Ulkomaille haluavat britit joutuvat ensi vuonna ottamaan kolmannen rokotteen

"Täysin rokotetun määritelmä tulee todennäköisesti kehittymään ajan myötä," brittiministeri sanoo.

Ulkomaat

Iso-Britannian hoito- ja mielenterveysministeri Gillian Keegan sanoi hiljattain, että lomailijat joutuvat todennäköisesti ottamaan ensi vuonna kolmannen koronarokotteen jos he haluavat matkustaa ulkomaille.

Tällä hetkellä Britanniassa kaksi koronarokottetta ottaneet luokitellaan täysin rokotetuiksi, mutta Keegan sanoin tämän määritelmän todennköisesti ”kehittyvän ajan myötä.”

Kun Keeganilta kysyttiin, onko vain kaksi rokottetta ottaneiden luvallista matkustaa ulkomaille, ministeri sanoi: ”En usko niin. Tällä hetkellä tarvitaan toistaiseksi kaksi rokotetta mutta olen varma, että rokotepassin konsepti tulee kehittymään tästä.”

Kolmannen rokotteen jälkeen ennen pitkää todennäköisesti otetaan puheeksi neljännen rokotteen tarpeellisuus ”täysin rokotetun” statuksen ja vapauksien saavuttamiseksi.

Lähde

Britannia Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sitten he joutuvat ottamaan neljännen, viidennen jne jne…
  Muistakaa kuitenkin, että viranomaisten mukaan ”jo ensimmäinen piikki tuo vapauden”.
  Retardi väestönosa tekee mitä vain heille viranomaiset selittävätkään, heiltä puuttuu älykkyys kyseenalaistaa ja ajatella asioita monelta eri kantilta.

 • Influenssa A.30

  Vastaa

  Ei minun vuokeni tarvitse ainakaan…

  Mistäs muuten just luin että tämä uusi variantti koronasta on A.30. Eli tuo A‑paljastaa että kyse ei ole mistään muusta kuin A‑tyypin influenssaviruksesta josta on löydetty sen 30 variantti.

  On myös helppo ymmärtää miksi ”ulkomaankieliset” on se ryhmä joka makaa sairaalan vuodeosastoilla ja jotka saa niitä tartuntoja. Suomessakaan ei kesäisin ole influenssa sairauksia koska auringon UV-salo tappaa viruksia ja bakteereja. Ja niissä maissa joista noita nyt tänne tunkee, sielä on paljon auringonvaloa. Niillä ei ole pienintäkään vastustuskykyä meidän flunssia vastaan.

  Samalla tavalla kun ne tutkimusmatkailijat veivät sinne yhteen heimoon sen flunssan ja sillä tappoivat koko heimon.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Britit siis aikovat kieltää maasta poistumisen, jos ei ole kolmesti rokotettu. Ovat rakentamassa vankilaa itselleen.

 • pöh

  Vastaa

  Niin monta piikkiä että elimistö ei kestä, onnea vaan kuka sille tielle lähtee..

 • 3%

  Vastaa

  Neuvostoliitossa ja sen miehittämissä maissa ei saanut matkustaa ulkomaille, ellei ollut kommunistisen puolueen jäsen. Matkustaminen, peruspalvelut ja kohta ruoan saantikin kielletään rokottamattomilta, sekä myös niiltä, jotka eivät täytä rokotetun määritelmää.
  Suomessa se on toisteiseksi 2 kertää piikitetty. Briteissä jatkossa 3 kertaa piikitetty.

  • Ilmari

   Vastaa

   Kyllä Suomesta on koko ajan päässyt ulkomaille. Suomi ei voi kuitenkaan vaikuttaa siihen, keitä muut maat ottavat vastaan. 

   Tallinnan satamassa voidaan tarkistaa, onko rokotettu ja jos ei ole, määrätään testiin. Laivat voivat myöskin päättää itse, otetaanko laivaan. Ainakin kesällä piti olla molemmat rokotukset tai negatiivinen testitulos.

   • Ei pakko

    Vastaa

    Laivayhtiöt ovat rikkoneet laikia. Ei ole pakko olla rokotettu tai mennä testiin päästäkseen rajan yli. Facebookissa kiersi kesällä video jossa joku jamppa oli käynyt juuri Virossa ja matkalta kuvasi videon kuinka välttää kaikki nuo proseduurit. Eikä karanteeniinkaan ole pakko jäädä.

 • Sairastettu korona

  Vastaa

  Eli siis nyt tarvitaan kipeästi henkilöitä jotka ovat sairastaneet koronan ja joita ei siksi tarvitse piikittää. Jos on isänmaallinen, niin sitten ei muuta kuin suutelemaan halukkaita kanssaveljiä ja ‑sisaria. Näin mahdollisimman monella on mahdollisuus saada- ja sairastaa korona, koska sen sairastajalle on jo kehittynyt vasta-aineet. Ja samalla romuttuisi globalistien märät unet pakkorokotuksista. Jokainen sairastettu korona on sijoitus tulevaisuuteen.

  Mitäs olette mieltä? Ajatus voi varmasti loukata jotakuta vakaumuksellissista/perhesyistä, mutta kyseessä on rotumme ja lajimme tulevaisuus sekä vastaisku maatamme valloitaville tahoille. Jokaisen vain pitää olla rehellinen että samaan aikaan ei kummallakaan henkilöllä ole tarttuvia tauteja. Ja ettei ole rokotettu.

  Jokainen pusu on isänmaallinen teko.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi