Pakistanilainen johtamaan Britannian poliisin lastenraiskausjengien vastaista ryhmää

Britit laittavat pukin kaalimaan vartijaksi.

Uutiset

Valkoiset lapset ovat varmasti turvassa arabimuslimin suojeluksessa.

Iso-Britannialla on jatkuvana ongelmana seksirikostilastoissa yliedustettujen pakistanilaismiesten järjestelmällisesti pyörittämät pedofiiliringit, joten maa on päättänyt perustaa poliisille erillisen työryhmän taistelemaan ilmiötä vastaan.

Välttääkseen työryhmään liittyvät rasismisyytteet poliisi on asettanut ryhmän johtoon pakistanilaistaustaisen apulaispoliisipäällikkö Mabs Hussainin.

Briteissä jo vuosikausia toimineet pakistanilaisten pedofiiliringit valitsevat uhreikseen työläisperheistä kotoisin olevia ei-islaminuskoisia valkoisia lapsia. Esimerkiksi Halifaxin kaupungin pedofiiliringissä toimi mukana myös pakistanilaistaustainen poliisi Amjad Ditta.

Lähde: Breitbart

Britannia Britannian muslimiyhteisö Islam Joukkoraiskaus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Mustat viharyhmät Pakistan Pedofilia Poliisi PolPo Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jukka

  Vastaa

  pedofiili hoitamaan pedofiilien rikoksia!
  tosin he voivat tapella toistensa kanssa raiskausvuoroista joka omalta osaltaan on lasten eduksi, tapellessa kun ei ehdi raiskata.

 • juha

  Vastaa

  Niin kuin aikoina, jolloin vieraille tarjottiin vielä kahvia ja pullaa. Ja kun viimeinkin kursailevat vieraat oli saatu kiinnostumaan kahvipöydästä. Sanottiin: ”Ottakaa sekaan!”
  Näinhän se mnenee tässäkin tapauksessa.
  Lontoon virkaan astunut NAISpoliisipäällikkö (kiintiö) liverteli toimittajan kysymykseen koskien groomaamista ja sen torjuntaa – ”Sen kuuluvan brittiläiseen kulttuuriin!?!?!?!!!”

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Britit katsonevat, että pakistanilainen poliisi keulakuvana pakistanilaisten roistojen jahtaamisessa poistaa roistoilta rasismikortin käyttömahdollisuuden. Jos toimintaa olisi vetämässä oikea peribritti, seurauksena voisi olla pakistanilaisen väestön kiihottuminen rotusotaan ja islamilaiseen jihadiin. Kyllä heille kiihottajia löytyy.

  Ehkä ratkaisu olisi pakistanilaisen väestön palaaminen Pakistaniin. Myös kotoutuneet, järkevät ja tuottavat henkilöt. Nyt valitulla linjalla saadaan lyhyen aikavälin hyötyjä, mutta pitkällä aikavälillä tilanne jatkuu. Se tulee geeneistä.

  Pakistan tarvitsee järkeviä ja tuottavia henkilöitä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  No jaa, kokemusasiantuntijuushan on päivän sana joten mikä sen parempi expertti kuin todennäköisesti lapsena raiskattu raiskari paskistanilainen. Eri asia on sitten se että suojeleeko se ketään.

 • Sultaan sai Ahmedilta (Vasemmistoliitto)

  Vastaa

  Rotherhamin erittäin pahamaineisessa grooming- skandaalissa sekä pakipoliisit että – poliitikot peittelivät tapahtumia vuosien ajan. Ei vain voida tunnustaa että että näissä tapauksissa on kyse rotuvihasta valkoisia kohtaan. En siis käytä kulttuurimarxilaisten luomaa anti-white-termiä ”rasismi”.

 • Sultaan sai Ahmedilta (Vasemmistoliitto)

  Vastaa

  Edit; yksi ”että” pois edellisestä. Seuraavassa teksti oikein. Delete tämä ja tätä edeltävä.

 • Sultaan sai Ahmedilta (Vasemmistoliitto)

  Vastaa

  Rotherhamin erittäin pahamaineisessa grooming- skandaalissa sekä pakipoliisit että – poliitikot peittelivät tapahtumia vuosien ajan. Ei vain voida tunnustaa että näissä tapauksissa on kyse rotuvihasta valkoisia kohtaan. En siis käytä kulttuurimarxilaisten luomaa anti-white-termiä ”rasismi”.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Nerokasta, ongelma ratkaistu. Työryhmä lakkautettava tarpeettomana. Näin meilläkin jatkossa toimitaan, ellei toimita jo.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ei korppi korpin silmää noki 😉
  = Ei paki pakin silmää noki

  Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas Tampere

 • Siimon Elostelija.

  Vastaa

  Alan mies alan hommiin. Briteissä näissä grooming-jutuissa juuri on ongelmana pakipoliisit ja Labour-poliitikot (osa pakeja), jotka peittelevät näitä juttuja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi