Musta mies ahdisteli teinityttöä helsinkiläisbussissa – rikosilmoitus

Tapauksen todistajat eivät puuttuneet tilanteeseen, mikä herättää huolta ja kertoo ihmisten välinpitämättömyydestä kanssakulkijoitaan kohtaan.

Väestönvaihto

Helsingissä on tehty rikosilmoitus häiritsevästä tapahtumasta, joka sattui keskiviikkona Itäkeskuksen linja-autopysäkillä. Margarita Saveliuksen 16-vuotias tytär joutui ahdistelun kohteeksi 550 linjan bussissa, kun noin 28–30-vuotias tummaihoinen mies aloitti häiritsevän keskustelun tytön kanssa.

Tuntematon mies istui tytön viereen ja alkoi kyselemään henkilökohtaisia kysymyksiä, kuten tytön ikää, onko hänellä poikaystävää, ja hänen seksuaalisesta aktiivisuudestaan. Mies myös tiedusteli, kenen kanssa tyttö asuu.

Tapauksen todistajat eivät puuttuneet tilanteeseen, mikä herättää huolta ja kertoo ihmisten välinpitämättömyydestä kanssakulkijoitaan kohtaan. Savelius toivoo, että tällaisissa tilanteissa kanssamatkustajat puuttuisivat tilanteeseen ja suojelisivat mahdollisia uhreja. Hän ilmaisee myös pelkonsa siitä, mitä mies saattaisi tehdä muille lapsille, ja pahimmillaan jopa seurata heitä kotiin.

Ahdistelevan afrikkalaismiehen tuntomerkit ovat seuraavat: hänellä oli yllään harmaa takki hupulla ja mustat pillifarkut. Miehen pituus on noin 185–195 senttimetriä, ja hän kertoi asuvansa Helsingin Pitäjänmäessä.

Lähde: Viranomaisuutiset

Kotimaa Musta rotu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • president

  Vastaa

  Keskiverto kansalainen on hiiren hiljaa sillä Polpo aloittaa esitutkinnan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja pian pamahtaa mojovat sakot!

 • Nationalisti

  Vastaa

  On kyllä surkeaa, kun suurin osa vain kääntää katseensa pois tilanteesta.

 • Olli

  Vastaa

  Niin, tuohon kun menee väliin, varsinkin valkoinen hetero mies, niin voi olla että on itse syytettyjen penkillä.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Ne tuskin kysyvät, oletko musta hinttari. Jos olet, saat toki pienemmän tuomion.

 • Ketäiskus

  Vastaa

  Bussikuskin olisi pitänyt lempata häirikkö pihalle. Tietysti sitä ennen jonkun pitää kertoa tapauksesta hänelle.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Itäkeskus kun kyseessä, niin eiköhän se bussikuski ole ollut joku kamelikuski.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olisin puolustanut tyttöä ja olenkin niin tehnyt usean kerran vaikka olenkin pienikokoinen nainen. Usein on auttanut kovaääninen tilannekatsaus paikanpäällä tyyliin, mitäs sairaita juttuja sinä täällä lapselle puhut, kahdella kerralla ei puhe auttanut kun ählämi oli jo kaverin persauksessa kiinni. Potkin niin kovasti kuin pystyin ja toisella kerralla minut pidätettiin vaikka itse ukko aloitti kähminnän. Ensin toimitaan ja sitten mietitään, jos tilanne on päällä. Surkeaa ja noloa jos ei voi lapsia puolustaa, edes ns miehet. Sillähän ” ne” tekee kun tietävät ettei kukaan puutu mihinkään.

 • Nimetön

  Vastaa

  kovaa on kansakunnan elämä,joululaulujen soidessa neekerit raiskaavat nuoria,on aika päästä eroon loisioista jotka vain käyttävät hyväkseen kansaa ja taloutta.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Ihmettelen miksi ei esimerkiksi kaksi kantista liity yhteen tuossa tilanteessa ja puutu asiaan. Kahdestaan varmasti uskaltaisi paremmin, jos yksin puuttuminen pelottaa. 

  Meidän pitää tottua tekemään yhteistyötä toistemme kanssa! Muu ei auta.

 • Juha.K

  Vastaa

  Kävi minulle vaikea tilanne tuossa hetken aikaa sitten. Olin matkalla kotiin kirjastosta ja näin bussissa jonkun rotumuukalaiseen koskettelemassa valkoista tyttöä. Eihän siinä uskalla mennä edes väliin kun miehiä oli 2 ja minulla nuo polvet jo vähän heikossa kunnossa. Saimme sitten bussikuskin kanssa rauhoitettua tilanteen ja tyttö jäi bussista pois. Vaikeaa nykyään tämä elämä oikeille Suomalaisille neekereiden keskellä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi