Lontoon muslimipormestari myöntää kaupunkinsa olevan turvaton naisille

Muslimipormestarin mukaan brittiläisessä kulttuurissa on tapana "osoittaa maskuliinisuuttaan pelottelemalla ja ahdistelemalla naisia kadulla".

Väestönvaihto

Sadiq Khan.

Iso-Britannian pääkaupungin muslimipormestari Sadiq Khan kertoi hiljattain LBC-radiokanavan haastattelussa Lontoon olevan turvaton naisille ja tytöille.

”Lontoon kadut eivät ole turvallisia naisille, eikö niin?” haastattelija oli kysynyt Khanilta, johon tämä oli vastannut: ”Eivät ole, eivätkä myöskään tytöille.”

Pormestarina vuodesta 2016 lähtien toimineen Khanin johtama Lontoo on tullut tunnetuksi kasvavasta väkivaltarikollisuudestaan. Vain kolmessa vuodessa Lontoossa esimerkiksi murhat kasvoivat 24 prosenttia ja ryöstöt 59 prosenttia.

Pormestari ei tosin pidä kasvavaa rikollisuutta ja naisten kokemaa turvattomuutta omana syynään. Sen sijaan hän väitti haastattelussa, että brittiläisessä (!) kulttuurissa on tapana ”osoittaa maskuliinisuuttaan pelottelemalla ja ahdistelemalla naisia kadulla”. Syy on siis valkoisten eikä maahanmuuttajien.

Lähde: Breitbart

Britannia Lontoo Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sadiq Khan Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Työttömyyspeikko

    Vastaa

    Nooo… Katsotaan mihin tämä kaikki johtaa. Nyt Brexitin jälkeen ulkomaankauppaan tottuneet britit ovat menettäneet merkittäviä vientikohteita. Myös ulkomaalaisten tuotteiden hinnat ovat nousseet. Tämä ei vaikuta lyhyellä aikajänteellä, mutta esim. parin vuoden päästä. Tuleeko Isosta Britaniasta samanlainen halpamaa kuin ‑80 luvulla jolloin Suomesta kannatti lentää Briteihin ja ostaa jouluahjat sieltä. Tuli lentoineen halvemmaksi kuin ostaa Suomesta.

    No, yhtä kaikki. Se suurin peikko on se että talous romahtaa kun suuri osa maan liikevaihdosta on perustunut kaupankäyntiin. Nyt pitäisi alkaa valmistamaan jotain jotta massatyöttömyys ei räjähtäisi käsiin. Jos tuola tulee suurtyöttömyys, se oli sitten siinä. Toki rikkaat selviävät aina, sieläkin. Mutta sitten vasta kaduila turvatonta onkin.

  • Minä

    Vastaa

    Brittiläisessä kulttuurissa? Osaahan sen arvata, että ei tuo totuutta kerro.

  • Kokkolan Kekkilä

    Vastaa

    Onko lähi-idässäkin väestöstä valtaosa brittejä raiskaamassa ja kivittämässä naisia…outo juttu kun eihän siellä saa edes alkoholia juoda, tosin imaamit tietävät sanoa että kaikkivoipa jumala ei näe peltikaton lävitse ja on tiedoton siitä, että koraania pilkataan neljän senän sisällä.

  • juha.

    Vastaa

    Aivan kuten kaikki muslimit ja suvakki kansanpetturipoliitikot ”porluuseri” kääntää asiat päälaelleen silmäänsäkään räpäyttämättä.
    ”Vääräuskoiset” naiset ja tytöt tulevat ”vääräuskoisten” miesten raiskaamaksi, koska se kuuluu länsimaiseen kulttuuriin!?!?
    Niin muslimiehethän ovat valtaosan ajastaan tekemässä kotitöitä auttaakseen vaimoaan ja hoitamassa lapsiaan!!! Joo, ja lehmät lentää!!!!

  • Mikael

    Vastaa

    Voi vittu ! Läpsyttelijä sinne minkä ovat tuhonneet eli lähi-itään menolippu

  • Ihan suvakkien peruskusetus

    Vastaa

    Että maturikollisuus pannaan valkoisten piikkiin.Ikävä ilmiö tämä ”Brittiläinen” kulttuuri.Jokin aika sittenhän Ruotsissakin ”lämmin sää” kesällä laittoi ”ruotsalaisten” päät niin sekaisin, että se aiheutti mielettömät määrät raiskauksia.

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Valkoisten määrä siis lisääntynyt räjähdysmäisesti. Kaikki tietävät, kuinka tulee toimia. Hetkinen, samanhan voi lukea Koraanista.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi