Miltei 50 hapoilla suoritettua rikosta viikoittain Englannissa

Kyse on mitä ilmeisemmin monikulttuurisesta ilmiöstä.

Ulkomaat

Mustan miehensä syövyttämä Katie Piper on Englannin tunnetuin happohyökkäyksen uhri.

Tutkimuksen mukaan Englannissa ja Walesissa suoritetaan viikoittain miltei 50 rikosta, jossa käytetään korrosoivia kemikaaleja. Pahoinpitelyjen lisäksi tämä sisältää myös uhkailut, kiristykset, välikohtaukset kouluissa ja myös raiskauksia.

Vuoden 2007 ja 2011 välillä tämänkaltaisia rikoksia kirjattiin vain 100 tapausta mutta vuosien 2015 ja 2018 kirjattujen tapausten määrä oli jo huimat 2602.

Happohyökkäyksiä ”kunniasyistä”

Vaikka tutkimus ei sitä mainitsekaan, happojen käyttöä sisältävien rikosten määrän kasvu on todennäköisesti suorassa yhteydessä Britannian rotumuukalaisväestön kasvuun ja tiettyjen kansojen, kuten esimerkiksi pakistanilaisten keskuudessa happohyökkäykset naisia kohtaan ”kunniasyistä” ovat tyypillisiä.

David Spencer Englannin rikostenehkäisykeskuksesta ehdottaa ilmiön pysäyttämiseksi ”Pitkiä vankilatuomioita happohyökkäysten tekemisestä, sekä vakavia seuraamuksia hapolla uhkailusta.”

Lähde: The Sun

Britannia Maahanmuutto Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jani Nieminen

  Vastaa

  Ei tuomioita, liittyy kulttuuriin, joka olisi vain naisten hyväksyttävä. Itsehän suvakkinaiset on tätä halunneet, sitte itketään ja valitellaan kun ei osata kuulla muita älykkyyosamäärää isompaa väestönosaa. Ruotsindemokraatit on tyhmiä,persut on tyhmiä.. ketkä siellä briteissä on tyhmiä? No onnea vain valitsemallanne tiellä.

 • Persialainen ateisti

  Vastaa

  Islam on tauti ja ihmettelen miksi Euroopassa leikitään sokeaksi??!!

  Islam = Viha, raiskaus, kidutus, terrori, alistuminen ja toki lisä vihaaaaaaa!
  Islamistit haluavat vallata koko Maailman ja me olemme sokea😡😢

  Islamin väkivallan uhri,
  Persialainen ateisti 🤟🇫🇮👍

 • Roduissa on eroja

  Vastaa

  Joo, se että saa vain happoa kasvoilleen on ehkä pienempi paha kuin se että seurustelee ja menettää päänsä tai henkensä. 

  Happohyökkäyksen jälkeen jää kuitenkin varoittavana esimerkkinä muille kertomaan miksi eri rotujen väliset liitot eivät vaan toimi. Eri roduilla on eri tavat ja kehittyneemmät ovat luonteeltaan tasaisempia ja hyväksyvämpiä. Alemman tason rodut ovat agressiivisempia ja omistushaluisempia. Miettikää nyt vaikka nurkkaan ahdistettua rottaa. Se on agressiivinen ja vaarallinen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi