Juutalaiset painostivat Greta Thunbergin poistamaan ”antisemitistisen” kuvan mustekalapehmolelusta

Juutalaisten mukaan valokuvassa esiintynyt lelumustekala on ikivanha antisemitistinen eli juutalaisvastainen vihasymboli.

Sionismi

Vielä hiljattain globaalina ilmastomessiaana median juhlistama ruotsalainen Greta Thunberg on saanut pahan särön julkisuuskuvaansa. Avoimesti autismistaan kertonut vasemmistoaktivisti raivostutti juutalaiset ja niin sanotun kosher-konservatiivien yhteisön poseeraamalla Gazan oikeuksien puolesta mustekalapehmolelun vieressä.

Juutalainen lobby pakotti Thunbergin poistamaan sosiaalisen median julkaisunsa, jossa hän osoitti solidaarisuutta Palestiinalle ja erityisesti Gazalle. Juutalaisten mukaan valokuvassa esiintynyt lelumustekala on ikivanha antisemitistinen eli juutalaisvastainen vihasymboli. Thunberg kertoi lelun auttavan häntä selviytymään autismistaan.

20-vuotias Thunberg kirjoitti julkaisunsa yhteydessä: ”Tänään osoitamme solidaarisuutta Palestiinalle ja Gazalle. Maailman täytyy ottaa kantaa ja vaatia välitöntä tulitaukoa, oikeudenmukaisuutta ja vapautta palestiinalaisille ja kaikille siviileille, jotka ovat kärsineet.”

Muun muassa lääkeriippuvainen ja Israelia palvova kosher-konservatiivien guru Jordan Peterson loukkaantui juutalaisten puolesta.

Thunberg alistui juutalaisille

Sionistien mukaan Thunberg käytännössä ilmaisi tukensa Hamasille ja samalla levitti niin sanotulla koirapillillä ”salaliittoteoriaa” globaalista juutalaisyhteisöstä, joka on tunkeunut lonkeronsa kaikkiin vallan keskuksiin.

Vastauksena tähän Thunberg poisti alkuperäisen päivityksensä ja korvasi sen kuvalla, josta mustekala oli rajattu pois. Hän kirjoitti: ”Olen saanut tietää, että aikaisemmassa julkaisussani näkyvä täytetty eläin voidaan tulkita antisemitismin symboliksi, mistä minulla ei ollut aavistustakaan.”

Vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, ja juutalaiset tulevat potemaan pyhää vihaa ruotsalaisaktivistia kohtaan tämän koko loppuelämän ajan.

Lähde: Daily Mail

Antisemitismi Gaza Greta Thunberg Hamas Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Palestiina Palestiinalainen vastarinta Sananvapaus Sionismi Ulkomaat Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Salomon

    Vastaa

    Mites punkit? Tai vaikka: the thing ‑Se jostain.

    • Kuka mitäkin

      Vastaa

      Eiköhän joku ryhmä näe aina jokaisesta eläimestä jotain symbolikkaa. Minä näen luteissa ja torakoissa siionistit ja kasaarit.

  • Yksityiskohta

    Vastaa

    Petersonin hiusraja on vanhemmiten muuttunut kovin paljastavaksi. Hän ei taida olla Petterin poikia.

    • Se on tyhmä

      Vastaa

      Itse pidin Jordania fiksuna kaverina. Mutta sen kommentti kehitysvammaisesta joka pitää lelu-mustekalaa sai miettimään herran fiksuutta uudelleen.

  • TT

    Vastaa

    Mitä? Onko Greta hylännyt ilmastoalarmismin ja ryhtynyt oikeaksi alarmistiksi? Joka tapauksessa hyvä veto tuo gazalaisten puolustaminen.

  • Hema

    Vastaa

    Ajatelkaa, jos 007 – Octopus elokuvan pahisnäyttelijöistä nyt löytyykin joku juutalaistaustainen. Voi sitä sensuurin pauketta joka siitä seuraa. Jokainen joka on nähnyt sen joutuu ajatuspyyhkimöön, kunnes on unohtanut näkemänsä.

  • JFK

    Vastaa

    Gretakin alkaa aikuistumaan ja näkemään ”ison kuvan”. Kymmenen vuoden päästä Greta on pesunkestävä kansallissosialisti tai vaihtoehtoisesti heittää pyyhkeen kehään ja alkoholisoituu.

  • neiger = sataa lunta

    Vastaa

    Nyt kauppaketjuille tulee kiire poistaa mustekalat leluvalikoimistaan.

  • Nimetön

    Vastaa

    Kyllä ihmisen pitää saada pitää kuvassa lelumustekalaa. Eihän sitä mustekalaa oltu tuunattu mitenkään erikoisesti alleviivaamaan tuota agendaa. Samoin koraanin pitää saada polttaa kaikessa rauhassa. Nämä ihmiset, joille paikat, kirjat ja muut ovat pyhiä ja tärkeitä ovat kehityksestä pudonneita. Eurooppaan ei pitäisi päästää ketään kapeakatseista joka asiasta loukkaantuvaa alikehittynyttä aavikkoihmistä. Pysykööt juutalaiset Israelissa ja muut arabit yms. omissa maissaan. Mikä idea on koko ajan tunkea Eurooppaan ja sitten loukkaantua joka asiasta. Alkaa pikkuhiljaa huumori loppumaan. Pysykää kaikki poissa!

  • Siellä on luteita, täitä.

    Vastaa

    Minä näen lutikoissa poliitikon, pankkiirin ja valtamedian piilovaikuttajan. 

    Entä russakat eli torakat? Niitä on New Yorkin hienot pilvenpiirtäjät täynnä. 

    Jossakin vaiheessa luteet, torakat, termiitit, rotat ym syövät New Yorkin maantasalle. Oikeasti ne miljoonalukaalit ovat tuhohyönteisten koteja. En maksaisi niistä mitään, vaikka olisi miljooneja pankkitilillä.

  • Mikä lie

    Vastaa

    Toihan näyttää päivä päivältä enemmän jätkältä kuin tytöltä !!

  • Garbo

    Vastaa

    Antisemitismi auttaa autismiin. Tämä selvä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi