Uskovainen brittipariskunta ei suostunut myymään taloaan homoille – valtamedia maalitti!

Pariskuntaa ei edes epäillä mistään rikoksesta.

Ulkomaat

Useampi laajan levikin media Iso-Britanniassa oli julkaissut nimet ja kuvat pariskunnasta, joka ei uskonnollisista syistä halunnut homoparin tulevan katsomaan heidän myynnissä olevaa asuntoaan. Myös ”konservatiivinen” media Daily Mail otti osaa maalituskampanjaan.

Homot Luke Whitehouse ja Lachlan Mantell, olivat pariskunnalta taloa kyseltyään saaneet vastauksen:

”Rakkaat Lachlan ja Luke, kiitos että kerroitte tilanteestanne meille. Olemme pahoillamme jos vaikutamme tunkeilevilta, mutta haluamme tehdä selväksi, että emme ole halukkaita esittelemään tai myymään taloamme kahdelle kumppaneina elävälle miehelle, sillä se on armollisen Jumalamme sanan vastaista.”

Asiallisesti ilmoitetusta vastauksesta huolimatta homot olivat menneet raportoimaan asiasta valtamedialle, joka alkoi maalittamaan pariskuntaa. Heitä ei kuitenkaan epäillä edes mistään rikoksesta.

Lähde

Britannia Homolobby Kristinusko Kulttuuri Maalittaminen Rappiokulttuuri Ulkomaat Uutiset Valtamedia

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Omaisuuttaan myydessä tulee myyjällä olla oikeus päättää omista asioistaan. Globalistinen media haluaa ottaa kansalaisoikeudet pois ja kannattaa nykyään leviävää kulttuuria, jossa ihmisoikeudet ovat tarkkaan määriteltyjä vallanpitäjien aatteiden mukaan.
  Päätä siis itse seuraavissa vaaleissa, missä kulttuurissa haluat asua.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Onhan Suomessakin nostettu paskamyrsky jos vastaavanlaiselle pariskunnalle ei ole suostuttu vuokraamaan asuntoa.

 • TT

  Vastaa

  Homoagendaa pusketaan nyt valemedian ja virkavallan kaikella voimalla. Kommunisti on myynyt kaikki periaatteensa ja kuvittelee, että ”raukkojen” homojen ja perverssien yletön hyysääminen on kompensoiva hyve, jolla sovittaa syntinsä. Mutta tämänkin hyveen marxisti muuttaa yhteiskuntaa tuhoavaksi toiminnaksi. Nyt homoagendalla ajetaan yli omistajan oikeudet (se vähä, mitä ei verottamalla ja määräyksiä keksimällä pystytä viemään) Siinä koko marxismin kaava: järjestäytynyt yhteiskunta laitetaan p*skaksi ja tilalle synkkä poliisivaltio, jossa kaikki ovat köyhiä ja elävät pelossa.

  • FIXIT asap!

   Vastaa

   Minunkin ystäviini kuuluvat homot ovat ihmetelleet, miksi heidän seksuaaliominaisuuksistaan halutaan tehdä julkisia ja nostaa meteliä, vaikka he haluaisivat vain hiljakseen elää kuin muutkin ihmiset, ilman mesoamista ja hypettämistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Näissä asioissa pitää aina vedota johonkin muuhun asiaan kuin seksuaaliseen suuntautumiseen tai ihonväriin. Pitää käyttää vähän älyä. Aina tulee muka joku este, ettei se näyttö koskaan toteudukaan tms.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tämäkin tapaus osoittaa, että asuntomarkkinoilla myyntiin ja vuokraamiseen on kasvavaa tarvetta saada palvelu, joka karsii pois epätoivottavat ostajat ja vuokraajat. 

  Ehkä tulevaisuudessa asunnot ja kiinteistöt laitetaan hiljaiseen myyntiin. Silloin ainoastaan tiedotetaan, että aina kannattaa tiedustella välittäjältä olisiko jotain tarjolla. Välittäjä vastaa kyselijöille, että valitettavasti juuri nyt ole vapaana mitään mutta samalla välittäjä tarkistaa onko ostaja sopiva ja mitä tämä haluaa. Jos on sopiva, niin parin kuukauden kuluttua välittäjä ottaa yhteyttä ostajaan ja kertoo, että nyt tuli markkinoille jotain, joka saattaa kiinnostaa.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  USAssa ainakin tuosta tuomittu. Parturi ei myynyt liikettään mustalle ja internatsit laittoivat valkoisen ostamaan. Valkoiselle olisi myynyt. Musta veti asian oikeuteen ja voitti. Riippuu varmaan tuomarista.

 • juha II

  Vastaa

  Myyjällä on oikeus myydä kämppänsä kelle tahtoo.
  Uskallampa väittää, että homopariskunta ei itse vastaavassa tapauksessa myisi kristitylle pariskunnalle. Tämähän on sikäli akateeminen kysymys, koska kristitty pariskunta ei haluaisi pride-kämppää, sillä ultraviolettivalo kertoisi omaa karua kieltään.
  Sveitsin pöljän uhkaama nettihyökkäys on käsillä, jossab tietoliikenneyhteydet laitetaan paskaksi ja tuotantoketjut poikki psykopaattien maailmanlaajuisessa ”monopoli pelissä”. Hullua sotaa Venäjää vastaan ajetaan käkikello-Amerikassa kuin ”käärmettä pyssyyn” demokraattien patologisesta Venäjä vihasta ja Bidenin surkeisen kannatuslukemien (37%) takia. Jos Clintonin ämmä v. 2016 olisi voittanut. Hyvinkin olisimme sedimenttikerroksessa jo nyt kaikki! Ensi marraskuussa kongressivaalit ja jos ne olisivat nyt. Demokraatit katoaisivat pois puoluekartalta, sanovat ”kovan raudan” asiantuntijat toisin kuin kipa-TV asemien käärmemäisiä valehtelijoita ja vääristelijöitä!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi