Sveitsi: maahantunkeutujan raiskaustuomio lyheni, koska teko kesti ”vain 11 minuuttia”

Tuomion jälkeen noin 500 ihmistä osallistui mielenosoitukseen, jossa tuomiota kritisoitiin. Mielenosoituksen aikana pidettiin symbolinen 11 minuutin hiljainen hetki.

Ulkomaat

Kaksi maahantunkeutujaa sai Sveitsissä tuomion 33-vuotiaan naisen raiskaamisesta viime vuoden helmikuussa. Raiskaajat olivat 17- ja 32-vuotiaita.

Paikallinen hovioikeus on nyt antanut tuomionsa vanhemmalle raiskaajista. Nuorempi ei ole vielä saanut tuomiota, koska alaikäisten jutut käsitellään eri oikeudenkäynnissä.

Käräjäoikeudessa raiskaajan tuomio oli 4 vuotta ja 3 kuukautta vankilaa. Hovioikeus kuitenkin laski tuomiota kolmeen vuoteen. Perusteena laskulle oli se, että raiskaus kesti ”vain 11 minuuttia.”

Tuomion jälkeen noin 500 ihmistä osallistui mielenosoitukseen, jossa tuomiota kritisoitiin. Mielenosoituksen aikana pidettiin symbolinen 11 minuutin hiljainen hetki. Ihmisillä oli myös mukanaan kylttejä, joissa luki ”ei ole olemassa käsitettä lyhyt raiskaus”.

Lähde: Daily Mail

Hyvinvointi Maahanmuutto Mielenosoitus Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sveitsi Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jupi

  Vastaa

  Suvakin suusta kuultu: raiskaus saattaa kestää vain sekunteja, mutta rasismi kestää ikuisesti.
  Perhana kun en muista kuka sen sanoi.

 • Käkikello

  Vastaa

  No onpa tarkkaan otettu aikaa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Samalla perusteella (raiskaus kesti vain lyhyen aikaa) myös Suomessa on tuomiota lyhennetty.

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Ja juuri naiset ovat suurimpia rotumuukalaismatujen puolustelijoita ja hyysäreitä niin Suomessa kuin muullakin Euroopassa. Naisille vain sama rooli politiikassa kuin heillä oli NSDAP:n aikoina, kaikki muu on etnomasokistista itsetuhoa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihan kun meidänkin leikkijuristit olis päättämässä tuolla! Pelkkia paskahousuja täällä joutuu elättämään! Tekis muille palveluksen ja poistuisi tältä planeetalta!

 • Pistokastoravistus

  Vastaa

  Tuokin raiskari halusi vaan leveillä kovalla kestävyydellään ja sai palkaksi kevennetyn tuomion. Maailma on vääryyttä täynnä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi