Merkittävä asuntojen vuokraaja Kanadassa vaatii vuokralaisiaan rokottautumaan

Rokottamattomista pyritään nyt tekemään asunnottomia.

Ulkomaat

canada, flag, canadian

Kanadan Albertan provinssissa toimiva merkittävä asuntojen vuokraaja Strategic Group on ilmoittanut vuokralaisilleen, että heidän tulee rokottautua koronavirusta vastaan mikäli he haluavat saada täyden pääsyn firman rakennusten tiloihin, kuten kuntosaleilla ja vapaa-ajan viettotiloihin.

Rokottamattomille potentiaalisille uusille vuokralaisille ei anneta edes pääsyä katsomaan yrityksen asuntoja ilman rokotetodistusta.

Strategic Group omistaa noin 1500 asuntoa Calgaryssa ja Edmontonissa. Firma kehottaa muitakin vuokra-asuntoyrityksiä ottamaan heidän linjansa rokottamattomien vuokralaisten suhteen.

Päätöksen laillisuus kyseenalainen

Perustuslaillisten oikeuksien oikeuskeskuksen asianajaja Eva Chipiuk kommentoi Strategic Groupin tekemää linjausta sanoen:

”Tämän vuokraajan käytäntöjen mukaan et ansaitse kattoa pääsi päälle, ellet ole ottanut ensiksi kokeellista rokotetta. Moista käytäntöä, jollaista ei olisi voinut ajatellakaan vielä kaksi vuotta sitten, julistetaan nyt ylpeästi.”

”Millä auktoriteetilla moinen käytäntö on edes tehty? Sisätiloissa tupakoimisen kieltämisestä käytiin ankara väittely hallituksen tiloissa. Tässä tapauksessa yritykset ottavat lain omiin käsiinsä. Jos sallimme tämän, niin mitä siitä seuraa ja ketkä sen jälkeen saattavat päätyä asunnottomiksi?”

Lähde

Hyvinvointi Kanada Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

canada, flag, canadian