Ranska: Maahantunkeutujan raiskaama kansanvaihtoaktivisti ”järkyttyi” nähtyään raiskaajansa vapaana kaduilla

Ranskalaisnaisten rotumuukalaisten raiskatuksi joutumista edistänyt aktivisti joutui itse rotumuukalaisen raiskaamaksi.

Väestönvaihto

Rotumuukalaisen raiskaama maahanmuuttoaktivisti kertoi järkyttyneensä nähtyään raiskaajansa kulkemassa vapaana kaduilla Ranskassa.

Maahanmuuttoa edistävä 23-vuotias opiskelija-aktivisti, Océane Decan, joutui vuonna 2021 veitsellä uhaten 58-vuotiaan Yero Ba ‑nimisen miehen raiskaamaksi bordeauxilaisella parkkipaikalla. Ba vapautui tämän vuoden syyskuussa tutkintavankeudesta ja Decan päätyi näkemään hänet kadulla.

”En saanut ennakkovaroitusta. Eräänä päivänä lokakuussa, olin kävelemässä Bordeauxin keskustassa ja törmäsin häneen sattumalta. Hän soitti kitaraa ja kerjäsi. Se oli järkytys, joka herätti kaiken uudelleen. Minulla on nyt paniikkikohtauksia, enkä uskalla poistua kotoani. Minulla pitää olla seuralainen jos joudun menemään kaupungille,” Decan oli ruikuttanut.

Decan on toiminut useammassa Ranskan väestönvaihtoa edistävässä järjestössä, kuten Amnesty Internationalissa, Utopia 56:ssa ja SOS Racismessa, sekä on järjestänyt muun muassa ruokakeräyksiä ”maahanmuuttajien auttamiseksi.”

Maahantunkeutujan raiskaamaksi joutumisesta huolimatta Decan ei ole sanonut olleensa väärässä maahanmuuton suhteen ja kannata nyt rajojen sulkemista. Harhainen kulttuurimarxisti todennäköisesti syyttää raiskauksestaan avoimien rajojen sijaan ”toksista maskuliinisuutta.”

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hehheh

  Vastaa

  No tässä erityistapauksessa ei nyt niin hirveesti harmita vaikka älämölö pääsikin vapaalle jalalle.

 • Musta ase

  Vastaa

  Pääsispä lyömään mikin naisen nokan eteen ja kysymään miltäs nyt tuntuu,niinku päivittäin vaikkapa kuukauden ajaksi.

 • Olli

  Vastaa

  Vaikka en raiskauksia hyväksy niin ehkä tässä tapauksessa on pakko sanoa että meni oikeaan osoitteeseen.

  • Teemu

   Vastaa

   Mutta hänhän ei oppinut tästä mitään, joten meni hukkaan kuitenkin.

 • KPJJ

  Vastaa

  Sitä saa, mitä tilaa. Välillä näköjään osuu oikeaan osoitteeseenkin.

 • Eugen

  Vastaa

  Meni oikeaan osoitteeseen aivan kuten norjalaisen antifantin raiskaustapaus vuosia sitten.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Mua järkytti nähdä laitospotilas vapaana. Decan kuuluisi pakkohoitoon, pois hienoja matutaiteilijoita häiriköimästä. Heti mennään paniikkiin, kun näkyy väärän värinen pakolainen, uunitus on sitten seuraava vaihe.

 • Topi

  Vastaa

  Suomen väkiluku kasvoi tammi–marraskuussa 39 105:llä. Maahanmuuttoja oli 54 151 enemmän kuin maastamuuttoja. Syntyneitä oli 15 020 vähemmän kuin kuolleita, vaikka somalit, afgaanit ymv. pitävät kyllä ”synnytystalkoita” maassamme: somalinainen saa keskimäärin neljä uutta kansantalouden pelastajaa Suomessa. Älä ihmettele miksi jatkuvia leikkauksia suomalaisia kohtaan toteutetaan: pitäähän ne uudet tulijat jollakin elättää. Suomi on tuhon tiellä ja sille ei kukaan mitään voi. Kehitysmaalaisilla maan täyttäminen tietää varmaa perikatoa.

 • Teemu

  Vastaa

  Yle: Ranskassa hyväksyttiin pitkään jatkuneen poliittisen väännön jälkeen uusi, merkittäviä tiukennuksia sisältävä maahanmuuttolaki tiistai-iltana. Uusi laki muun muassa rajoittaa ulkomaalaisten sosiaalitukia, tiukentaa ulkomaalaisia opiskelijoita koskevaa lainsäädäntöä ja asettaa kiintiöt maahanmuuttajien määrälle. Laki myös tiukentaa Ranskan kansalaisuuden myöntämistä ulkomaalaisten lapsille sekä mahdollistaa Ranskan kansalaisuuden eväämisen vakavista rikoksista tuomituilta kaksoiskansalaisilta.

  Kuitenkin ehkä hieman liian myöhään? Sama Suomessa: yritys ja räpiköinti on nyt kovaa ja reilun 30 vuoden jälkeen aletaan rajoittaa(?) kansalaisuuksia ja lomamatkoja Irakiin, Somaliaan ymv. turvallisiin maihin. Hallituksen leikkaukset kuitenkin iskevät tavallisiin suomalaisiin pahiten, aivan kuten itärajan tapahtumien takia rankaistaan suomalaisia ja venäläisiä, taloutta, kaupankäyntiä sekä turismia, vaikka toimien pitäisi kohdentua valepakolaisiin ja muihin maahantunkeutujiin. 1990-luvun alussa sytytettiin tahallisesti tulipalo ja sen annettiin roihuta vuosikymmenet. Nyt se on levinnyt porstuasta hurjasti kiihtyvällä tahdilla. Jokohan poliitikkoja lieskat kuumottelevat?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi