Kulttuurimarxistit Tuomas Enbuskelle: Pedofiilien ja murhaajien haastattelu käy, Wiikin ja Lokan ei!

Vasemmistolaiset olivat yhtä mieltä siitä, että maahanmuutto- ja sionismikriittisten Lokan ja Wiikin kutsuminen podcastiin on huomattavasti tuomittavampi teko kuin pedofiilin tai sarjamurhaajan kutsuminen.

Yhteiskunta

Junes Lokka, Tiina Wiik ja Tuomas Enbuske.

Suomalainen pitkän linjan liberaalitoimittaja Tuomas Enbuske järkytti kulttuurimarxisteja hiljattain paljastamalla, että hänen podcastissaan julkaistaan tulevalla viikolla Junes Lokan ja Tiina Wiikin haastattelu. Podcast nauhoitettiin itsenäisyyspäivän yhteydessä.

Lokka ja Wiik ovat jo kertoneet, että podcastissa keskustellaan muun muassa juutalaiskysymyksestä ja holokaustirevisionismista. Enbuske itse on tunnettu juutalaisten ystävä, joten luvassa on äärimmäisen mielenkiintoinen ajatustenvaihto.

Kaikki eivät kuitenkaan odota uutta jaksoa innolla. Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän avustaja, ”antifasisti” Taneli Hämäläinen kertoi olevansa järkyttynyt siitä, että Enbuske päästää väärinajattelijat julkisuuteen puhumaan näkemyksistään. Hämäläinen julisti samalla myös boikottisodan Enbuskea vastaan.

Enbuske ilmoitti olevansa hiukan kummissaan Hämäläisen hysteerisestä reaktiosta: ”Ikävä kuulla [Taneli hämäläinen]. mulla on ’hullun paperit’ ‑podi, jossa olen haastatellut mm. pedofiilia, useampaa murhaajaa ja pian myös sarjamurhaajaa. kukaan vieras ei ole kannanotto puolesta tai vastaan. koko emämän [sic] synkkyys ja kirkkaus kiinnostaa. ei tämä ole ketään vastaan.”

Pian viestiketjuun ilmestyi myös muita aktiivisia kulttuurimarxisteja, kuten Partisaanin joulukalenterista tuttu Timo Rossi. Vasemmistolaiset olivat yhtä mieltä siitä, että maahanmuutto- ja sionismikriittisten Lokan ja Wiikin kutsuminen podcastiin on huomattavasti tuomittavampi teko kuin pedofiilin tai sarjamurhaajan kutsuminen. Tämä kertonee kaiken oleellisen vasemmiston arvomaailmasta.

Lähde: Tiina Wiik

Holokausti Junes Lokka Kotimaa Kulttuurimarxismi Revisionismi Sionismi Taneli Hämäläinen Tiina Wiik Timo Rossi Tuomas Enbuske Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihan parasta katsoa ja kuunnella äärivasemmiston ulinaa, mt-tapauksilla menee tunteisiin aina, kun joku kansallismielinen päästetään kertomaan omia näkemyksiään.
  Miksi te pelkäätte niin paljon avointa keskustelua?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Koska aiheena on tuntematon holokausti ja liian vähän tunnettu sionismi niin ennustan, että todennäköisesti syytteitä tullaan nostamaan Polpon toimesta. En ihmettelisi, jos Polpo nostaa syytteen myös Enbuskelle.

  Holokaustista on monia mielipiteitä ja eliittipellejen mielestä sen kieltäminen on pahin synti. Mutta mitä jos pieni kansalainen ei yksinkertaisesti tiedä tuntemattomasta holokaustista yhtään mitään ja tämän lisäksi ei halua tietää siitä mitään?

  Joku voi jopa kutsua omaa lempihampurilaista holokaustiksi ”yksi holokausti kaikilla mausteilla ja lisukkeeksi ranskalaiset perunat!” Tai nimetä vaikkapa rakkaan kultakalansa holokaustiksi!

  Syyllistyykö sitten pieni kansalainen rikokseen käyttäytyessään edellä mainitulla tavalla?

  Joka tapauksessa onnea ja kiitos Lokalle ja hänen puolisolle rohkeudesta näyttää mallia, miten homma hoidetaan tässä maassa. Varmasti taas jollakin suomalaisella syttyy lamppu päässä ja hän alkaa näkemään tämän hullun maailman hieman eri näkökulmasta.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ihmisten, jotka ovat äänestäneet vasemmistopuolueita vuosikausia (”koska ne pitävät pienen ihmisen puolta”), kannattaisi alkaa pikku hiljaa availemaan niitä silmiä ja alkaa katsella tuorein silmin ympärilleen, millaiseksi sekopääsirkukseksi vasemmistopuolueet (vihreät mukaanlukien) ovat viime vuosina muuttuneet. Se sosiaaliturva, jonka kustantamiseen he työpanoksellaan ovat osallistuneet, valuu kehitysapuna persläpimaihin. Ja valtionvelka kasvaa, kun Suomi toimii koko maailman sosiallitoimistona maahan massoittain houkutelluille kehitysmaiden kansalaisille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi