Anthony Faucin tytär työskenteli Twitterille pahimman koronahysterian aikaan

Twitterin nykyinen omistaja Elon Musk kommentoi paljastusta toteamalla sarkastiseen sävyyn, että onpa pieni maailma.

Teknologia

Yksi maailman suurimmista korona-auktoriteeteista, Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin hallinnon johtavana lääkinnällisenä neuvonantajana toimiva Anthony Fauci paljasti, että hänen tyttärensä työskenteli Twitterille pahimman koronahysterian aikaan. Asia tuli ilmi, kun Faucia kuulisteltiin liittyen sosiaalisen median sensuuriin lääkebisneskritiikin suhteen.

Faucilta kysyttiin, tunsiko hän ketään sosiaalisten medioiden palveluksessa työskenteleviä siihen aikaan, mihin hän vastasi ”Käyneensä pari FaceTime-keskustelua [Facebookin toimitusjohtaja] Mark Zuckerbergin kanssa.”

Lisäkysymysten aikana hän kertoi tyttärensä työskennelleen Twitterille ohjelmistoinsinöörinä. Hän kuitenkin kiisti keskustelleensa tämän kanssa sisällöstä, mitä kyseiseen palveluun kirjoitetaan.

Twitter sensuroi koronakeskustelua rankalla kädellä aiheen ollessa kuuma. Fauci tunnetaan korruptoituneen eliitin kanssa hyvin verkostoituneena rokotefanaatikkona. Hän haluaa antaa ymmärtää, että tyttären työpaikka Twitterissä ei vaikuttanut sananvapauden toteutumiseen.

Lähde

Anthony Fauci Koronapolitiikka Koronavirus Sananvapaus Teknologia Twitter Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Koronassa kiellettiin kaikki järjellinen keskustelu. Niklas Herlin avasi aikoinaan Suomeen ’Uusi Suomi’-nimisen ”oikeistolaisen” verkkojulkaisun, jonka keskustelupalstalla saattoi keskustella omalla nimellään aiheesta kuin aiheesta ohi punavihreän sensuurin. Ei tarvinnut hyvesäteillä eikä olla kaikesta yhtä mieltä. Mutta niin vain tuokin alusta joutui mediapoolimaisen sensuurin kouriin. Palstaa moderoiva munaton ihmisrotta onkin jo iso vitsi oikeistopiireissä. Koronan aikaan ’Usarista’ loppui sitten se viimeinenkin sananvapaus. Sama tapahtui joillekin persujen verkkojulkaisille kuten Suomen Uutisille, josta tuli koronan (ja myöhemmin Naton) myötä lukukelvoton. Persut ovat olleet kaikkein kovimpia ”koronalinkojen” sulkijoita, Ruotsin mallin haukkujia, maskittajia sekä pakkorokotusten verenhimoisia kannattajia.

  Korona on roskaa, mutta on ollut hyödyllinen paljastaessaan, että 80% kansasta on aivovammaisia idiootteja, joita voi vedättää miten hyvänsä.

 • pöh

  Vastaa

  Bill Gates, Fauci ym ”rokoteasiantuntijat” jossain paneelissaan oli huolissaan maailman väkiluvun kasvusta. Gates sanoi että ”jos teemme hyvää työtä rokotteiden kanssa, niin voimme vaikuttaa siihen 10–15%”
  Melko erikoinen lausunto, jos rokotteiden tarkoitus olisi estää kuolemia ja vakavia sairastumisia?

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Gates on mm. Intiassa toimiessaan puhunut rokotteista väestönkasvun laskemisessa. Asian voi ymmärtää kahdellakin tavalla. Intiassa ainakin ymmärrettiin niin, että Gatesia ei siellä kaivata ihmisiä tappamassa.

   • Kyynikko

    Vastaa

    Gates ja häntä tukeneet lääkärit haastettiin oikeuteen ja tuomittiin Intiassa massamurhaamisesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi