Yli puolet kaikista Covid ‑potilaista Irlannin sairaaloissa täysin rokotettuja

Osa virallisesti koronaan kuolleista oli saanut rokotteen 14 päivän sisällä.

Ulkomaat

Terveysviranomaiset vahvistivat, että suurin osa Covid-19 ‑potilaista Irlannin sairaaloissa ovat täysin rokotettuja.

Syyskuun loppupuolella 54 prosenttia kaikista Covid-potilaista oli täysin rokotettuja ja 44 prosenttia ”eivät täysin rokotettuja,” mikä vihjaa siihen, että tästä ryhmästä moni olisi kuitenkin ottanut yhden rokotteen. Joka tapauksessa rokotetut, joko täysin tai osittain, muodostavat selkeän enemmistön sairaaloiden koronapotilaista.

Maassa kirjattiin myös 193 koronakuolemaa elokuun ja syyskuun välillä. 178 potilaasta, joiden rokotustilanne oli tiedossa, 30 oli kuollut 14 päivän sisällä viimekertaisesta rokotuksestaan Irish Timesin raportin mukaan.

Lähde: Free West Media

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Rokotepassi Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tulitikkutyttö

  Vastaa

  On oleellista kertoa myös kokonaismäärä, tämä on tarkoituksenhakuista ja ihan seiska-tasoista uutisointia, jota toki myös vihreät, anarkistit ym harrastavat.

 • Kumma Setä

  Vastaa

  Näköjään tosi paljon hyötyä piikistä

 • Kumma Setä

  Vastaa

  Olipa hyötyä piikistä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tätä ei Suomen poliittisesti motivoitunut valtamedia kerro kansalaisille, he jatkavat mielipuolista rokoteagendan lobbaamista kansalaisille, vaikka yhä enemmän tulee tietoon valtavia rokotushaittoja ja kuolemia, silti valtamedia välttelee tiedottamista.
  Olisi kiva tietää, että kuinkahan moni suomalaisistakin on hakenut rokotteen pelkästään sosiaalisen painostuksen ja statuskysymyksen vuoksi.

 • Tulitikkutyttö

  Vastaa

  IS:ssä kerrotaan moniko 1 tai 2 kertaa rokotettu on joutunut tehohoitoon. Siitä voi katsoa suuruusluokkia verrattuna rokottamattomiin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Katsoin luvut ja yllättävän moni rokotettu on teholle joutunut, varsinkin kun siellä teholla ihmisiä on ollut hyvinkin vähän.
   Media, eikä THL jostain syystä suostu kertomaan, että mikä on rokottamattomien keski-ikä ja perussairauksien tilanne sairaalahoidossa olevilla.

   Jännä juttu, että media vaikenee viimeiseen saakka myös niistä, jotka ovat sairaalassa rokotehaittojen takia.
   Uskon, että yhä useampi suomalainen tulee lähitulevaisuudessa ainakin jollain lailla havahtumaan tähän väkisin ylläpidettyyn kusetukseen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi