Saksan oikeusministeri haluaa EU:n aloittavan toimet sanavapaata Telegramia vastaan

Sananvapaus on suurin uhka EU:n ja demokratian edustamille arvoille.

Teknologia

Sananvapautta vihaava oikeusministeri Buschmann.

Saksan oikeusministeri Marco Buschmann antoi medialle lausunnon, missä hän sanon haluavansa koko EU-alueen kattavat toimet Telegram ‑viestintäsovelluksen ”kuriin palauttamiseksi.”

Ministeri haluaa aloittaa toimet Telegramia vastaan koska sovelluksessa vielä sallitaan ”vihapuhe” ynnä muu sananvapaus.

”Se mitä Telegramissa levitetään on inhottavaa, säädytöntä ja rikollista,” Buschmann oli julistanut Twitterissä aiemmin tässä kuussa.

Saksan lakien mukaan maassa toimivien sosiaalisten medioiden on raportoitava lainvastaisesta sisäällöstä poliisille, mutta tämä ei koske Telegramia koska se ainakin toistaiseksi luokitellaan sosiaalisen median sijaan ainoastaan viestintäsovellukseksi.

Saksan viranomaiset ovat yrittäneet olla Telegramiin yhteydessä, mutta sovelluksen perustaja, Pavel Durov on tehnyt selväksi, että Telegram ei tule tekemään yhteistyötä minkään maan viranomaisten kanssa, ja Saksan yhteydenotot ovatkin ”menneet kuuroille korville.”

Lähde

1984 Euroopan unioni Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Saksa Sananvapaus Sionismi Teknologia Telegram Ulkomaat Uutiset Valvonta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tiukkenee, kiristyy ja lopulta ainoa vaihtoehto on avoin vastarinta.

 • MarksistiNarksisti

  Vastaa

  Tässä sitä mennään. Uutta uljasta euvostoliittoa kohti.

 • pää määrää

  Vastaa

  Buddhalaisuudessa löytyisi sopivat elämän ohjeet europpalaisillekin.
  Vältä tuottamasta tarpeetonta vahinkoa eläville olioille!
  Vältä tarpeetonta turhaa puhetta!
  Vältä sumentamasta aivojesi toimintaa!

  • Ajatuksia

   Vastaa

   On myös hyvä muistaa että niin kauan kun työnnät seinää, se työntää vastaan. Mutta kun lopetat seinän työntämisen, ei sekää työnnä sinua vastaan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Sama juttu on VK:n kanssa Suomessa. On tiedossa, että Suomen vihapuhepoliisi on tehnyt VK:lle tiedonsaantipyyntöjä, mutta VK ei noteeraa/vastaa millään tavalla Polpolle. Ainakin Helsingin poliisi on tehnyt näitä tietopyyntöjä.

  Luonnollisesti ylhäinen vihapuhe-Polpo ei ole yhtään tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen.

  Vapaa sosiaalinen media näyttää olevan tällä hetkellä pahin este EU-tyrannialle.
  Ennustan, että tulevaisuudessa jopa EU-lipun polttaminen on ”viharikos”.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Poliitikkoja ja EU:ta pelottaa sananvapaus ja se, että on jokin kanava, jota kautta heidän valkoisiin kohdistuvia vihamielisiä poliittisia päätöksiä ja korruptiota voi vielä tuoda julki.
  Telegram on loistava alusta ja siellä on paljon seurattavaa, suosittelen kansallismielisiä liittymään sinne.

 • Eikka

  Vastaa

  Saksan oikeusministeri on ottanut oppinsa Neuvostoliiton toimintatavoista.

 • Jones

  Vastaa

  Näkeehän sen jo tuon tukanväristä, miksi hän haluaa vaientaa sananvapuden.

 • jupi

  Vastaa

  onko sananvapaus kohta vihapuhetta?

 • Nimetön

  Vastaa

  Based Telegram. Pitää vissiin vilkasta, että millanen setti on kyseessä.. 😀

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Toisin ku meidän valtamedia väittää, Venäläiset ovat vapaampia kuin mitä on annettu ymmärtää. Helvetin asiallista että viranomaisten ininät kaikuvat kuuroille korville.

  • rellinen

   Vastaa

   Kgb-kommareiden tavoite, märkä uni on toteutunut, länsimaalaisten nationalistien ja konservatiivien ajaminen ryssän kainaloon edistyy.
   Samaan kainaloon, jossa nämä länsimaalaiset ”vihapuheen vastustelijat”, punikit jo ovat.
   Ettekö idiootit tajua, että toimitte juuri siten kuin nämä marco busmannit toivovat.
   He ovat venäjän tiedustelupalvelujen edelleenkin kontrolloiman sosialistisen internationaalin, (joka ei ole mihinkään kadonnut), asettamia tienviittoja, joidenka tarkoituksena on pitää ja ohjata teidät tielle, joka parhaiten palvelee moskovan ruhtinaiden etuja.
   Samaan kategoriaan kuuluvat myös länsimaalaiset somejätit.
   Olette menossa pahimpaan mahdolliseen pirun pesään ja läntistä maailmaa kaikin keinoin(suvakkimafian kautta) vahingoittavan, todellisen pahuuden ja kieroilun sylttytehtaan täydellisen valvonnan ja kontrollin piiriin.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Ihme kun vihervasemmisto ei ole kirkumassa kurkku suorana.…NAZI NAZI

 • Hans van Windhoek

  Vastaa

  Pusmanni. Ei-arjalainen Hottentotti.

 • juha II

  Vastaa

  ”Kun valta on lähellä romahtamistaan. Se kiristää otettaan!”

  Poliittisen järjestelmän tai impeurim vapaa arvosteleminen merkitsee samaa kuin ”rakennukseen nojaaminen”. Jos valtarakenne on avoin ja terve, sitä kestää ”nojata” kuin honkarakenteista taloa. Kun se on kuin laho heinälato, jonka katto keskeltä painunut. Sitä ei edes uskalla nojata, koska sen paino saa sen rojahtamaan alkutekijöihinsä. Vain heikot, narsistiset, epävarmat, despoottiset ja pelokkaat ihmiset eivät kestä minkäänlaista arvostelua vaan viihtyvät parhaiten liehakoitsijoiden ympäröiminä, jotka hukuttavat tämän tyhjänpäiväisiin kehuihin ja imarteluihin. Ja sorretulle sekä valvotulle kansalle tarjotaan ”pravdaa” ja divisioonittain ”sisäisen turvallisuuden” poliisivalvontaa, koska vallastaan ja asemastaan paranoidi johtaja johtaa pelolla ja pakolla eikä sillä poliittisella pääomalla, joka on kerrytetty kansakunnan hyvinvoinnin, oikeudenmukaisuuden ja yhteiskunnallisten vapauksien kasvattamisella. EI! Nuo varat ovat suunnatut poliittiselle eliitille, sukulaisille, maan ylikomealle armeijalle ja salaiselle sisäisestä turvallisuudesta vastaavalle poliisille, jotka molemmat ovat torjumassa pahinta uhkaa. Ei niinkään ulkoapäin tulevaa, vaan sisältäpäin, mikä on kuin kirsikka kaikkinaisen paranoijan päälle tai ehkäpä kyse on vain suuresta vankilasta eikä muusta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi