Elon Musk lupaa palauttaa poistettuja tunnuksia takaisin Twitteriin, kunhan nämä eivät ole rikkoneet lakia

Tapaus Twitter on huvittava esimerkki siitä, miten kulttuurimarxistit eivät kannata kaikkien oikeutta lailliseenkaan puheeseen.

Teknologia

Twitterin uusi toimitusjohtaja Elon Musk lupaa aloittaa ensi viikolla Twitteristä poistettujen tunnusten palauttamisen alustalle, kunhan nämä eivät ole rikkoneet lakia. Hän teki päätöksen pidettyään asiasta ensin äänestyksen, johon annettiin yli 3 miljoonaa ääntä.

72 prosenttia äänestäjistä oli sitä mieltä, että liberaalin diktatuurin alla kenkää saaneet ihmiset tulisi palauttaa. Musk kuunteli kansan ääntä.

Muskin lupaukset sananvapauden palauttamisesta alustalle ovat saaneet sekä liberaalit että juutalaiset kauhistumaan. Moni vasemmistolainen lupailee poistuvansa alustalta, mikäli sananvapaus toteutuu. Vaikutusvaltaisen juutalaisen ADL-järjestön puheenjohtaja vihjailee omalla tilillään mafiatyyliin, että Twitterin on ”aika mennä.”

Lähde: Twitter

Elon Musk Sananvapaus Teknologia Twitter Ulkomaat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • otto suni

    Vastaa

    Musk on täysin oikeassa sillä Twitter on palautettava alkuperäiseen tarkoitukseensa eli sananvapaus on oltava todellista. Demaribolsevikit ja juutalaiset hallitsevat jo muutoinkin kaikkea tiedonvälitystä länsimaissa, joten Musk on loistava poikkeus!

    • Suomalainen mies

      Vastaa

      Eivät he nyt sentään KAIKKEA hallitse. Tietoverkko on väärällään suuria ja pieniä keskustelualueita, joissa kaikki on sallittua. Enkä nyt viittaa mihinkään Tor-verkkoon.

      Sitten näistä Facebookin kaltaisista tunnetuin on https://gab.com jossa vallitsee sananvapaus muuten paitsi väkivaltaan ei saa yllyttää ja senkin valvominen on käytännössä täysin käyttäjien ilmoitusten varassa.

      Muskin Twitteristä sen verran, että se on vielä kaukana sananvapaudesta ja tulee näillä näkymin pysymään siellä.

    • fromhere

      Vastaa

      Eihän tälläkään sivulla sananvapaus toteudu, asiallisia kommentteja ei julkaista.

  • Kasvun paikka

    Vastaa

    Kuka ties, näin Twitterin liikevaihto saattaa jopa kasvaa.

  • pöh

    Vastaa

    Se ”lain rikkominen” on myös aika tulkinnanvaraista.
    Siinä kongressin valtauksessa 6.1 esimerkiksi moni on loppuiäkseen tuomittu terroristiksi, vaikka tilanne oli se, että capitolin poliisit käsillä viittoen kutsuivat ihmiset sisään. Menivät sisään ja kulkivat siellä kuin turistit, ja nyt ovat vangittuina terroristeina.
    Ja tämän maan kanssa Suomi siis haluaa liittoutua?
    Demokraatit myös sanoi että kaikki trumppia äänestäneet on kotimaisia terroristeja, siis leimasivat 81 miljoonaa kansalaistaan terroristeiksi.

  • Juha Manninen

    Vastaa

    Elon Muskille rakennetaan sananvapauden sankarin imagoa, mutta se on huijaus. Kaikki hänen projektinsa täsmäävät ”yllättäen” suureen globaaliin suunnitelmaan, NeuraLink ehkä räikeimpänä esimerkkinä. Hänellä on taustavoimia, joista emme tiedä.
    Juutalaisten ADL-järjestö osallistuu tähän huijaus-projektiin. Muskista tehdään muka sensuuria vastustava valeoppositio. Oikeasti juutalaisia ei saa arvostella Twitterissä jatkossakaan. Koittakaa miten käy …
    Yllättävää nähdä miten helposti vaihtoehtomediaa seuraavat ihmiset nielivät tämänkin syötin.

    Jimmy Doren vieras Garland Nixon kertoo hyvin mitä Twitterissä oikeasti tapahtuu :
    https://www.youtube.com/watch?v=aGjFPLiAYCg

    • Minä

      Vastaa

      Tuo video ei kerro mitään. Muskin aikakausi on vasta alussa, eikä muutoksia moderoinnissa ym. ole vielä ehditty täysin toteuttaa. Odottele pari kuukautta, niin ehkä sitten alkaa olla jotain todellisempaa. Älä arvostele epäreilulla tavalla.

      On otettava huomioon sekin, että kyseisen henkilön twiitissä oli suora kehotus väkivaltaan. Olkoonkin, että se oli tarkoitettu vitsailuksi, niin ei automaattinen moderointi ole huumorintajuinen. Hän voi ottaa yhteyttä Twitteriin ja katsoa ajan kanssa miten käy.

    • Pertti

      Vastaa

      ”Oikeasti juutalaisia ei saa arvostella Twitterissä jatkossakaan. Koittakaa miten käy …”

      Jonkinlainen ajatus on herännyt, että on ehkä virhe käsittää juutilaiset yhtenä tiiviinä globaalina ryhmänä puolustautumassa ”ali-ihmisiä” vastaan. Monet viimeaikojen omituisuudet on kenties seurausta jonkinlaisista juutilaisryhmien välisistä valtataisteluista.

    • fromhere

      Vastaa

      Arvostella kyllä saa mutta kritiikin täytyy kohdistua toimintaan, eikä herjaaminen ja doxaaminen ole mitään kritiikkiä. Minkä tahansa valtion toimintaa voi kritisoida mutta jos viestin ydin on vain kiinnittää huomiota toisen henkilön ominaisuuksiin kuten ulkonäköön, uskonnolliseen vakaumukseen, vammaisuuteen tai muihin niihin verrattavissa oleviin seikkoihin, niin mitä sellaisilla viesteillä ajatellaan voitettavan. Se ei ole kritiikkiä vaan sama asia kuin jos sanat loppuvat niin turvaudutaan väkivaltaan. Sellaisten viestien kirjoittaminen on pelkkää pahansuopaisuutta.

  • pöh

    Vastaa

    Ei USA:ssa ole mitään sananvapautta, tai mitään oikeutta muutenkan.
    Jos olet mustaihoinen laittomasti maassa oleva homo joka ottaa peppuun, niin silloin sulla on oikeudet.
    USA on irvikuva siitä mitä koko länsimainen mädännäisyys on.
    Siellä on myös valepresidentti, joka ainoa toimittaja Suomessakin sen tietää, mutta sulkevat silmänsä.

  • Snif

    Vastaa

    Tuon lisäksi tuo omistaja on muuttamassa koko fasen nettipankiksi missä raha kiertää pitkin maapalloa maiden välillä, turha varmaan edes kertoa miten tulee rahoille käymään.

  • Minä

    Vastaa

    Ei niille rahoille mkäy sen kummemmin kuin rahoille Paypalissa.

  • juha II

    Vastaa

    Asennetta on. Siitä se EI ole kiinni, muuta vastavoimat ovat hirmuiset!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi