Itävalta suunnittelee uusia karanteeneja – vain rokottamattomille!

Itävallasta saattaa tulla maailman ensimmäinen maa, joka asettaa ainoastaan rokottamattomat karanteeniin.

Ulkomaat

Itävalta aikoo tänä viikonloppuna tehdä päätöksen siitä, määräävätkö he maahan uusia karanteeneja. Poikkeuksena aiempiin karanteeneihin, suunnitellut rajoitukset tulisivat koskemaan ainoastaan rokottamattomia.

Kansleri Alexander Schallenberg kuvasi lehdistötilaisuudessa toimeen mahdollisesti pantavia karanteenitoimenpiteitä seuraavasti: ”Kotoa ei saa poistua kuin vain töihin, välttämättömille ostoksille tai jaloittelemaan. Eli samat toimenpiteet, jotka koskivat kaikkia vuonna 2020.”

Noin 3,1 miljoona itävaltalaista, eli jotakuinkin 35 prosenttia väestöstä ei ole täysin rokotettuja. Maan rokotuskattavuus on yksi Euroopan alhaisimpia, mitä Schallenberg on kutsunut ”häpeälliseksi.”

Mikäli suunniteltu karanteeni rokottamattomille menee läpi, maailma ottaa taas askeleen eteenpäin rokottamattomien epäinhimillistämisessä ja eriarvoistamisessa.

Lähde

Hyvinvointi Itävalta Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Millähän ne meinasivat valvoa tätä?
  Mielenkiintoiseksi menee…

  Itävaltalaiset, lähtekää kaduille.
  Itseäni ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa se, minkälaisia ”määräyksiä” kansanpetturipoliitikot jakelevat, paras keskisormennäyttö niille on se, ettet todellakaan alistu!

  • Passipoliisi

   Vastaa

   1500 egee sakkoa, ei monta kertaa Natskukaan viitsi jäädä kiinni. Poliisi voi pysäyttää kadulla koska vaan. Ajatko sinä ilman ajokorttia tai humalassa?

 • p.grandell

  Vastaa

  ihan, sama, se päivä kun kaikki 3 kertaa rokotetut ovat vakavasti sairaana, ei tarvise pelätä että rokottamattomat jotka ovat terveitä tulisi auttamaan, tervemenoa vaan rokotetut..,

  • Anonyymi

   Vastaa

   Tervemenoa vaan rokottamattomat viettämään reipasta leirielämää karanteenikeskuksiin. Mitäs teet kun ne pakkorokotukset tulee mitä jo kaavaillaan? Yli 80% suomalaisista on ottanut rokotteet. Missä ne massakuolemat viipyy? Itse en tiedä ketään joka olisi saanut rokotteesta kuin lieviä sivuoireita. Oon toki lukenut joistain yksittäistapauksista. Mikä on tässä se end game kun niin paasaatte, että rokotetut sairastuu vakavasti. Joukkotuho? Miten se auttaa lääkeyhtiöitä tai ketään?

   • Plääh

    Vastaa

    Mutta 80 % kattavuuden pitäisi toimia. Jos rokotteista on yleensä mihinkään. Ei ole mitään oikeaa syytä pakottaa loput 20 % piikille. Kyseessä täytyy olla jonkun salaisen johtajan määräys, joka vain pitää viedä läpi. Ja terveyden kanssa tuolla ei olemitään tekemistä. Kyseessähän on muutenkin vain influenssa. Ei se rokottamalla maailmasta katoa.

    Eli niissä piikeissä on kuin onkin jotain tosi pirullista ja pahaa. Muu ei ole mahdollista

    Eliitin trolliarmeijat siis kuitenkin latelevat tällaisia viestejä. Perustelut pakkorokotyksille ja leirityksille? Ei liene muu kuin kommunismi ja ihmskunnan orjuuttamienn ja sivilisaation hävittäminen mielessä

    • GG

     Vastaa

     Moni unohtaa että rikollisfirmat kuten Pfizer ovat rahanteon perässä. Siitä kaikki lopulta on kiinni oikeastaan joka asiassa. Ja rahanteko ei sulje pois myös ideologiaa. Parhaimmillaanhan sitä saa molemmat, rutkasti rahaa ja pystyy samalla ajamaan ideologiaansa. Se on juuri se paras skenaario. Kummasti muuten on myös unohtunut että Kiina laittoi kaiken alulle. Mutta vähemmän yllättävsti Kiina ei ole enään vihollinen/uhka vaan ne pahuksen RNA injektoimattomat. Niistä pitää päästä eroon koska ovat syypäitä tähän tilanteeseen.

   • Jesse

    Vastaa

    Minä tiedän. Itsellä toisesta rokotteesta romahti verenpaine todella alas, viikko meni punkan pohjalla ja seiniin nojaten kävellessä. Saikkua tuli 1,5 viikkoa huimauksesta.
    Verenpainelääkitys lopetettiin lääkärin määräyksestä kuukaudeksi ja normitilanteeseen päästiin 1,5 kuukauden jälkeen rokotuksesta. Otanko mahdollisen kolmannen rokotteen? En.

    • Plääh

     Vastaa

     Kolmas rokote tulee nyt pakolliseksi, koska Israel valehtelee, että siellä muka se alkoi auttaa varianttiepidemiaan. Tällaista uutista vaihteeksi Israelista, kun alkoi ulkomailla rokotusinto rakoilla

   • Sitä odotellessa

    Vastaa

    Kyllä minä lähden heti. Nehän jotuuu tarjoamaan meille asuintilat, peseytymistilat ja ruuan. Mikäs sitä on kerrankin ottaa pitkiä päivänokosia ja katsella miten muut hoitavat välillä ne aikaavievät ja stressaavat hommat jotka uuvuttaa sitkeimmänkin sissin.

    Tämänhä ottaa ihan loman kannalta.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Poikkeuksena aiempiin karanteeneihin, suunnitellut rajoitukset tulisivat koskemaan ainoastaan rokottamattomia.”

  Siis jos kahdesti tai kolmesti rokotettu on saanut koronan, niin häntä ei panna karanteeniin.

 • Juho89

  Vastaa

  Rokotettuja pitäisikin alkaa kutsumaan korotetuiksi.

 • Borisow

  Vastaa

  kaikki on valhetta vaan

 • Yks Jonne vaan

  Vastaa

  Terveen ihmisen eristämiselle on toinen termi ja se ei ole karanteeni.

 • Ei olis kannattanut

  Vastaa

  Ei voi olla totta. Yksi euroopan itsenäisimmistä maista on luisunut täysin absurdian piiriin. Ei ihme ettei Jörg Haider saanut päätyä pääministeriksi.

  Nyt tosin Jörgiä saattaa harmittaa että vetäytyi sivuun. Missä ikinä onkaan niin se paksu rahapussi ei poista sitä tuskaa että omia maanmiehiä alistetaan ja tapetaan. Sekä maa raiskataan pankkiirien toimesta.

 • Köyttä myytävänä

  Vastaa

  Tämä lehtikö väittää edustavansa kansallismielisiä? Kommunisteja te edustatte. Itävallan rokotustilastot laahaavat siellä asuvien itä-euroopalaisten vuoksi. Muuttakoon viides kolonna takaisin itään, mahdollisimman kauas Itävallasta. Sama ohje Suomessa asuvalle viidennelle rokotevastaiselle kolonnalle. Euroopassa alkaa uusi aika ja teitä idiootteja ei täällä silloin enää tarvita.

  • Plääh

   Vastaa

   Lääkkeet! Muista ottaa lääkkeesi

   • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Jos uskoo Partisaanin harhaista valeuutisointia ja haluaa jakaa kommunistiveljien aatemaailman uskoen olevansa kansallismielinen suomalainen niin lääkitys on todellakin tarpeen, kuten itsekin onneksi ymmärsit!

    • Plääh

     Vastaa

     Eikös täällä ole selvät lähteet? Taustatietoakin on hankittu muualta. Eivät nämä ole mitään uskon asioita.

     Itse vaikutat juutalaisnatsilta tai Israelin kätyriltä. Et kansallismieliseltä

  • juhani

   Vastaa

   Herran siunausta sinulle ahdistunut, rukoilemme puolestasi.

 • FerroX

  Vastaa

  Mitä jos tilanne ei paranekaan rokottamattomien rajoitusten aikana vaan ”lupa tartuttaa” ‑passeilla bailaavien ja parveilevien juoksentelu pahentaa entisestään epidemiaa ja vie yhä enemmän rokotettuja sairaalaan, tehohoitoon ja hautaan. Syytetäänkö silloin edelleen rokottamattomia, vai herääkö koronapassidiktatuuri-dystopiaa ajavat? Tai sisältääkö piikit jotain kognitiiviseen kyvykkyyteen vaikuttavaa ainesta esim. neurolinkkinanopartikkeleja?

 • Ööö...

  Vastaa

  Mikä ”viides kolonna”?? Minä olen isänmaallinen suomalainen enkä ole ottanut aiempiakaan flunssarokotteieta enkä siksi ota tätäkään.

  Mutta alkuperäiseen kysymykseen:”Mikä viides kolonna?”.

 • Flink wie Windhund

  Vastaa

  5.11.2021 Krista Kiuru ilmoitti että virosta aletaan ottamaan koronapotilaita, tehtiinkö tämä siksi että voitaisiin valittaa lehdissä kuinka tehohoitopaikat ovat täynnä, kun kerran omia ei ollut riittävästi?

 • Plääh

  Vastaa

  Ei tässä pelkästä lääkemafian rahnteosta ole kyse. Paljon isommasta asiasta. Koko maailmasta ollaan tekemässä kommunistista maailmanvaltiota, jossa iso osa väestöstä tapetaan heti ja vielä suurempi osa muutamassa vuodessa rokotteilla. Kyse on talmuditsien lopullisesta ratkaisusta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi