Latviaan koronasulku – koskee myös rokotettuja

Maan pääministeri "pyysi anteeksi" rokotetuilta.

Ulkomaat

covid-19, virus, coronavirus

Latviaan asetettiin ”kuukauden kestävä” koronasulku. Se tarkoittaa käytännössä enemmän etätöitä, suljettuja ravintoloita ja muita ”ei-tärkeitä” liikkeitä sekä kello 20.00 jälkeen ulkonaliikkumiskieltoa ilman perusteltua syytä. Sulku koskee myös kahdesti rokotettuja. Kaksi rokotetta on (tällä hetkellä) täysin rokotetun kansalaisen määritelmä.

Maan pääministeri Krisjanis Karins pyysi anteeksi rokotetuilta sitä, että rajoitukset koskevat myös heitä. On epäselvää, millä logiikalla hän perustelee sulkutilan rokotetuille, sillä mikäli rokotteet toimivat, ei sulkujen pitäisi rokotettuja koskea. Mikäli rokotteet taas eivät toimi, ei ”väliaikaisissa” edelleenkään ole järkeä.

Rokotetta on markkinoitu mainoslauseilla, joissa luvataan vapautta piikin jälkeen. ”Vapaus” meinaa esimerkiksi koronapassilla eli valvontatyökalulla pääsyä ravintoloihin, saleille ja tapahtumiin. Nyt edes piikin hakeneet eivät kuitenkaan saa nauttia näistä asioista, mikä vaikuttaa oudolta.

Syylliseksi uuteen sulkuun on pääministerin suulla kerrottu rokottamattomat ihmiset.

Lähde: Ilta-Sanomat

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Latvia Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tätä ironian määrää on enää vaikea kuvailla, aiemmin mainostettiin, kuinka ”jo ensimmäinen piikki tuo vapauden”.
  Vai että pyysi oikein anteeksi, no, kaikkihan on varmasti sillä kuitattu.
  Kauankohan vielä tämä globalistihuijaus uppoaa kansaan?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eikö rokote ollutkaan paras suoja tautia vastaan?!!

 • Selvä pyy

  Vastaa

  Näin on käsketty tehdä. Siitä maksetaan.
  Muutoin ei kovin kauaa pääministeriä leikitä.

 • Timonius

  Vastaa

  Mitä ovat ne ns kansallismieliset, joiden tekstejä ei voi kommentoida kuin Twitteri ja Facebookin kautta. Siis globalistien hallitsemien ja ohjaamien kanavien kautta.
  Minä en käytä kumpaakaan.
  Juutalaisia en suosi.

  Nyt asiaani: Kävin apteekissa kysymässä käyttävätkö ihmiset Ivermektiiniä ja onko sitä saatavana.
  Toista asiakasta palvellut apteekkari ryntäsi keskustelumme väliin ja sanoi että sitä käytetään syyhyyn eikä sitä voida käyttää muuhun kun siihen tulee samanlainen tilanne kuin antibiooteissa on että se ei enää tehoa ja sitten ei ole syyhyyn mitään lääkettä. Ja koronaan ivermektiini ei edes tehoa.
  Kysykää joku muukin ettei tarvitse arvailla.

 • Pasiipoliisi

  Vastaa

  Tuohan tarkoittaa sitä, että sairaalat muuten täyttyisivät rokottamattomista, tässäkin pieni rokottamattomien joukko tyrannisoi muita ja 80% enemmistö joutuu kärsimään ja suojelemaan jottei pelkurit joutuisi sairaalaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Noin kieroutunutta ajatusmaailmaa on vaikea kenenkään edes ymmärtää.
   Ilmeisesti valtamedia on tehnyt sinun kohdallasi tehtävänsä, kun mitään logiikkaa ei sinulta löydy.
   Tutustupa esimerkiksi THL:n määritelmään siitä (jos siis osaat mitään tietoa itsenäisesti hakea), ketkä lasketaan rokottamattomiksi, voit yllättyä.

 • Että näin

  Vastaa

  Joka paikassa valheellisesti puhutaan rokotteesta vaikkei sitä ole olemassakaan, koska nämä piikit eivät ole saaneet rokotteen myyntilupaa euroopassa. Ne on myyty poikkeuksellisella geeniterapiapiikki luvalla, koska ne eivät täytä rokotteelle asetettuja turvallisuus ja testauskriteereitä.
  Tämän vuoksi niin yhdysvaltojen kuin euroopankin terveysjärjestöt ovat toimineet laittomasti rikkoen kansainvälisiä ja omia säädöksiään.

 • Jesse

  Vastaa

  Kakkosrokotteen piti nostaa suojan 95%:n mutta todellisuudessa se tippuu vissiin aika vauhdilla. Nyt buffataan kolmosta samalla 95%:n suojalla joka kestää siis ikuisuudenko? Ehei , hyvä jos taas edes muutaman kuukauden…….

 • X-man

  Vastaa

  Latvian lisäksi myös Viro ja Liettua ovat ajautuneet helvetilliseen koronapaloon, vaikka median mukaan Liettuan rokotekattavuus on jo 70% ja maassa on ollut Suomea huomattavasti tiukempi koronapassi käytössä. Kuka siis niitä koronatartuntoja levittää, ettei olisi vain tuplarokotetut maailmanlopun bilettäjät, jotka juhlivat aamuun asti bilepassin luomalla turvallisuuden illuusiolla. Meno on kuin Titanicilla 1912, jolloin juhlat – tanssi ja laulu jatkuivat jääveteen asti. Jos rokotepassi ei estä tartuntojen leviämistä, 70%:n rokotekattavuuden Liettuassa, se ei estä sitä Suomessakaan, jossa epidemia tulee pahenemaan samalla tavalla kuin muuallakin hengitystieinfektiokauden edetessä, joka viime vuonnakin alkoi lokakuun alussa ja jatkui läpi talven maaliskuun loppuun, jolloin kausivaihtelevan hengitystieinfektion – jollainen covid-19 myös on, varsinainen kausi loppuu ja siirrymme kevään kautta hengitystieinfektioiden helpoimmalle jaksolle kesäkauteen. Viime lokakuussakin korona-aalto alkoi nousta nopeasti, joten miten käykään nyt, kun jo kesällä koronatartunnat on päästetty laukalle ja Suomessa koronakuolemia on ollut jo 16.6. – 16.9. välisenä aikana 6,7 kertaa enemän, kuin vuotta aiemmin 2020 samana aikavälinä, jolloin ei ollut edes näitä koronapistoksia suojana. Lisäksi lähes kaikki rajoitukset on poistettu.
  Suomen koronakuolemien määrä on vieläpä noussut kesäkuusta alkaen, joka kuukausi useamman kertaluvun ja nyt varsinaisella räkäkaudella se tulee takuulla pompsahtamaan vielä enemmän. No kaikesta syytetään tietenkin yhä pienempää joukkoa rokottamattomia, vaikka luulisi rokotekattavuuden ja koronapassin helpottavan tilannetta. Vene vuotaa, eikä ne reijät ole rokottamattomia, vaan tuplarokotettuja, joiden hengitysteissä on yhtä paljon koronavirusta kuin rokottamattomilla, mutta he liikkuvat vapaasti levittäen passeillaan tartuntoja. Koronapassi onkin lupa tartuttaa! On aivan selvää että hallitus ja THL ovat tehneet päätöksen laumaimmuniteetin hankkimisesta siten että rokotetut tartuttavat toisensa ja koko kansan, ja näin varsinainen covid antaa sen rokotteita paremman laumasuojaimmuniteetin. Hallituksen ja THL:n johtajilla on varmasti kädet ristissä että rokote todella estää suurimmalla osalla vakavan tautimuodon, koska muuten meillä saattaa olla julmetusti rokotettuja koronaruumiita, ja hallituksella edessä Brasilian presidentin Jair Messias Bolsonaron tyylinen oikeudenkäynti joukkotuhonnasta. Bolsonaroahan syytetään nimenomaan laumaimmuniteetin hakemisesta tartuntojen kautta, jolla on ollut tarkoitus avittaa talouden etuja. Mitä muuta muka Suomen hallintokaan tällä hetkellä ajaa kuin laumasuojaa ja rokotepasseilla pahimpien koronalinkobisnesten aukipitämistä hinnalla millä hyvänsä mm. MaRaa ja tapahtuma-alaa lobatessaan? Kaikki on laitetty yhden kortin varaan rokote/rokotepassi, ja pahimmassa tapauksessa käteen jää Musta Pekka.

