Brittivirkamies ehdottaa: Satunnaistarkastuksia poliisien puhelimiin rasististen vitsien varalta

Poliisivoimien ylitarkastajan mukaan poliisien puhelimia on tarkkailtava siltä varalta, että he sanovat yksityisesti asioita joita ei saisi sanoa.

Ulkomaat

Tom Winsor.

Iso-Britannian poliisivoimien ylitarkastaja Tom Winsor ehdottaa, että poliiseille alettaisiin tekemään satunnaistarkastuksia heidän puhelimiinsa sopimattomien vitsien, sekä rasististen, seksististen ja ”homofobisten” herjasanojen käytön varalta. Hän sanoo tarkastusten tarkoitusten olevan nimenomaan ”karsia” poliisista pois ne, jotka omaavat ”vääriä” mielipiteitä.

”Ei ole mitään syytä sille, miksi poliisien sosiaalisen median tileille ei tulisi tehdä satunnaistarkastuksia. Jos he laittavat jotain Facebookiin, joka on julkinen sivusto, niin se on julkista. WhatsApp on päästä päähän kryptattu, mutta viestit silti varastoituvat, joten poliiseja voitaisiin kuulustella niistä. Oikeus viestinnän yksityisyyteen ihmisoikeussopimusten mukaan ei ole absoluuttinen,” Winsor sanoi.

Neuvostoliiton kaltaista valvontayhteiskuntaa vuosi vuodelta enemmän muistuttava Iso-Britannia yritti aiemmin tänä vuonna kriminalisoida ”vihapuheen” myös kasvotusten käydyissä yksityiskeskusteluissa, mutta lakimuutos ei ainakaan tällä kertaa mennyt läpi.

Lähde

1984 Älypuhelimet Britannia Facebook Kulttuurimarxismi Neuvostoliitto Poliisi Poliittinen poliisi Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sensuuri Sionismi Talous Teknologia Tietoturva Ulkomaat Uutiset Whatsapp Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Asko Liukkonen

  Vastaa

  Näyttää jutkulta.

  • TT

   Vastaa

   Puhelimiin ominaisuus, että jos poliisi sattuu sanomaan jotain antisemitististä, niin se antaa kuolettavan sähköshokin. Tai puhelimessa voisi olla kuolettava annos hermomyrkkyä, jonka laite suihkauttaa herjaavan suuhun. Ei voi olla niin, että systeemin lakeijalla on väärä mielipide. Tai yleensä mitään mielipiteitä.

 • N.N.

  Vastaa

  Tällaiset kuurot ja sokeat viranomaiset, ja ennen kaikkea lapselliset, on jokaisessa maassa.

  Vaikka me tiedämme, että Ruotsi on helisemässä murhaajien ja rikollisten kanssa ja näemme selvästi, että Suomi lähestyy sitä kriittistä rajaa, ettei ole mitään enää tehtävissä, niin nämä vain hyräilee tuu tuu tapakkarulla:

  ”Maria on valmis ajamaan kovia keinoja: jengi­rikollisuus muuttui vuoden aikana – ”Meillä on uusi ilmiö käsillä”
  ”Ohisalo puhuukin ennaltaehkäisevän työn puolesta”

  Mitä muuta on tehty koko Eurooppassa, turhaan, aivan turhaan, ja uusi ilmio? Naurettava väite.

  Mutta niin on totuus, että ei näe jos ei katsoo.

  ” Tiedämme maailmalta esimerkkejä, että kun on vain ja ainoastaan tietyille sosioekonomisille ryhmille asuinpaikkoja, niin valitettavasti siellä eivät kohtaa ihmiset erilaisista todellisuuksista. ”

  Itse muuttaisin peheeni kanssa vaikka minne, etten altistaisi heitä tähän ilmiöön, miksei nuo poliitikot ottaa näitä naapurikseen?

 • PUP

  Vastaa

  Ajatusrikollisuus on paha juttu. Potkitaan ihmisten ovet sisään ja viedään koppiin, kun joku on kijoittanut vääränlaista fiktiota. Siihen tämä on mennyt jo, valitettavasti.

  Ja tuota ”rasismiahan” on vain yhteen suuntaan, kuten Suomenkin oikeudenpäätökset kertovat. Eli kovennettua tuomiota ei koskaan tule neekerin esim. murhatessa suomalaisia. Mutta jos suomalainen puolustautuu ja vaikkapa potkaisee maihinnousukengällä neekeriä naamaan, niin suomalainen joutuu TAATUSTI tuomiolle itsensä ja henkensä puolustamisesta.

  Taitaa Isossa Israelissa eli Ameriikassa olla paremmin liittovaltion laki tuo itsepuolustuksen kohdalta ainakin. No, kaikessa täytyy nähdä jotakin hyvää! Tai melkein kaikessa ainakin. Yrittää pitää, sovitaanko niin…

 • Kosovon serbit

  Vastaa

  Kuvasta päätellen Martti Ahtisaari on mennyt todella huonoon kuntoon.

 • Tomppa

  Vastaa

  Tämäkin viranomainen on pelkkä hyödyllinen idiootti, jonka eliitti valtaan päästyään välittömästi teloittaa, koska tämä tietää liikaa. Nämä viranomais-parat eivät ymmärrä, mitä innokkaammin he ajavat valejuutalaisen Saatanan synagoogan agendaa, sitä nopeammin heiltä itseltään lähtee henki.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  EUroopan tuhosi ”tasa-arvo”. Ei natsit ja Hitler…

 • Herätkää

  Vastaa

  Taas tätä ihmisoikeussopimusroskaa. Ihmisoikeudet ovat YK:n johdolla luotu meemi, jolla ei-valkoisten laumojen asuttamista valkoisten kotimaihin perustellaan. Kukaan valkoinen ei ole koskaan hyötynyt ihmisoikeuksista. Kun eurooppalaisten valtioiden eurooppalaisilla asukkailla oli kansalaisoikeudet ja ‑velvollisuudet, Eurooppa menestyi. Sitten petokselliset poliitikot hyväksyivät nämä kirotut ihmisoikeussopimukset, joiden perusteella jokainen afrikkalainen on oikeutettu eurooppalaisten tarjoamaan elatukseen. Ihmisoikeuslässytys = valkoisten kansanmurha.

 • Herätkää

  Vastaa

  Winsor on varmasti kaappihomo. Pride -”miehiä”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi