Ministeri myöntää: Vuosittaiset rokotukset suunnitteilla ja rokotepassit syksyllä käyttöön Britanniassa

Iso-Britannia aloittaa syyskuussa virallisesti rokottamattomien syrjinnän.

Ulkomaat

Iso-Britannian rokoteministeri Nadhim Zahawi.

Iso-Britannian rokoteministeri Nadhim Zahawi vahvisti antamassaan lausunnossa hallituksella olevan suunnitteilla aloittaa vuosittaiset ”tehostavat” rokotukset koronavirusta, sekä myös kausiflunssaa vastaan.

”Operatiivinen suunnitelma on aloittaa aikaisin syyskuussa vahvistavat [rokotteet] sekä Covidille että flunssalle. Toivomme siirtymää, missä myös flunssarokote kuuluu covid-rokotteen ohella vuosittaiseen rokotusohjelmaan,” Zahawi oli sanonut.

Lisäksi hän kertoi maan ottavan käyttöön tämän vuoden syyskuussa rokotepassit, mitä ilman ei pääse esimerkiksi baareihin. Erilaisiin tapahtumiin ja tiloihin ei tule olemaan asiaa esimerkiksi hiljattaisella negatiivisella koronatestillä, vaan ainoastaan virallisella passin rokotetodistuksella pääsee sisään.

”Syyskuun loppuun mennessä aiomme asettaa täyden rokotuksen ehdoksi sisäänpääsylle korkean riskin tapahtumapaikoille, mihin laajat yleisöt kerääntyvät.”

Yhteiskuntakriitikot ovat pandemian alusta lähtien varoittaneet, että jatkuvat rokotukset ja rokottamattomien syrjintä alkaa ennen pitkää, ja nyt Britannia on virallisesti siirtymässä tähän vaiheeseen. Seuraava vaihe, mistä myös on jo pitkän aikaa varoitettu, ovat pakolliset rokotukset.

Lähde: Breitbart

Britannia Hyvinvointi Poliittiset viholliset Politiikka Rokotteet Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli arvattavissa jo aikoja sitten.
  Tällä hommalla ei ole mitään tekemistä terveysturvallisuuden kanssa.
  Eikö ihmiset tosiaan kyseenalaista mitään, kun samaan aikaan maahan tulee ja maassa on jo ennestään isot määrät laittomia rotumuukalaisia, heitä ei voi poistaa maasta, koska ”ihmisoikeudet” ja ”tasa-arvo”, mutta jos et veroja maksavana kansalaisen suostu suuren agendan aivopesuun ja ota kyseenalaista rokotetta itseesi, sinulta viedään pois kaikki oikeudet?
  Voitte keksiä rokotuspasseja ja sanoa, että ”rokotukset tulevat pakollisiksi”, ei kiinnosta, itseeni en tuollaista rokotetta ota. Valtiokoneisto voi myös painostaa ihan niin paljon kuin haluaa, ei tule olemaan mitään vaikutusta henkilökohtaisesti.
  Mikään pandemia ei tarvitse taakseen tällaista aivopesua, pakottamista, uhkailua ja lahjontaa.

 • Ilkka

  Vastaa

  Joku tienaa tällä, vitut siitä mitä väärinajattelijat tai uskoiset sanovat

 • Joku

  Vastaa

  Liberaaleista kuoriutuu kommunisteja. Tämä ei tiedä hyvää, koska liberaalit ovat jo nyt puhuneet myös ihmisten rokotustietojen tarkastamisen isoissa ruokakaupoissa.

 • KPJJ

  Vastaa

  Kunnon natsimeininki tulossa. Näkyvä rintatähti on siirretty kännykkään.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tarkoitit varmaan että kunnon kommarimeininki tulossa?

   Kansallismielisethän niin Suomessa kuin maailmalla vastustavat näitä rajoitteita.

   Arvaa, mikä on ”liberaalien” eli itsensä uudelleen nimenneiden kommunistien kanta asiaan?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niin, tarkoitit varmasti kommarimeininkiä, sillä kohti kommunistista valvontayhteiskuntaa tässä ollaan menossa ja tämä kaikki tapahtuu suoraan kansan silmien alla, suurin osa väestöstä on totaalisia idiootteja, enää ei voi muuta todeta.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Mistään natsimeiningistä ei ole kyse, vaan sionistien luomasta kommunismista. Tämän sanoi suoraan sionisti Heinz (Henry) Kissinger jo 25.2.2009: ”Kun lampaat saadaan hyväksymään pakkorokotukset, niin niiden peli on pelattu.”

  Milloin lammaslaumasta löytyvät ne urheat jotka pistävät tälle globaalille kansanmurhalle stopin? Olemmeko me kaikki todellakin niin kulttuurimarxismin läpikotaisin mädättämiä, ettemme voi tälle enää mitään?

  Tämä kaikki on tosin ennustettu Raamatussa varsin selkeästi ja asiat tulevat vielä etenemään paljon pahemmiksi, ennen kuin Jumalan Poika laskeutuu alas taivaasta ja lopettaa tämän hirveyden. Saa nauraa, mutta mielestäni merkit ovat nyt jo täysin selvät.

 • Totuus

  Vastaa

  Hitlerin ajat ovat palaamassa.
  Paha on saanut pysyvän otteen hallinnosta.
  Meitä hyviksiä on kuitenkin niin paljon että ainoastaan joukkoteurastus tehoaa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Vaihdapa tuo ensimmäinen sana Staliniin, sitten olet enemmän oikeassa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ah, olisivatkin. Jos Hitlerin ajat olisivat palaamassa, kasvatettaisiin Eurooppalaisesta nuorisosta tervettä niin fyysisesti kuin psyykkisesti, ja ihmisillä olisi työtä sekä realistiset mahdollisuudet yrittää pienten ja keskisuurten yritysten kanssa monopolien jäädessä rannalle ruikuttamaan. Pankkiirit ja lääkefirmojen johtopalleilla istuvat sosiopaatit istuisivat vankilassa mm. murhista epäiltynä/tuomittuna.

   Nyt olemme kuitenkin menossa kohti globaalia kommunismia.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Haluan muistuttaa, että Hitler auttoi Suomea, joten Hitler oli hyvä mies!

 • Juha

  Vastaa

  Fakta: Isonbritanian uusista koronatartunnoista yli 50 % on rokotetuilla.
  Fakta: Rokote ei estä koronan leviämistä väestössä.

  Faktantarkastajat haloo.. tarkastakaa faktat ja työntäkää passinne syvemmälle pakaroittenne väliin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tästä halutaan systemaattisesti vaieta niin valtamedian, ”asiantuntijoiden”, kuin viranomaistenkin toimesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi