Kanadalaisprovinssi pakottaa rokottamattomat maksamaan erityistä ”terveysveroa”

Rokottamattomat muka kuormittavat terveydenhuoltoa, vaikka provinssissa suurin osa sairaaloiden koronapotilaista on tuplarokotettuja.

Ulkomaat

Francois Legault

Kanadan Quebecin provinssin pääministeri Francois Legault kertoi aikovansa asettaa rokottamattomat maksamaan ideoimaansa ”terveysveroa.”

”Tässä on kyse oikeudenmukaisuudesta 90% väestöstä kohtaan, jotka ovat tehneet uhrauksia. Olemme mielestäni sen heille velkaa. Jos katsot mitä muissa maissa ja tehdään, niin kaikki pyrkivät löytämään ratkaisua. Kyse on nyt oikeudenmukaisuudesta, sillä tällä hetkellä nämä ihmiset asettavat merkittävän taakan terveysjärjestelmällemme, ja mielestäni suurin osa väestöstä haluaa asiasta koituvan seurauksia.”

Kuitenkin myös Quebecissä hiljattain 433 potilaasta, jotka hakivat sairaalahoitoa koronan takia, vain 177 oli täysin rokottamattomia, kun taas 290 oli tuplarokotettuja.

Ihmisryhmän pakottaminen maksamaan veroa terveysjärjestelmän kuormittamisen vuoksi on ilmiö millaista ei vielä päälle kaksi vuotta takaperin olisi voitu kuvitellakaan. Esimerkiksi lihavat ovat aina olleet erittäin raskas kuorma terveydenhuoltojärjestelmälle, mutta koskaan ei ole ehdotettu ylipainoisten pakottamista maksamaan erityistä veroa tämän takia.

Lähde

Hyvinvointi Kanada Koronarajoitukset Koronavirus Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Verotus

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tuula

  Vastaa

  Terveysvero vaikka olisikin täysi terve.???!! Jotain pahasti pielessä,!!!!

  • pää määrää

   Vastaa

   No, Suomessa tervekin maksaa. Pienestä eläkkeestä joutuu maksamaan 500 euroa sairaanhoitomaksua, vaikka olisi terve. Onhan tästä apua terveydenhoidon rahoituksessa. Se vain harmittaa, jos sairastuu, ei voi olla varma saako pätevää hoitoa.

 • Salomon

  Vastaa

  Uhrauksia! Ovat tehneet vittu uhrauksia!!…
  Pienet hatut, isot ongelmat!!

 • Jutikka perkele

  Vastaa

  Globalistieliitti on täysin avoimesti kertonut suunnitelmistaan ja on päättänyt ajaa läpi näitä korona-pelkokampanjan avulla. Kansallisvaltioiden hallitukset on saatu noudattamaan globaalisti yhtä ja ainoaa muutosohjelmaa, joka tähtää NWO-orjajärjestelmän luomiseen. Näin hallitukset toimivat rikollisina välikäsinä omaa kansaansa vastaan. Voidaan tietenkin kysyä, että jos joku on aivan helposti huijattavissa, niin onko hänellä oikeutta elämään? Mielestäni on, mutta ymmärrän asiaan liittyvän evoluutio-aspektin. Esimerkiksi suomalaisten joukkotuho voisi jopa palvella evoluutiota, koska iso joukko pelokkaita typeryksiä poistuu maapallolta. Kristittynä en kuitenkaan usko tämäntapaiseen evoluutioon. Koronassa ei olla edes jalostamassa ihmisrotua, koska tuho-ohjelman kovin kärki tähtää älykkäimpien ja vastuskykyisten hävittämiseen pois esim leiritysjärjestelmän ym. murhaavan sorron avulla. Korona tähtää kovaotteiseen muovailuuun ja kontrolliin geenimuuntelun ja erilaisten implanttien avulla. Tämä häpäisee ja tuhoaa ihmisrodun lopullisesti ja raamatullisessa mittakaavassa.

  Niin tai näin, kansa ei suostu uskomaan, että pahantahtoisia suunnitelmia heidän ja heidän perusoikeuksiensa tuhoamiseksi on olemassa, vaikka ohjelma lähestyy kriittistä vaihetta, jossa oikeudet on lopullisesti menetetty tai alistettu korona-tohtoreille ja korona-kommunisteille, jotka voivat riistää kenen hyvänsä oikeudet omien poliittisten mieltymyksiensä ja päivänkohtaisten tarpeidensa mukaan. Kristillinen perusoikeuskäsitys pitää näitä oikeuksia luovuttamattomina, mutta kommunistien mielestä kaikki oikeudet on alistettavissa valtiolle ja sen kulloisellekin johdolle, jota tule kunnoittaa ja palvoa eräänlaisina jumalina.

  Nykyajan koulutuksen tarkoituksena on tappaa usko kuolemanjälkeiseen elämään, jolloin ihmisiin saadaan luotua syvä psyykkinen toivottomuus ja tarkoituksettomuuden tunne. Lääkkeeksi tuohon synkkyyteen tarjotaan nurkkajumalaa (televisiota), baarielämää, irtosuhteita, urhelijoiden palvontaa … siis leipää ja sirkushuveja. Samalla ihmisiin on iskostunut luja kuolemanpelko – onhan ainokaisesta elämästä pidettävä kiinni kynsin hampain.

  Tätä kuolemankauhua sitten psykopaattiset lääkefirmojen johtajat käyttävät härskisti hyväkseen tyrkyttämällä kelvottomia litkujaan pahasti säikäytetylle lammaslaumalle, joka seuraa pääpässiä vaikka lahtauspenkille. Kätevää.

 • Kenneth Ström

  Vastaa

  Ööh… siis. Maksan veroja että terveydenhuolto. Ja nyt vielä lisää? Kiitos, saisinko rahani takaisin?

 • Bella

  Vastaa

  ”Tässä on kyse oikeudenmukaisuudesta 90% väestöstä kohtaan, jotka ovat tehneet uhrauksia”

  Minua aina ihmetyttää tämä lausuma, jonka kuulee monen rokotetun suusta. Siis – mikä ihmeen ”uhraus” on rokotus, etenkin jos se kerran on niin tutkittu ja turvallinen, kuten he samaan hengenvetoon toteavat, ja jos rokotteen tarkoitus todella on suojata vain rokotettua, niin eihän se silloin ole mikään uhraus.

  Toisekseen tuo Quebecin tapaus on naurettava: suurin osa rokottamattomistakin sairastaa taudin oireetta tai vähäoireisena. Niin itsekin tein. Olen kokenut paljon, paljon hurjempia influenssoja viime vuosina. Erään kerran influessassa oikeasti tuli mieleen, että selviänkö tästä hengissäkään. 

  Kun siis korona sairastetaan (rokottamattomat sairastavat) pääasiassa oireetta tai vähäoireisena ilman terveydenhuollon ”kuormittamista”, siis sairaala- tai tehohoitojaksoa, niin kaikkien rokottamattomien pakkovero on hyvin epäoikeudenmukainen. Sitä paitsi on pakko vielä todeta, että esimerkiksi itse en ole koskaan ”kuormittanut” terveydenhuoltoa. Ei kun en muistanut tarpeeksi pitkälle: kaksivuotiaana jouduin useaksi viikoksi sairaalaan palovamman vuoksi. Sen jälkeen olen kaksi kertaa hakenut antibioottikuurin, 25 vuotta sitten ja kahdeksan vuotta sitten. Kun elää terveellisesti ja etenkin katsoo, että mitä suuhunsa työntnää, niin voi käydä näin. Veikkaanpa, että iso osa rokottamattomista elää kuten minä: eivät kuunaan kuormita terveydenhuoltoa yhtä paljon kuin itsekkäästi biletysvapautta vaativat ja rokotepassia kaipaavat pullamössöt.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kyseessä on jälleen vain yksi niistä lukuisista painostuskeinoista. On todella irvokasta, kun tuollaisia poliitikkoja on ylipäätänsä edes olemassa.
  Nuo samat tyypit tarjoaa hoitoa ilmaiseksi esimerkiksi narkkareille, paljon on pielessä nykyisessä maailmassa ja iso osa ihmisistä on täysin sekaisin, ei minkäänlaista rationaalista ajattelukykyä löydy enää.

 • Hiiteen hulllut johtajat

  Vastaa

  Kanada on sairas tai sitten vain sairaiden johtama tai molempia.

  • Tomppa

   Vastaa

   Koko länsimainen yhtenäiskulttuuri on nykyisin sairaalla pohjalla, koska se on kulttuurimarksismin läpikotaisin saastuttama. Kulttuurimarksismin takana on puolestaan vanha vihtahousu.

   https://www.henrymakow.ca/ten_signs_we_are_satanically_p.html

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kanada on sairas. Mutta itsepä ovat maansa pilanneet. Quebecin mielettömyyttä voi onneksi paeta muuttamalla toiseen provinssiin.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hieno idea. Eikö voitaisi ottaa Kanadan malli Suomeenkin käyttöön? Hans Välimäki taisi ehtiä sitä jo ehdottaa. Itse ehdottaisin Australian ja Kiinan mallia, eristetään rokottamattomat ja tartunnan saaneet saamaan hoitoa karanteenikeskuksiin. Meillä töissä on alettu jo valmisteleen rokottamattomien, joita on muutama, irtisanomista. Onnea vaan rokottamattomat, löytää lähitulevaisuudessa töitä tai käyttää edes peruspalveluja. Hah!

  • Onnea rokotetuille

   Vastaa

   Kun myrkkypiikin piikkiproteinit ovat tehneet tehtävänsä, aiheuttaen veritulppia ja lopulta rokotetun poismenon muutamassa vuodessa, niin kenelle silloin on avoimia työpaikkoja tarjolla? Veikkaisin että rokottamattomille, vai onko kuolleilla tai vakavasti sairailla tapana käydä töissä?

 • Tomppa

  Vastaa

  MIkset saman tien esittäisi uudelleen sitä hienoa fasistista suunnitelmaasi koronakeskitysleireistä, kaikkia koskevasta 247 valvonnasta, koko maahan ulotettavasta maskipakosta, jatkuvista testauksista ja lennokeista, jotka pörräisivät taivaalla uupumatta valvomassa kansalaisten maskien käyttöä ja turvavälien noudattamista? Muistathan? Se mestarillinen suunnitelmasi, jonka esitit Skotlantia käsittelevässä jutussa? Sen muunnelmiahan nämä sen jälkeiset kommenttisi ovat olleet. Olet vain hieman pitänyt kommentteja kirjoittaessasi sordiinoa päällä, jotta et vaikuttaisi ilmeisen mielenvikaiselta. Mutta eikä olekin inhottavaa, että joudut rajoittamaan luovuuttasi vain sen vuoksi, että muut eivät ymmärrä nerokkuuttasi?
  Mutta leikki sikseen. Pitäisikö sinun ihan oikeasti mennä nyt ihan ensitöiksesi puhumaan kuolemanpelkosi aiheuttavasta ahdistuksesta vaikka työterveyden lääkärille? Voisit pyytää kaverisi Hansin vaikka mukaan saattajaksi. Tiedä vaikka tohtorilta löytyisi sopivat pillerit teille molemmille?

  • Anonymous

   Vastaa

   Kiitos ystävä neuvoistasi. Tosin psykiatrille meno on kallista ja minun kohdallani turhaa, joten kalistelen miekkaani mielummin täällä, hyvin terapeuttista. Sitä paitsi olen jo saanut täällä hyviä ystäviä, kuten sinut Tomppaseni.

 • juha II

  Vastaa

  Verolla on sinänsä aivan OIKEA nimi!!!

  Saksassa tökkimättömät ovat jo julistet ”valtionvihollisiksi”! Eli sossusti kansanvihollinen!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi