Juutalaisvetoinen uskonnollisten johtajien järjestö anelee anteeksiantoa homoilta

Järjestön julistuksen mukaan homous ja transuelämäntapa ovat kallisarvoinen osa luomista ja kuuluvat luonnolliseen järjestykseen.

Rappiokulttuuri

Sadat Globaaliin Uskontojenväliseen Komissioon kuuluvat uskonnolliset johtajat anelevat yhteen ääneen anteeksiantoa niin sanotulta LGBT-väeltä johtuen useimpien uskonnollisten tekstien homovastaisesta sisällöstä.

Uskonnolliset johtajat vaativat maailmanlaajuista homouden laillistamista ja normalisointia sekä loppua käännytysterapioille, joilla pyritään parantamaan ihmisiä homoudesta.

Hiljattain tehdyssä julistuksessa järjestö ”vahvistaa, että kaikki ihmiset eri seksuaalisista suuntautuneisuuksista, sukupuoli-identiteeteistä ja sukupuoli-ilmentymistä ovat kallisarvoinen osa luomista ja kuuluvat luonnolliseen järjestykseen”.

Julistuksen lopussa homoilta ja transuilta pyydetään mitä nöyrimmin anteeksi.

Juutalaisvetoinen julistus

Globaalia Uskontojenvälistä Komissiota johtavat Iso-Britanniasta kotoisin oleva juutalainen rabbi Laura Janner-Klausner sekä liberaali anglikaanipiispa Paul Bayes.

Julistuksen yli neljästäkymmenestä brittiläisestä allekirjoituksesta suurin osa on saatu liberaaleilta rabbeilta. Globaalisti myös jopa jotkut vanhoilliset ortodoksirabbit ovat antaneet allekirjoituksensa.

Lähde: The JC

Britannian juutalaisyhteisö Homolobby Juutalaisjärjestöt Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Sionismi Transut Ulkomaat Uskonto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • SamA

  Vastaa

  Löysin tuon julistuksen. Laskin allekirjoitusten määrän eri maista. Tuo määrä ”yli neljästäkymmenestä brittiläisestä allekirjoittajasta” sisälsi vain ne, joiden kohdalla oli maaksi mainittu UK eli United Kingdom; Iso-Britannia. Kun katsoi listasta myös Englantia, Skotlantia ja Walesia edustavat allekirjoittajat, niin brittiläisiä allekirjoittajia oli 134. Heistä enemmistö edusti kristillisiä kirkkoja. Maailmanlaajuisesti suuri enemmistö allekirjoittajista oli kristillisten kirkkojen edustajia. Sinänsä (vähintään) yhtä surullista kuin se, että mukana on paljon myös juutalaisia allekirjoittajia. Miten kirkko voi tarjota kenellekään tietä toisenlaiseen elämään, jos se sulkee erilaisen tien mahdollisuuden?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Olikos monta islamilaista allekirjoittajaa?

 • Hansi

  Vastaa

  Homouden laillistaminen tarkoittaa tässä yhteydessä tietenkin homovastaisuuden kriminaalisointia.

 • Minä

  Vastaa

  Aika outoa, jos joltakulta kielletään vapaaehtoinen osallistuminen ”käännytysterapiaan” eli tukeen selvitellä itselleen asiaa. Siis homo, joka epäilee homouttaan julistetaan pannaan?

  Ei kai pakkokäännytystä ole ollut ja jos onkin, on se ollut laitonta jo aiemminkin.

  Lain voimalla tuossakin asiassa ajetaan takaa sitä, että ei saa olla poliittisesti epäkorrektia ajatusta. Ihmisiltä siis otetaan pois oikeus ajatella mitä itse haluaa ja tehdä mitä itse haluaa.

  Ideologialla jyrätään kaiken valinnanvapauden yli. Tarjolla on vain ”oikeita ajatuksia”, joista saa valita. Kaikki muu tehdään laittomaksi. Se on sitä vihervassujen muiden ns. suvaitsevaisten suvaitsevaisuutta, joka määrää lopulta kaikesta kunkin elämässä.

  Tosiasiassa kaikki kehitys on edellyttänyt mahdollisuutta ajatella ja tehdä eri tavalla. Muslimimaissahan on hyvin vahva ideologinen (uskonollinen) totalitarismi ja siksipä niissä ei synny uutta, eikä yhteiskunta ja osaaminen kehity. Vihervassut haluavat saman ilmiön länsimaihin, siis heidän uskonnollisen (ideologisen) totalitarisminsa.

 • Tulevat sukupolvet

  Vastaa

  Meidän ei kannata pistää paljonkaan voimia tällaisiin asioihin. Me olemme jo voittaneet kasaarien jälkeläiset, ne eivät vain vielä tiedä sitä. Nimittäin, sukusiitoprosentti eli pedigree on niiden keskudessa jo niin suuri että perinnälliset sairaudet ovat merkittävä osa niiden elämää. Ei ihme että niiden ÄO laskee 25-yksiköä jokaista sukupolvea kohti. Niillä muniais- ja sydänongelmat ovat konkreettinen todistus siitä miten ollaan koko rodun ehtoopuolella. Sairaat yksilöt kun lisääntyvät toisten sairaiden kanssa, on edessä sukupuutto.

  Katsokaa vaikka ‑50 luvun lännenfilmejä. Silloin kasvonpiirteet eivät vielä olleet niin voimakkaan erilaiset kuin nykyisin. Tai ‑20 luvun elokuvia. Silloin ne muistuttivat vielä eurooppalaisia. Nykyisin ne erottaa luiskasta otsasta, korvista, puuttuvista poskipäistä ja korvast korvaan hiusrajasta. Puhumattakaan kallonmuodosta joka brittiläisittäin on ”sammakkonaama” tai ”hevosnaama”.

  Eli , keskittykäämme oleelliseen, siihen miten voimme tulevaisuudessa olla vahva itsenäinen valtio: lisääntymiseen. Kun suomalanen pariskunta saa lapsen, niin >70% todennäkösyydellä syntynyt DNA on sellainen jota ei vielä rodussamme ole. Olemme siis vielä evolution kannalta kehittyvä rotu. Samaan aikaan kun muu eurooppa on taantuntu jo vuosisadan verran. Ja kasaarien jäläkeläiset sitäkin kauemmin.

  On siis aika uhrata oma elämä, kuten itsenäisyystaistelussa esi-isämme uhrasivat omansa. Ja lisäännyttävä mahdollisimman runsaasti. Se on avain omaan valtioon tulevaisuudessakin. Omaan itsenäisyyteen ja kultaisiin eläkepäiviin. Tämä tavoite tulee kaikkien pitää kirkkaana mielessä. Vaikka sitten saksalaisten tapaan ”lehtolapsina”, mutta lasten ehdoilla. Ei omien halujen pohjalta.

 • rellinen

  Vastaa

  Kgb-kommareiden perillisillä riittää järjestöjä länsimaiden niittaamiselle. Vai luuleeko joku, että tämänkin järjestön ripuloinnit olisi tarkoitettu muita kuin länsimaita varten? Muut nauravat moiselle ripuloinnille ja länsimaat(muut kommarit) kiittelevät, kuka minkäkin peiteroolin takaa.

 • N.N.

  Vastaa

  Meille syntyi takavuosina kaksipäinen kissanpentu. Oli oikein terhakka ja kömpi tissille päin.
  Emo nousi ja vei sen pois pesästä.
  Nykyään kaksipäisyyskin on luultavasti täysin normaalia, jopa toivottu.
  Ovatko ne ne kaksinaismoralistit, jotka esiintyy näillä sivuilla ja ennen kaikkea, istuu hallituksessa ja mahdollistaa tätä epänormaaliuutta.

 • N.N.

  Vastaa

  Luuleko joku, että nuori hihkuu ilosta kun huomaa olevansa poikkeavaa.
  Hän on syntynyt sellaiseksi, eikä voi asialle mitään. Ei häntä voida soimata, luontoäiti erehtyy ajoittain.
  Sihen on liitetty nykyään niin paljon perversiyyttä, ja joka puolella. Ja sitä nyt yritetään laillistaa, muutaa hvyviksi. Kirkko on mukaan, häpeällistä. Muutama ihminen tuhoaa hetkessä kaiken.

 • Nimetön

  Vastaa

  Itsehän en mihinkään uskontokuntiin kuulu, joten en sen tarkemmin tiedä, mutta eikös homoseksuaalisuus ja ”transuilu” vähän niin kuin silleen perustavanlaatuisesti mene kristillisten oppien näkökulmasta snadisti vituilleen? Kuten varmaan islamissakin, mutta siinä uskonnossa kiellettyä on mm. kaikki.

 • juha.

  Vastaa

  Näin pakanana suosittelisin anomaan anteeksiantoa itse Jumalalta eikä miltään LGBT-liikkeeltä ellei sitten halua olla ”siellä” missä itse ”epäjumalakin” on!

  Samalla kun luodaan yksi maailmanhallituskin niin myös samalla yksi maailmanuskonto, joka opeiltaan niin kerenttiläinen ettei sillä ole mitään tekemistä Pyhän Raamatun Sanoman kanssa. Itse Jumala, Jeesus ja Pyhä Henki mitätöidään korkeinpinä Voimina ja tilalle asetetaan Neitsyt Maria (ei oma näkemys/arvio).

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Miksei pedofiileilta pyydetty anteeksi, vai tuleeko siitä erillinen erikoisjulistus vielä? Seksuaalinen suuntaus heitäkin viettelee. Jaa, ehkei sitä pyhissä kirjoituksissa ole tuomittu ja se on ollut koko ajan suotavaa, jopa hyveellistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi