Saksa poistaa karanteenikorvaukset rokottamattomilta

Rokottamattomista ollaan tekemässä toisen luokan kansalaisia.

Ulkomaat

Saksan terveysministerinä toimiva homoseksuaali Jens Spahn.

Saksan terveysministeri Jens Spahn ilmoitti hallituksen poistavan korvaukset rokottamattomilta töissä käyviltä, jotka joutuvat karanteeniin saatuaan positiivisen tuloksen koronatestistä, tai jotka palaavat takaisin maahan ”korkean riskin” maista.

Uusi linjaus astuu voimaan viimeistään 11. päivä lokakuuta ministerin kertoman mukaan, joka myös sanoi, että on ”epäreilua” vaatia veronmaksajia tukemaan taloudellisesti niitä, jotka eivät suostu rokottautumaan.

Saksalaiset ovat jo vuosikymmeniä joutuneet ”tukemaan taloudellisesti” esimerkiksi kolmannen maailman maahanmuuttajia jotka eivät suostu työllistymään, mutta eliitin mukaan töissä käyvien saksalaisten karanteenien maksaminen on epäreilua veronmaksajia kohtaan.

Lähde: RT

Elintasopakolaisuus Hyvinvointi Karanteeni Koronarajoitukset Koronavirus Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Rotu Saksa Taloudellinen riisto Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ei millään lailla loogista.
  Miksi sitten rokotetut karanteenin asetetut saavat korvauksia veronmaksajien varoista?
  Eräänlainen ratkaisu tuohon on myös se, että ei käy niissä typerissä testeissä.
  Kun katsoo tuota meininkiä, niin kyllä sitä odottaisi suurempaa määrää Saksan kaduille osoittamaan mieltä ja hyökkäämään systeemiä vastaan.

  • Tulemme näkemään

   Vastaa

   Sielläkin ovat miehet aivan samanlaisia sohvaperunoita. Asetelma on sama kaikkialla ja se on osa suunnitelmaa. Jos ei pian jotakin voimaantumista ilmene niin ansaitsemme mitä tuleman pitää.

   Kun ihmiset menisivät EDES lakkoon ja kieltäytyisivät yhteistyöstä tyrannien kanssa.

   • Plääh

    Vastaa

    Saksalaiset ovat ainao kansa, joka joskus edes on yrittänyt panna vastaan. Proxymassojen avulla heidät tuhottiin sodalla ja laitettiin sionistigulagiin.

   • Ilmari

    Vastaa

    Vai että oikein sohvaperuna kun ottaa tartuntaa estävän rokotuksen. Tähän asti minkä tahansa tartunnan välttelemistä on pidetty viisaana. Rokotuksesta kieltäytyminen on suunnatonta typeryyttä.

 • Köster

  Vastaa

  Poliitikko ”Jens Spahn” on ihan samannäköinen kuin Albert, 12. prinssi suvusta Thurn und Taxis. Merkel taas on ihan kuin yksi Hohenzollern. Mut ei se mitään..oletteko miettineet että ”poliitikoilla” ei ole mitään muuta vastuuta toimistaan kuin poliittinen? Sekään ei toimi, kun vaalit ovat mitä sattuu, eivätkä vaain mitä sattuu vaan manipuloidut. Ei juuri haittaa vaikka häviäisi 70 miljoonaa kansalaisten rahoja jotka olisi voitu käyttää syrjäytyneiden suomalaisnuorten ja ‑perheitten auttamiseen. Olla politiikassa: vapaus tehdä rikoksia? Mitä järjestöjä ovat tällöin puolueet?

 • Minä

  Vastaa

  Valehtelevat luodessaan mielikuvaa, että rokotus on ratkaisu. Se ei ole ollut ratkaisu Gibraltarilla, eikä Israelissa, jossa kummassakin on hyvin korkea rokotusprosentti, mutta niin vaan korona jyllää. Tuo ei ole mitään muuta kuin posketonta hinkua päästä rokottamaan kaikki, vaikka sen rokotuksen haitta-hyöty-suhde taitaa olla aika heikko.

  FDA:n kokouksessa sanoi vastikään yksi FDA:n oma asiantuntija, että ”tapamme rokotteella kaksi, säästääksemme yhden koronakuolemalta”. Tämän ovat nuokin kuulleet, mutta eipä se vaikuta mihinkään, koska heitä kiinnostaa vain rokottaa kaikki.

  Kyseessä ei ole terveys, vaan jokin kiero päämäärä. Hyvää ei tarvitse myydä pakolla tai valheilla, paha täytyy.

 • Plääh

  Vastaa

  https://odysee.com/@thecrowhouse:2/MUST-WATCH-Funeral-Directer-John-O’Looney-Blows-the-Whistle-on-Covid:9

  Kansanmurha rokjotteilla Britanniassa. ei ole toista aaltoa tai deltavariantteja. Kyse on rokotteiden vaikutuksista. Kuolleisuus ei noussut koronan aikana. Koko pandemi on huijausta. ILman perusteita tilastoitiin kuolemat koronakuolemiksi. Kuolleisuus ryöpsähti rokottamisten alettua. Kaikki varianttikuolemat ovat rokotekuolemia ja moni muu myös.

  Hautausurakoitsijalla on laaja verkosto hoitajia ja lääkäreitä ja muita urakoitsijoita. Hän pelkää kuolevansa koronaan/mongo-tautiin eli päättäjien kostoa avautumisestaan

 • Minulle sopii

  Vastaa

  Jenssi näyttää ihan juutalaiselta, joten ei liene yllätys että se haluaa tuhota saksalaisten terveyden. Kuka tuollaista kaveria on edes äänestänyt? Vissiin omat koirat.

  No, jos täältäkin poistavat korvaukset niin minulle sopii kyllä. Ei siinä mitään. Voin jäädä vaikka heti sanotaanko… 10 vuoden koronakaranteeniin. Sinä aikana ehdin tehdä paljon sellaista josta ei kerry veroja eikä rahaa valtaapitävien taskuihin. 

  Ja sinä aikana ehdin tehdä paljon sellaista informaatiotyötä, jolla saadaan heräteltyä kansalaisten ajatuksia. Joka ei sekään varmaan ole valtaapitävien mieleen.

 • Plääh

  Vastaa

  https://tokentube.net/v/3577033646/Mit%C3%A4-piikkipassi-oikeasti-voi-tarkoittaa-

  Muuten hyvä video, mutta sitten alkaa taas holohölö ja rinnastukset Saksaan, kun pitäisi katsoa nimenomaan vain Kiinaan ja kommunismiin. Juutalaismafiahan tämän piikityksen ja globaalin diktatuurin takana on. Auschwitz oli työleiri, jossa syötiin hyvin ja oli viihdetoimintaa. Karanteenileireissä tullaan rokottamattomat ja toisinajattelijan murhaamaan

 • Late

  Vastaa

  On epäreilua että veronmaksajat joutuu maksaan homojen hiv hoidot, estolääkitykset, c hepatiitti hoidot yms homoille yleiset sukupuolitaudit jotka kemikaali sodomiassa tarttuu kun eivät ehkäisyäkään kamapäissään ymmärrä käyttää.

 • Juha

  Vastaa

  Euroopan sosialistisen neuvoston päätöslausuma 2361 (2021)

  ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so;
  ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

  Natsisaksassa pyyhitään EU päätöslausumilla persvakoa. Niin myös sosialistisessa stalinistismarinistisessa suo-maassa..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi