Uusi laki Nigeriassa rankaisee raiskaajia kastraatiolla ja kuolemalla

Joissain asioissa kehitysmaat ovat länsimaita edistyneempiä.

Ulkomaat

Kadunan osavaltion kuvernööri Nasir Ahmad el-Rufai.

Nigerialaisen osavaltion, Kadunan kuvernööni Nasir Ahmad el-Rufai sääti uuden lain, joka rankaisee tuomittuja raiskaajia kirurgisella kastraatiolla sekä kuolemantuomiolla tapauksissa, missä uhri on alle 14-vuotias.

Uusi lakimuutos on seurausta maan alati pahenevasta raiskausepidemiasta.

Lisäksi maksimi vankeustuomio raiskauksesta kasvoi elinikäiseksi. Aiemmin vankeustuomio oli enimmillään 21 vuotta aikuisen raiskaamisesta ja elinikäinen lapsen raiskaamisesta.

Myös naispuolisia seksirikollisia rangaistaan ankarasti

Lapsenraiskaukseen syyllistyviä naisia rangaistaan joko leikkaamalla katki heidän munajohtimensa, niin että he eivät voi saada lapsia, tai sitten kuolemalla.

Lähde: Fox News

Kaduna Nigeria Pedofilia Raiskaus Rikos Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Tarkoittaa luonnollisesti sitä että huomattava osa nigerian seksuaalirikollisista hakautuu hölmölään ja muualle Eurooppaan turvapaikkaa hakemaan.

 • tt

  Vastaa

  aivan mainiota. jos täällä päin olisi uhkana hengen tai vehkeiden menettäminen, saattaisi raiskaustilastot näyttää erilaisilta.

 • Lanta saapas

  Vastaa

  Nyt on lait kohollaan! Suomessa lähes koko eduskunta joutuisi kiikkuun poliisi johdon ja armeija johdon kanssa!

 • Arjis

  Vastaa

  Täältä alkaisi rikollisten hurja pako, jos raiskaajilta vietäisiin rikoksentekovälineet. Ei mitään osakastrointia vaan 100% amputointi, jolloin joutuu kyykkypissalle lopuksi ikää. Erinomainen pelote ja oikea rangaistus, varsinkin lastenraiskaajille. Mitään lieventäviä seikkoja ei ole.

 • EV

  Vastaa

  Noniin kaikki nigerialaiset raiskarit tänne turvaan tuota vainoa!

 • Monta asiaa pohdittavana

  Vastaa

  Tässäkin asiassa on jälleen kaksi puolta.

  On se puoli jota varten laki on säädetty, eli rikkolista toimintaa varten. Ja sitten on se toinen puoli, jossa nainen voi jälkeenpäin sanoa että hänet on raiskattu jos esim. syrjähyppy rikkoo kihlauksen/avioliiton, jos se tulee julki tai jos jälkeenpäin vain kaduttaa.

  Monet näistä tapauksista ovat sellaisia että raiskattua uskotaan. Esimerkkinä Suomesta tapaus jossa 15 vuotiasta poikaa syytettiin raiskauksesta kun naapurin tyttö vietti aikaa hänen luonaan ja jääkiekkoilija-poikakaveri pisti suhteen poikki kun suuttui. Nuori poika jolla ei ollut edes tyttökaveria. Miten tällainen henkilö pystyisi raiskaamaan ketään kun ensimmäistä kertaa eläissään pääsisi tytön kanssa vehtaamaan? Epätodennäköisyys olisi suuri että siinä tilanteessa osaisi riisua ja hoitaa hommat loppuun asti.

  On tosin totta että näistä tilanteista ei usein ole materiaalia todisteeksi tai muita näkijöitä. Mutta vammat kertovat omalta osaltaan tapahtumista. Niiden esiintuominen esim. vuosien jälkeen on vaikeaa. Mutta syyte kyllä nostetaan jos niikseen tulee. 

  Uhrin pitää saada oikeutta, se on selvä. Mutta tämä tuo mukanaan lieveilmiöitä joita Suomessakin nuoret naiset ovat oppineet käyttämään: kiristyksen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi