Lakiuudistus: tunteiden loukkaamisesta Internetissä jättisakot Australiassa

Lisäksi syylliset pakotetaan pyytämään anteeksi "uhreiltaan".

Teknologia

Kiusaamisesta ja trollaamisesta Internetissä saattaa seurata tulevaisuudessa jopa 110 000 Australian dollarin sakot, mikäli uusi lakiehdotus maassa menee läpi.

Lakiehdotus tulee rankaisemaan ”vakavasti haitallisen sisällön” julkaisemisesta Internet-sivuilla ja sosiaalisissa medioissa, minkä lisäksi se kattaa vielä ymmärrettävästi tappouhkaukset ja kostopornon. Näiden lisäksi laki kriminalisoisi myös kommentit, jotka ”uhkaavat, ahdistavat tai loukkaavat”.

Lisäksi lakiehdotus antaisi poliisille vallan pakottaa sosiaaliset mediat poistamaan haitallisen sisällön sekä luovuttamaan henkilökohtaiset tiedot ”loukkaajista,” jotka toimivat somessa anonyymisti.

Läpi mennessään laki myös antaisi hallitukselle ”kriisitilanteessa”, kuten terrori-iskun seurauksena, mahdollisuuden pyytää Internet-palveluntarjoajia estämään pääsyn ”terroristiselle ja äärimmäisen väkivaltaiselle sisällölle”. Todennäköisesti tämä tulee kattamaan valkoista nationalismia edistävät sivut.

Lähde: 7News

Australia Internet Kulttuurimarxismi Poliisivaltio Poliittinen vaino Rappiokulttuuri Rikos Sananvapaus Sananvastuu Sensuuri Sosiaalinen media Teknologia Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Australia alkaa monessa asiassa muistuttamaan tiukkaa kommunistidiktatuuria.
  Tätäkin lakimuutosta varmaan perustellaan ”demokratian suojelemisella”, sehän on nykypäivän poliitikoiden vakiotermi, mikä tarkoittaa sitä, että poliittisesti valtavirrasta poikkeavat mielipiteet sensuroidaan.

 • Jones

  Vastaa

  Aikovatko ne todellakin nyt puuttua uskonnolliseen sortoon?

 • Eero J

  Vastaa

  https://www.partisaani.com/news/decadence/2020/12/28/juutalaisvetoinen-uskonnollisten-johtajien-jarjesto-anelee-anteeksiantoa-homoilta/

  Homouden laillistaminen tarkoittaa tässä yhteydessä tietenkin homovastaisuuden kriminaalisointia.
  https://www.partisaani.com/news/decadence/2020/12/28/juutalaisvetoinen-uskonnollisten-johtajien-jarjesto-anelee-anteeksiantoa-homoilta/?unapproved=10608&moderation-hash=6750aa8a924f038716663c379908150e#comment-10608

  Kun verotusta ei voida enempää kiristää, on kansalaisten ryöstämiselle keksittävä uusia muotoja.
  Oikeudenmukaisessa valtiossa sakko kuuluu maksaa loukatulle henkilölle. Nyt loukattu henkilö jätetään nuolemaan näppejään. Oikeudenmukaisuuden nimissä tietenkin! sillä eihän kukaan voi oikeasti loukkaantua niin paljoa.
  – No miksi siitä sitten peritään sakkoa, jos kukaan ei oikeasti edes loukkaantunut.

 • N.N.

  Vastaa

  Jos sellainen laki tulisi Suomessa voimaan, koko eduskunta joutuisi käräjille.
  PM olisi siellä ainakin.

 • juha.

  Vastaa

  Täysin kestämätön lakiperuste näytön suhteen. Kun joku kirjoittaa: ”Hauki on kala!!!”
  Niin otan niin itseeni, että rahaa on tulossa.
  Länsimaailma kaipaa kovia aikoja. Sotaa, nälkää, janoa ja kuolemaa. Nykyihminen on pikku vauva. Laki on tyypillinen kommunistinen laki, jonka perimmäisenä tarkoituksena ole suojata ketään vaan vainota niitä, jotka ajattelevat asioista eri tavalla kuin kanteen nostaja!!!

  Näin ovat toimioneet kaikki vastaavanlaiset lait Suomessakin. Total.itaristit eivät KOSKAAN säädä lakeja, jotka heikentävät heidän omaa ja kannattajiensa valtaa yhteiskunnassa!!! Muistakaa! EI KOSKAAN!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi