Brittipoliisin uusin ase taistelussa viharikollisuutta vastaan: Sateenkaariajoneuvot!

Edes Suomessa maankuulu vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade ei olisi voinut keksiä mitään parodiahorisonttia näin vahvasti ylittävää.

Ulkomaat

Iso-Britannian poliisi on vakavissaan ottanut käyttöön poliisille virka-ajoneuvoja, jotka on kuvioitu sateenkaaren väreillä ja Pride-iskulauseilla. Tämän tarkoitus on osoittaa poliisin tuki pervoille ja sukupuolifriikeille, sekä ilmeisesti pelottaa viharikollisia.

”Kustannukset ovat minimaaliset, kun taas vaikutus on valtava,” lähteessä vain nimellä neiti Cook mainittu cheshireläinen poliisi oli kuvannut autojen vaikutusta.

”Rikollisuuden valvonnasta ajatusten valvontaan”

Entinen poliisi ja FairCop-kampanjaryhmän perustaja, Harry Miller, antoi vahvaa kritiikkiä poliisille sateenkaariajoneuvoista.

”He ovat merkanneet värinsä autoihin poliittisten suuntautuneisuutensa mukaan. He ovat siirtyneet rikollisuuden valvonnasta ajatusten ja puheiden valvontaan, koska se on helpompaa.”

Varapoliisipäällikkö Mark Hamilton taas väitti, että poliisi pyrkii viharikollisuuden ohella estämään myös yhtä lailla muutakin rikollisuutta ja että viharikoksiin ajoissa puuttuminen muka ehkäisisi väkivaltarikollisuutta.

”Aikainen väliintulo, kuten viharikoksiin vastaaminen, on yksi kaikista tehokkaimmista keinoista ehkäistä väkivaltarikosten eskaloitumista ja yhteisöjen jännitteitä.”

Eli hänen logiikkansa mukaan esimerkiksi väliintulo tilanteeseen, missä mies viheltelee Puuhapeten tunnusmusiikkia naapurilleen, vähentää tehokkaasti Britannia riivaavaa puukotusepidemiaa ja jatkuvia ammuskeluja.

Lähde: UKnewschant

1984 Britannia Homolobby LGBT Poliisi Poliisivaltio Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Uutiset Viihde

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  voihan pyhä sylvi, tähänkö ollaan tultu? uskomatonta,kyllähän se on aina tiedetty että ”limejuisarit” ovat heikkopäisiä, mutta että tämmöstä.huh.huh.…

 • rayan

  Vastaa

  elämme jo orwellilaisessa yhteiskunnassa. sanna marin valvoo

 • Nimetön

  Vastaa

  Poliisi on ottanut VAKAVISSAAN sateenkaaren väreihin töhrittyjä virka-autoja jotta ihmiset eivät ottaisi VAKAVASTI viranomaisten touhua! No ehkä se lamaannuttaa kohteen kontrolloimattomaan ja hervottomaan naururipuliin!

 • TT

  Vastaa

  Yksisarvinen kateissa ja lähdettiin sirkusautolla sitä jahtaamaan.

 • Mitä seuraavaksi

  Vastaa

  Sillä lailla. Ruotsissa muuten on pinkkejä takseja. Pelkästään naisille tarkoitettuja sekä pelkästään naiskuskeja. Koska on niin paljon raiskauksia jne. Kyllä täälläkin samaan suuntaan mennään. Koskahan vr laittaa pride värit lasten leikkipaikka vaunuun? Ja ihme kun joku laivayhtiö ei vielä ole lanseerannut friikkiristeilyjä. Ja laiva väreihin.

 • Minä

  Vastaa

  Tuollainen pelkästään kasvattaa kiukkua ihmisissä. Tätähän eivät ns. suvaitsevaiset, siis aiemmin kukkahattutädeiksi kutsutut halua ymmärtää. He ovat aina olleet sitä mieltä, että he tietävät miten kaikkien tulee elää ja he ovat aina pyrkineet pakottamaan toiset heidän tahtonsa alle.

  Ihmiset ovat ennenkin puhuneet milloin kiukkuisina, milloin iloisina, eikä se ole johtanut mihinkään väkivallan kasvuun. Sen sijaan näiden lumesuvakkien pyrkimykset pakottaa kaikki heidän tahtonsa alle tulee kyllä nostattamaan vastarintaa ja jossain vaiheessa se nousee väkivaltaiseksikin, elleivät nämä lumesuvakit lopeta ajoissa. Ihminen, joka arvostaa itsenäisyyttään, ei tule taipumaan noiden tyranniaan.

  Mitä poliisin tulisi tässä tilanteessa tehdä, estääkseen väkivaltaa, olisi mm. vastustaa poliisin politisoitumista, siis estää se, että poliiseista tehdään politrukkeja. Sehän on laitonta.

 • Eero viestittelee

  Vastaa

  Näitä samantapaisesti kuvitettuja rappiovaunuja on mm. USA:ssa ja Kanadassa ollut jo ainakin parisen vuotta. Haulla ”lgbt police car” löytyy.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Näin etenee pedofilia.

 • N.N.

  Vastaa

  Poliiseista tehdään väkisinkin naurunalaisia.

  Entäs vaatetus, saamekö kohta nähdä poliisi sateenkaarivärisessä hameessa tai housuissa?

  Älkää menkö liian pitkälle tässä massahysteriassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi