Kymmenen kysymystä rokotteiden pakottajille

Sosiaalisessa mediassa kiertää kymmenen kysymyksen lista kysymyksistä, joita jokainen voi esittää rokotefanaatikoille. Julkaisemme listan sellaisenaan.

Teknologia

 1. Mitä todisteita sinulla on siitä, että pakolliset rokotepassit ovat tehokkaita estämään tartuntojen lisääntymistä?

2. Voitko antaa meille esimerkkejä maista joissa rokotepasit ovat menestyksekkäästi estäneet suuren lisäyksen tartunnoissa?

3. Mitä arvioita olet tehnyt kustannuksista firmoille, laajemmalle taloudelle ja yksilöille joita nämä toimenpiteet koskevat?

4. Mitä todisteita sinulla on siitä, että uusien toimenpiteiden hyödyt ovat merkittävämmät kuin kustannukset?

5. Jos saamme hankittua todisteet joiden mukaan rokotteet ovat merkittävästi vänemmän tehokkaita uusia variantteja vastaan, poistatko rokotepassit?

6. Jos saamme hankittua todisteet joiden mukaan rokotteet ovat merkittävästi vänemmän tehokkaita uusia variantteja vastaan, hylkäätkö suunnitelmat rokottamattomien hoitajien ja lääkärien erottamisesta ja sallitko hoitokotien työllistää rokottamattomia hoivaajia

7. Mitä kriteerejä sinulla on uusien rokotuspassien ja maskisääntelyiden poistamiselle?

8. Jos käy selväki että Covid-19 sairaalakäynnit eivät todennäköisesti mene viime tammikuun tasolle, poistatko uudet toimenpiteet

9. Jos tapaukset uusista toimenpiteistä huolimatta lisääntyvät, koetko ne epäonnistumiseksi ja poistatko ne

10. Jos et, mitä todisteita vaatisi saada sinut vakuuttuneeksi siitä että nämä toimenpiteet ovat tehottomia ja ne pitäisi poistaa

Aktivismi Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Pakkorokotukset Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pah

  Vastaa

  ”Jos olet kolminkertaisesti rokotettu virusta vastaan, jonka eloonjäämisprosentti on yli 99,5 %, mutta haluat silti riistää muilta ihmisiltä heidän vapaudensa ja ihmisoikeutensa, jotta ”tuntisit olosi turvalliseksi”, sinulla on vakava ongelma.”

  ”Ensimmäistä kertaa historiassa lääkkeen tehottomuudesta syytetään niitä, jotka eivät ole sitä ottaneet” – mRNA-piikitysten keksijä, tohtori Robert Malone.”

  ”Kokeellisen ”rokotteen” valmistajan ei tarvitse kantaa vastuuta valmisteistaan. Hallituksella ei myöskään ole vastuuta, piikittäjä ei myöskään kanna vastuuta, mutta sinä olet vastuuton jos et suostu ottamaan kyseistä kokeellista piikkiä josta kukaan muu ei suostu ottamaan vastuuta, vaan ainoastaan rahasi”.

  ”ihminen joka vaihtaa vapauden hänelle tarjottuun turvallisuuteen, ei ole ansainnut kumpaakaan ja tulee menettämään ne molemmat”.

  • GG

   Vastaa

   ”Kokeellisen ”rokotteen” valmistajan ei tarvitse kantaa vastuuta valmisteistaan”
   Rokote olisi lääke joka takaa immuniteetin tiettyä tautia vastaan. Covid19 mRNA rokote ei ole rokote vaan kokeellinen geeniterapia lääkitys joka voi mahdollisesti lieventää oireita kun Covid19 taudin saa. Toki moni muukin lääkitys voi niin tehdä.

   • Ilmari

    Vastaa

    Kysymys ei ole kokeellisesta rokotteesta. Se on aivan normaalisti testattu.

    • KL

     Vastaa

     Normaali aika uusien rokotteiden testaamiseen ja hyväksyntään on 5 – 10 vuotta. Eli väitätkö että näitä rokotteita ruvettiin kehittämään jo joskus 2016 – 2017?

     • Ilmari

      Miss sanotaan että ns normaali aika on noin pitkä?

    • Nationalisti

     Vastaa

     Kysymys on nimenomaan kokeellisesta rokotteesta, mitään rokotetta ei kehitetä markkinoille turvallisesti näin nopeassa aikataulussa.
     Sen lisäksi, että kukaan ei tiedä haitoista, tämä ”rokote” näyttää olevan erittäin toimimaton, esimerkkejä on useista maista.
     On todella hölmöä, että kaiken tämän jälkeenkin, jotkut vielä uskovat tähän vedätykseen.
     Monikansalliset lääkeyhtiöt tekevät huipputulosta ja rahanvirta on jatkuvaa, kunhan tasaisin väliajoin muistutetaan ihmisiä tästä ”pandemiasta” mitä pelottavimmilla kauhuskenaarioilla. Miksi he lopettaisivat helpon rahan luomista?

 • Pah

  Vastaa

  Koska PCR-testi on tehtävään äärimmäisen epäluotettava ja valittu hommaan lähinnä poliittisin syin edistämään agendaa, niin koko PCR-testaaminen on silkkaa hullun hommaa.

  Vääriä positiivisia tulee PCR-testeissä lukuisista eri syystä.

  Tätä virhemarginaaliin mukaan laskemista kutsutaan ”vääräksi positiiviseksi”. Vastaavasti on olemassa myös ”vääriä negatiivisia” testituloksia, mutta ne olisivat matemaattisesti merkittäviä vain siinä tapauksessa, jos valtaosa olisi saanut tartunnan.

  Mutta koska valtaosa ihmisistä ei ole saanut COVID-tartuntaa lainkaan, heidät voidaan jättää huomiotta. Matemaattisesti tämä johtuu siitä, että esimerkiksi 2% suuresta enemmistöstä on yli 2% pienestä vähemmistöstä.

  Valmistajien omien ilmoitusten mukaan virhemarginaali on noin 1–2 prosenttia. Se kuulostaa aluksi hyvältä, mutta mitä vähemmän todellisia tartunnan saaneita on, sitä selvemmäksi myös virhe tulee. 

  Voimme laskea tämän ”marjaesimerkillä”: keräämme 1 000 mustikkaa ja yhden puolukan. Oletetaan, että keräilijämme on unohtanut silmälasinsa ja sen virhemarginaali on 2% niiden lajittelussa, aivan kuten Covid-19 PCR-testissä. Niinpä hän lajittelee virheellisesti 20 mustikkaa eli 2% tuhannesta, ”puolukoiksi”, koska ne saattavat näyttää hieman samoilta.

  Pataan päätyy siis 21 marjaa eli 20 väärää positiivista ja yksi oikea. 

  Nyt tietovisan kysymys: Mikä on todennäköisyys, että jos olet testattu ”positiivinen” (siis päätynyt puolukka koriin), oletko todella puolukka? Yksinkertaisesti: 1:20. Toisin sanoen, on olemassa 20 väärää positiivisista jokaista todellista positiivista kohden! Koska 2% tuhannesta on paljon enemmän kuin yksi tuhannesta.

  Ällistyttävää, mutta sellaisia ovat matematiikan lait. Joten, käytetyn PCR-testin tarkkuus laskee alle 5%:iin näissä olosuhteissa.

  Huom: THL esittää PCR-testin tarkkuudeksi 96%, eli virhemarginaali on tällöin 4%. Tämä johtaa 1:40 todennäköisyyteen, että positiivinen tulos on todellinen positiivinen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyviä kysymyksiä, joihin yksikään rokotepassia tai työntekijöiden ”pakkorokotuksia” vaativa retardi ei kykene vastaamaan mitään järkevää.
  Nyt jo on nähtävissä, kun ravintolat otti passisysteemin käyttöön, niin tartuntoja on useissa paikoissa. Onko tämäkin rokottamattomien syytä, vaikka he eivät sinne ravintolaan edes pääse?
  Sairaanhoitajia on koko tämän valepandemian ajan pidetty ”sankareina”, nyt hallituksen mielestä nämä samat hoitajat ei enää kelpaa sankareiksi, jos eivät ota kokeellista piikkiä ja mahdollisia haittavaikutuksia itseensä. Miten he ovatkaan voineet melkein 2 vuotta hoitaa potilaita, mutta kohta mahdollisesti eivät enää voikaan?
  Jos meillä olisi oikeasti joku pandemia, ei porukkaa uhkailtaisi työpaikan menettämisellä sairaanhoitoalalta, jos ei ota piikkiä, miettikää nyt vähäsen!

  Mistä lähtien se on ollut rokottamattoman syytä, kun jonkun toisen rokote ei toimi?
  Jos siis esimerkiksi minun jäykkäkouristusrokote ei toimi millään tavalla, niin voinko syyttää rokottamatonta naapuria siitä?

 • Viis miks

  Vastaa

  Tässäkin kohtaa toimii vassareiden ”viis miks” todella hyvin. Kysyt ensin kysymyksen joka alkaa Miksi-sanalla ja sen jälkeen vastaukseen vastaat Miksi ”sitä tai tätä”. Ja viiden kysymyksen jälkeen vastapuoli on puhunut itsensä pussiin.

 • rellinen

  Vastaa

  Koronapassi alias kommaripassi.

 • Tä?

  Vastaa

  11. Kuka on lääketieteen sääntöjen mukaan eristänyt koko mielikuvitusviruksen missään tai koskaan? Puhumattakaan ”varianteista” tai siitä, että juuri tämän eristetyn viruksen olisi todettu aiheuttavan ko. oireita terveessä vertailupopulaatiossa.

  Tällaista kieroa propagandaa levittämällä monet luulevat että joku Sars-Cov 2 virus olisi tämän takana, mutta CDCnkin eristämäksi sanottu pöpöliemi on alunperin kasvatettu apinoista otetussa laboratorioliemessä. Puhumattakaan aivan kelvottomasta PCR-testistä, joka nimenomaan ei sovellu tähän tarkoitukseen, jonka asian jo lähes kaikki myöntävät.

  Pahinta propagandaa tulee itsensä piikkivastaisiksi nimittäviltä ”kansanpuolustajilta” ja uusilta puolueilta, jotka ovat vapaamuurarien ohjaamaa oppositiota niinkuin Lenin oli.

 • juha II

  Vastaa

  Nyt vallassa kaikkialla mielivaltata, jolla ei ole mitään moraalisia saatikaa totuuteen pyrkiviä tavoitteita.

  Päinvastoin. Kysymyshän selvääkin selvemmin pelkistä rikollisista tavoitteista aina sellaisiin saaka, jotka eivät wanhene koskaan!!!
  Meille esitetään kerkeästi ja innosta puhkuen dokumentteja historian aikojen kauheuksista ja rikoksista, mutta ihmiset eivät silikonitissi ‑ohjelmien kaihissa ymmärtämään , että ne entisaikojen pahikset ovat liki kuoripoikia nykyisten ”hyväntekijöiden” rinnalla.

 • Ilmari

  Vastaa

  Miksi kenenkään pitäisi vastata noihin kysymyksiin?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Huoh… Miksi kenenkään pitäisi ajatella mitään omilla aivoilla?

 • Kyynikko

  Vastaa

  Muistilista:
  1. Rokotteen valmistajat – Ei vastuuta
  2. Rokotteista päättävät – Eivastuuta.
  3. Rokotteita annostelevat – Ei vastuuta.
  Muista: Myös sinä olet vastuuton, jos et ota kokeellista rokotetta.

 • KL

  Vastaa

  Heh. Kun puhutaan noista entisaikojen kauheuksista, ihmiset myös näyttävät kiinnittävän huomion vain johonkin ulkoisiin symboleihin. Natsit olivat kauheita – jätetään nyt pois kuinka tarkkaa historiankirjoitus heidän osaltaan on tai ei ole, ja keskitytään ideaan natseista: eli ihmisiä vietiin keskitysleireille, pakotettiin tekemään sitä ja tätä vastoin heidän tahtoaan, kiellettiin tekemästä töitä ja takavarikoitiin omaisuutta jos kuuluivat väärään ryhmään jne. 

  Ei voi tapahtua enää! Ei kukaan tohon nykyään lankeaisi! Kuinka sen ajan saksalaiset VOIVAT antaa sen tapahtua!

  Ja sitten ollaan tarkkana ettei kukaan käytä natsien käyttämiä symboleita tai rupea puhumaan hyvää niistä historiallisista sellaisista.

  Mutta kun samoja tai hyvin samantyyppisia asioita rupeaa tapahtumaan muilla tekosyillä – kauhea tauti, rokottamattomat pitää saada kuriin – niin iso osa on täysin valmis menemään mukaan, ilman että heillä näyttää olevan mitään hajua siitä että asiat rupeavat aika turhan paljon muistuttamaan tiettyjä historian tapahtumia… mutta eihän sellaista nyt nykyään voi tapahtua. Kun kukaan ei enää saa käyttää niitä symboleita, niin ei voi! Katsokaa nyt, eihän näillä asioilla ole mitään yhtäläisyyksiä, ei juutalaisia nyt vainota eikä ketään pakoteta tekemään mitään, ne rokotuksetkin on ihan vapaaehtoisia! Ei ketään ole väkisin viety ottamaan rokotusta!

 • Ilmari

  Vastaa

  Älä vastaa kysymykseen kysymyksellä .

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi