Freedom Convoy – rekkakuskit nousevat rokotevastaiseen kapinaan Kanadassa

Kanadassa jopa kymmeniä tuhansia rekkakuskeja autoineen odotetaan osallistuvan ensi lauantaina maan pääkaupungissa tapahtuvaan mielenosoitukseen. Syynä mielenosoitukselle on maan rekkakuskeille asettama rokotepakko, mikäli he kulkevat rajan yli. Vaihtoehtona on testi ja karanteeni aina Kanadaan palatessa.

Ulkomaat

truck, semi, transportation

Valtio ei siis anna rekkakuskien tehdä työtään, mikäli he eivät ota rokotetta ja kaikkia sen päivityksiä. Noin kymmenen prosenttia kuskeista, 16 000 kuskia, on jäämässä työttömäksi tämän seurauksena.

Tämä on saanut rekkakuskit ympäri maata osoittamaan mieltään. Tällä hetkellä useita tuhansia autoja ajaa kohti Ottawaa mielenosoitukseen. Gofundme-sivustolla kerättiin jo yli 2 miljoonaa dollaria kattamaan kuskien bensakuluja matkalla tapahtumaan.

Ihmisiä kerääntyy teiden varsille osoittamaan tukeaan kuskeille. Lisäksi ihmiset ostavat kuskeille lahjoituksena bensaa autoihinsa. Monet myös matkaavat omilla autoillaan tapahtumaan, vaikka he eivät itse ole rekkakuskeja.

Poliittisena päätöksenä tehdyn rokotepakon pelätään nostavan kulutustuotteiden hintoja, sillä tavaran liikkuminen tulee hidastumaan merkittävästi jos kuskit pakotetaan työttömiksi. Lisäksi se meinaa valtavaa määrää konkursseja alalla, jossa kalustokin maksaa paljon ja se ostetaan yleensä velaksi.

Mielenosoituksella oli myös oma ”Convoy to Ottawa 2022”-sivu, joka keräsi nopeasti yli puoli miljoonaa seuraajaa. Facebook kuitenkin sensuroi sivun.

Mielenosoitus tulee luultavasti tukkimaan kaikki pääkaupungin tiet viikonloppuna.

Lähde: Rapsodia

Aktivismi Facebook Kanada Mielenosoitus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Sensuuri Suora toiminta Talous Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Samanlaista aktivismia ollaan puuhaamassa myös Suomeen. Kaikki mukaan!

 • TT

  Vastaa

  Rekoilla saadaan aikaiseksi komea vastamarssi ja moni kanadalainen saa kaipaamaansa toivoa äärikommunistisen diktaattorin ja sotarikollisen homo-petteri Justin Trudeaun alaisuudessa. 

  Systeemi osaa kuitenkin lyödä vastaan. Kanadan Albertassa lopetettiin noin vuosi sitten koronapelleily kokonaan, mutta järjen voitto kesti vain kaksi viikkoa. Tuoreessa muistissa on myös katalonialaisten hävitty itsenäisyystaistelu Espanjan (=EU) keskusvaltaa vastaan. Kuinka käynee nyt? Moni maa on luopumassa koronapelleilystä, ehkä joskus Suomikin?

 • Kattellaan

  Vastaa

  Ei kai siinä muuta kuin auto parkkiin pihalle ja odottelemaan että lakipykälät muuttuu. Ei se auto siinä pihalla paljoa maksa.

 • JK

  Vastaa

  Kannattaisi globalistien, niin Suomessa kuin muuallakin, huomata, että jos tuo Convoy-ryhmittymä jonakin päivänä aseistautuu eikä tyydy enää vain mielenosoittamiseen. Siihen tilanne johtaa mikäli järki globalisteilla edelleen jatkaa koronahuijaustyranniaansa kaikkine hulluine toimineen.
  Tuollainen massa aseistautuneena, siinä on globalistilla kusi sukassa, ihan jokaisella ja jokaisessa maassa.

 • Misa

  Vastaa

  Hyvä suomalaiset !! Nyt saa riittää tämä suomalaisten orjuutus! https://rapsodia.fi/maailmanlaajuinen-vallankumous-suomi-mukana‑2/

 • anonyymi

  Vastaa

  RT raportoi Trudean palanneen julkisuuteen. Hän tuomitsi ”natsi”-lipun käytön. Sellainen oli uutisen mukaan nähty. Live-streamissä tosin näkyi vain Kanadan ja Quecin lippuja. Valtavasti Kanadan lippuja. Rauhallisia tavallisia ihmisiä.

  https://www.rt.com/news/547876-trudeau-truckers-canada-racist/

  Tuli mieleen, että Saksan vuonna 1934 käyttöön ottaman kansallislipun ovat järjestäneet paikalle Trudeaun tukijat itse. Ehkä asialla on jopa ollut jonkun valtion viraston palveluksessa olevat. Aina löytyy joku, joka voidaan pistää asialle.

  Tämä oli Trudeaun esikunnan vastaveto. Tästä henkilöstä enemmän tietoa saa hakusanalla Justin Castro.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  truck, semi, transportation