Britannian säälittävä yritys parantaa katujen turvallisuutta: Naisille viheltely rikoslakiin

Lakimuutos on osa maan hallituksen aikomusta " tuoda loppu julkiselle seksuaaliselle häirinnälle."

Ulkomaat

Naisille viheltely Iso-Britanniassa saattaa päätyä rikoslakiin osana hallituksen aikeita parantaa maan katujen turvallisuutta ja saada julkinen seksuaalinen ahdistelu loppumaan.

Britannian kaupunkien kadut ovat täynnä afrikkalais- ja arabitaustaisia miehiä, joiden jokainen rodun ja rikollisuuden päälle ymmärtävä tietää syyllistyvän seksirikoksiin valkoisia miehiä huomattavasti todennäköisemmin. Uusi lakimuutos on lähinnä pyrkimys manipuloida rikostilastoja säätämällä laki, joka tekee esimerkiksi ohikulkeneille naisille perinteisesti vihellelleistä valkoisista rakennusmiehistä seksirikollisia.
Suunniteltu lakimuutos onkin saanut kansalta vahvaa kritiikkiä siitä, että se rikolliseksi asian, joka ei kuuluisi edes rikoslakiin.

Naisten turvattomuus valkoisten syytä

Lontoon pormestari Sadiq Khan on aiemmin antamassaan haastattelussa myöntänyt kaupunkinsa katujen olevan turvaton naisille ja tytöille. Hän käytännössä vieritti syyn tästä valkoisille briteille väittäen heidän kulttuurissaan olevan tapana osoittaa maskuliinisuuttaan pelottelemalla ja ahdistelemalla naisia kadulla.

Lähde: Dailymail

Britannia Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämähän on ihan komediaosastoa jo.
  Voin kertoa, että Britannian jatkama nykyinen maahanmuuttolinja ei ainakaan vähennä seksuaalisia ahdisteluita, eikä raiskauksia.
  Kasvava neekeriongelma tulee kirjaimellisesti koskettamaan yhä useampaa valkoista brittinaista.
  Onhan tuo rikoslain päivittäminen nyt todella säälittävä keino, jos aletaan tosissaan rinnastamaan viatonta vislaamista erittäin vakaviin seksuaalirikoksiin. Yhteiskunta on todella pahasti mädätetty.

 • Minä

  Vastaa

  ”Lontoon pormestari Sadiq Khan … Hän käytännössä vieritti syyn tästä valkoisille briteille ”

  Totta kai, eihän muslimeja voi syyttää, koska heillä on oikeauskoisina oikeus siihen. Mistähän syystä naisten turvattomuus alkoi lähinnä oikeauskoisten määrän kasvun myötä?

 • Älä ole Beta male!

  Vastaa

  Eipä käy kieltäminen etteikö tämä ole hupsu laki, mutta toisaalta en ole koskaan ymmärtänyt tuota naisten perään viheltelyä.Onko sillä oikeasti joku saanut pesää?Naisille ei muutenkaan pitäisi antaa ilmaista huomiota, koska se on aiheuttanut erityisesti näin someaikana nk. ”forty-niners”-ilmiön.Eli 410 tasoltaan oleva käyttäytyy kuin 910.”En tarvitse(valkoista)miestä, olen vahva itsenäinen nainen”, ”(valkoisia)Miehiä tulee ja menee, ystävät ovat ainoastaan tärkeitä”, ”Kauheeta kuin ei voi olla missään rauhassa – aina joku(valkoinen mies) tulee iskemään!”.Älä anna matupatjalle ilmaista huomiota!Periaatteessa olen siis lain kannalla. Huom! Eivät kaikki naiset ole tällaisia, mutta kaikki pro-suvakkinaiset ovat.Eikä niitä kaikkia suvakkinaisiakaan välttämättä ulkonäöltä tunnista, vaikka 49:ersejä ovatkin.

 • Silloin ennen

  Vastaa

  Joo, melko munatonta. Kun ottaa huomioon että maa jossa aikoinaan ihmiset sai kulkea lyhyissäkin hameissa ja antavissa paidoissa ilman että tarvi pelätä. Niin nykyään pitää kulkea peittävissä vaatteissa ja silti pelätä.

  No, muistellaampa kultaista ‑70 lukua ja silloisia hameenpituuksia:

  https://www.youtube.com/watch?v=74svY25FKWw

  Nykyiset ”minihameet” jäävät auttamatta kakkosiksi. Aikoinaan minihameista näkyi pikkuhousut takapuolelta.

 • Leif

  Vastaa

  Onhan aikuisille naisille vislaaminen nyt paljon kamalampi rikos, kun lasten väkivaltaiset joukkoraiskaukset. Toisaalta syy onkin valkoisissa miehissä niin kauan kun heistä ei ole näyttämään kaapin paikkaa ja lennättämään murjaaneja pormestaria myöten lähtömaihinsa. Valitettavasti suuri osa ottaa feministien vaatimukset todesta, eikä enää täytä tehtäväänsä turvallisuuden ja järjestyksen ylläpitäjänä.

 • EV

  Vastaa

  Sadiq Khan ei ole britti, eikä koskaan tule olemaankaan. Hän tietää sen itsekin, hän työskentelee aktiivisesti brittejä vastaan suojellen omia muslimiveljiään, Khanilla ei ole minkäännäköisiä intressejä olla valkoisten brittien puolella missään asiassa. Se että tämä on äänestetty pormestarin virkaan, on kuvottavaa, kertoo kylläkin Lontoon demografisesta tilanteestakin paljon. Yrittäähän ne saada Helsingin pormestariksikin Nasima Razmyaria, jolla on galluppien mukaan jopa 14,5% kannatus Helsingissä, miten helvetissä? Mutta hei muistakaa, että väestönvaihtoteoria on vain äärioikeistolaista natsisalaliittoa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi