Brittipoliisille potkut hänen vitsailtua curryn syömisestä

Curryn liittäminen intialaisiin on Britanniassa erittäin paha rike.

Ulkomaat

Britannialainen poliisi David Warwick on erotettu virastaan ja asetettu syytteeseen ”rodullisesta solvauksesta” tämän heitettyä vitsin curryn syömisestä.

Warwick oli käynyt keskustelua intialaistaustaisen poliisin kanssa, joka oli kertonut tälle eräästä intialaismiehestä, joka on 105-vuotias.

Warwick oli kommentoinut tätä vitsaillen: ”Ehkä minunkin pitäisi alkaa syömään currya.”

Tästä seuranneista syytteissä oli lukenut: ”Kommentti oli rodullisesti loukkaava, sisälsi rodullisen stereotyypin käytön ja oli sopimaton sekä syrjivä luonteeltaan.”

Intialaisen perinnemausteen liittäminen intialaisiin on ”sanavapaassa” Britanniassa erittäin paha rike.

Lähde: Breitbart

Britannia Intialaiset Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasismi Rikos Rotu Sananvapaus Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Näitä tuomarien mielivaltaisia päätöksiä Suomi ja EUrooppa täynnä. Vain Puolassa tuomareiden kurinpitolautakunta. Jota EU vastustaa. Mätämunat tukee toisia mätämunia…

 • Nationalisti

  Vastaa

  Britannia on muutenkin todella pahasti liberalisoitu. Poliisi edustaa sateenkaariautoillaan ja melkein mistä tahansa kommentista sinua voidaan syyttää ”vihapuheesta”.
  Saa nähdä milloin britit saavat tarpeekseen tuosta menosta vai antavatko he välinpitämättömyyttään ja laiskuuttaan meiningin mennä vielä pahemmaksi.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Jos tuo juttu nyt ei ole täysi ankka, niin millähän logiikalla curryn syömisen kytkeminen pitkäikäisyyteen on ’rodullinen solvaus’? Jos briteillä on vieläkin jonkunlainen krapula siirtomaaisännyydestään Intiassa, niin ehkä siihen on aihetta, mutta tuollainen reagointi lähentelee jo täkäläisen valtakunnansyyttäjän parhaita saavutuksia.

 • Snif

  Vastaa

  Elikkä pitääkö sitten sanoa että currin käyttäminen lyhentää elinikää, näköjään.
  Ite en tuota ”maustetta” käyttäisi mistään hinnasta, en käytä mitään tuotteita mitkä tulee intiasta taikka muualta muslimimaista.

  • Jupi

   Vastaa

   Intiassa ovat kyllä hinduja, ainoastaan manjala/Kashmir ovat musuja. Istun parhaillaan juomassa bisseä yhden kristityn pakistanilaisen, kahden musu pakin, 4 intialaisen, yhden vietnamilaisen, yhden korealaisen ja yhden egyptiläisen kanssa. Meillä on hauskaa. Laittaisin kuvan jos pystyisi. Asutaan kaikki samassa rakennuksessa. Ja minä olen muka rasisti ja natsi. Olen realisti. Alakerrassa asuu yks israelilainen mut se on niin pihi ettei se ota kuppia. Ihmisissä on eroja.

   • Matti

    Vastaa

    Juuri näin.
    Rasisti nimike on onnistuttu leimaamaan siten että 90% kuulijoista pitää sitä huonona sanana ja ilmiönä.
    Kannattaa puhua ennemmin ROTUREALISMI sta..koska on totuus että rotujen välillä on eroja.
    Totuuden sanomista ei ole kielletty.

 • EV

  Vastaa

  Täysin mätä maa ja britit eivät tee mitään. Ps. Jos joku olettaa minun pitävän karjalan piirakoista, suutun!

 • Jonne

  Vastaa

  Astun rajan yli, ja heitän vielä pahemman kuin brittipoliisi.
  Jos ns. kassilohi, eli kirjolohi, on saanut punertavan värinsä sille syötetystä ruuasta, joka sisältää punajuuriväriä, niin mistähän intialaisten kellertävä väri tulee, heidän syötyään runsaasti curryä tuhansien vuosien ajan?
  (Curry muuten ei ole mauste, vaan mausteseos, voi tarkoittaa myös ruokalajia joka on maustettu curryllä. Lempiruokiani.)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi