastaa

  Onko ”vihapuhetta” julkaista faktoja ja tilastotiedettä jostakin asiasta, joka on isoa agendaa vastaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  canada, flag, canadian