  • Passipoliisi

   Vastaa

   Ohjehan onkin, että rokotettujen kannaidikin hankkia korona koska se antaa lisäsuojaa. Rokoteetujen keskuudessahan korona leviää koska ollaan yhdessä ja kun tauti on näillä lievä niin se ei ole ongelma. Ongelmaksu se muuttuu kieltäytyjille, mutta sehän on heidän ongelma, tosin se vaikeuttaa muiden leikkauksia ym hoitoa. Kun te natsit ette usko että koronaa on, niin voitteko allekirjoittaa paperin jossa sanotaan että kun sairastutte koronaan maksatte itse tehohoidon 4000 e/ pv. Teidän on olrava valmiita täjän kun teudän mielestä kotonaa ei ole.

  • lupa tartuttaa

   Vastaa

   Perjantain – tiistain 29.10. – 2.11. välillä koronaan kuollut JO 19 ihmistä Suomessa, media hiljaa?

   19 ihmistä kuollut koronaan pe-ti 29.10. – 2.11. välisenä aikana – VIIDESSÄ PÄIVÄSSÄ – perjantain 29.10. kuolinluku oli 1 154 ja tämän päivän 3.11. kuolinluku 1 173. Luvut ilmoitetaan aina seuraavana päivänä.

   Media ei ole revitellyt otsikoita, miten suurin osa näistä 19:sta koronaan kuolleesta olisi ollut rokottamattomia, joten tämä on ymmärrettävä niin että valtaosa tai kaikki VIIDEN PÄIVÄN sisällä koronaan kuolleista ovat olleet sitä samaa THL:n viimeksi 19.10. kertomaa ryhmää, joiden mediaani-ikä on 82-vuotta ja joista 95% on useamman perussairauden vaivaamia.

   Kuolleet ovat siis vanhuksia ja monisairaita, jotka käytännössä kaikki on suuren riskin riskiryhmään kuuluvina tuplarokotettu. Tästä syystä ei saada rokote/rokotepassiagendaa tukevia peloteotsikoita, vaan ollaan enempi hiljaa suuresta koronakuolemamäärästä.

   ”Lupa tartuttaa” ‑passilla bilettävien, parveilevien ja matkailevien pitäisi hävetä!

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Sairaalahoitoon joutumisen riski on ollut suurin 50−79-vuotiailla, rokottamattomilla henkilöillä, ja 18-kertainen ikäryhmän kaksi kertaa rokotettuihin nähden. Syyskuun aikana sairaalahoitoon joutuneista 74 prosenttia on ollut rokottamattomia. Vakavien tapausten estäminen ja sairaalahoidon tarpeen kääntyminen laskuun edellyttäisi sekä rokotuskattavuuden kasvua että tapausmäärien selvää vähenemistä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ettei vain olisi niin, että nämä piikkihaittapotilaat siellä sairaalassa ovat isossa osassa, kai tiedostat, että jos otat rokotteen ja joudut esim. viikon päästä sairaalaan piikkihaitadta, Thl:n mukaan olet rokottamaton.
   Haittavaikutustilastoa sairaalahoidossa olevista ei jostain syystä haluta tehdä, mutta kaikkea propagandaa sen sijaan syötetään ihmisille joka päivä.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    JA LÄSSYN LÄSSYN LÄÄ.. Ottakaa asioista selvää ei yöstä päivää saa väittämällä perättömiä.

 • Jan

  Vastaa

  Passipoliisin kannattaisi ensin opetella kirjoittamaan edes jotenkin, ennenkuin alkaa nimittelemään ihmisiä natseiksi. Minä en ole rokotevastainen enkä natsi. En vain halua osallistua tähän ihmiskokeeseen mikä meneillä. Korona ”rokote” ei ole rokote, vaan testi piikki. Käy hyvä passipoliisi tekemässä tutkimusta siitä, mikä on rokotteen määritelmä, en jaksa sitä tähän kirjoittaa. Mutta sen verran autan sinua ymmärtämään, ettei kyseinen piikki täytä mitään rokotteen vaatimuksia. Terveisin Ei natsi, joka myös ottanut kaikki Rokotteet jotka ovat turvallisia

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  covid-19, virus, coronavirus