Äärivasemmiston joulukalenteri: Täällä asuu Varisverkoston lempääläinen tukija!

Vasemmistovaikuttajan kaksinaismoralismi on sen verran silmiinpistävää, että päätimme kirkastaa Lempäälän synkkää joulunalusaikaa tarjoilemalla Rossille hieman hänen omaa lääkettään.

Poliittiset viholliset

Timo Rossi.

Partisaani käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Esittelyssä Timo Rossi

Myös tänä vuonna Partisaanin kalenteriin päätyy erityisen suurella todennäköisyydellä äärivasemmistolaisia, jotka osoittavat avointa tukea punaisille äärijärjestöille. Niinpä ensimmäisen luukun takaa paljastuu lempääläinen vasemmistoliiton aktiivi Timo Rossi.

Rossi on korkean ikänsä puolesta epätyypillinen Varisverkoston tukija. Hän levittää äärijärjestön materiaalia ahkerasti esimerkiksi Twitterissä. Hänen siskonsa on niin ikään vasemmistoliitossa toimiva Tarja Rossi. Tarja Rossi on Lempäälän karuselli ry:n kautta yksi äärivasemmistolaisen Puntala-musiikkifestivaalin taustahahmoista. Veronmaksajien tukema Puntala nousi kesällä otsikoihin #Punkstoo-kohun myötä, sillä sekakäyttäjien suosima festivaali on paljastunut varsinaiseksi äärivasemmiston raiskauskeskukseksi.

Timo Rossi on puolestaan jakanut Varisverkoston viestejä, joissa äärijärjestö on pyytänyt seuraajiaan ”tunnistamaan” kansallismieliseen toimintaan osallistuvia nuoria. Toisin sanoen Rossi on mukana rakentamassa äärivasemmiston ylläpitämiä laittomia henkilörekistereitä.

Kaksinaismoralismi kostautuu

Viime vuonna Timo Rossi osoitti tukensa myös Varisverkoston joulukalenterille. Kuten olemme uutisoineet, Varisverkosto on jakanut kansallismielisten kotiosoitteita sekä jopa uhkaillut näiden puolisoita ja lapsia.

Lähes samaan hengenvetoon Rossi myös tuomitsi Partisaanin joulukalenterin todeten: ”Minä en ole se joka tässä natseista ahdistuu eniten. Niiden kohtalo ahdistaa jotka joutuvat natsien maalittamiksi. Miltä sinusta tuntuisi jos jakaisin sinun osoitetta ja puhelinnumeroa ja usuttaisin porukkaa käymään kimppuusi. Tuskin pitäisit mokomia ’mielipidekirjoituksina’.”

Vasemmistovaikuttajan kaksinaismoralismi on sen verran silmiinpistävää, että päätimme kirkastaa Lempäälän synkkää joulunalusaikaa tarjoilemalla Rossille hieman hänen omaa lääkettään. Timo Rossin yhteystiedot ovat:

Maakalantie 14 A 12
37500 Lempäälä
045 270 9942

Lähde: Timo Rossi (1, 2, 3)

Äärivasemmisto Joulukalenteri 2021 Kotimaa Kulttuurimarxismi Lempäälä Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Punkstoo Puntalarock Raiskaus Tarja Rossi Timo Rossi Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Punikkiterrorin perinne istu Suomessa sitkeässä. Takavuosina vasemmisto teki joskus jotain hyödyllistäkin. En väheksy vasemmiston panosta suomalaisen hyvinvointivaltion rakentamisessa. Nämä järkevät vasemmistolaiset on jo ajat sitten syrjäytetty pois ja tilalle astuneet kiiluvasilmäiset viherpunikit ja kommunistikiihottajat. Näiden järjenköyhyys huipentuu mm. woke-ideologiassa tai ilmastovouhotuksessa. Uuden ajan kommunisti kulkee tiiviisti maailman rikkaimpien talustusnuorassa ja taistelee kaikin voimin kansallisvaltioiden tuhoamiseksi.

  • N.N.

   Vastaa

   Moni on kertonut kuinka vastenmielinen työmaan ilmapiiri oli ennen vanha kun siellä oli lauma kommareita riitelemässä, ovat nyt harrastekerhoissa myrkyttämässä ilmapiiriä.

 • Jarick

  Vastaa

  Joulun kovin kalenteri!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Odotinkin tätä, ehdottomasti paras joulukalenteri!

 • Juuso

  Vastaa

  Odotan innolla kalenteria

 • Served

  Vastaa

  Timppa saikulle?
  Ai niin, eihän kela taida mitään maksaa..
  Hyvää joulua timo tontulle.

 • Emma

  Vastaa

  Hyvä! Varisverkosto aloitti tämän törkeyden ja isänmaallisten nuorten mustamaalamiskampanjan. Käsittämätöntä kaksinaismoralismia suvaitsevaisilta maanpettureilta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Loistavaa, Joulun odotus on taas paljon jännittävämpää tänä vuonna.

 • Surullinen tapaus

  Vastaa

  Näyttää olevan ikääntynyt heppu.Taas yksi hukkaan heitetty elämä siinäkin.Olisi voinut pyrkiä olemaan paras mahdollinen versio itsestään tukemalla ja kannustamalla kanssaihmisiään.Sen sijaan hän on pyhittänyt elämänsä kateudelle ja kaunalle.Metsästää ”natseja” kaiken maailman mt-narkki lgbtp-whatever-pösilöiden kanssa, jotka eivät tiedä ovatko roomeoita vai juulioita.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Joulusta nyt tulee jännittävää!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Noniin, hienoa että saadaan taas Partisaanin perinteinen joulukalenteri! 👌🏻

 • JK

  Vastaa

  Vielä ehtii lähettämään Timolle joulukortin.

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Timo Rossi päivystää suurella innolla twitterissä.
  Poliittisten vastustajien twitterketjuissa vakiomolottaja.
  Asiaa ei ole, mutta sekavaa mölinää sitäkin enämpi. Ilmeisesti luulee tällä kiusallaan vaikuttavan oikeasti johonkin.

 • Anonyymi

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/38d07c2d-294d-4460–8e04-a19be21c3337

  Tämä nainen unelmoi kommunistisesta Suomesta, Vasemmistoliiton puheenjohtaja.

 • saia

  Vastaa

  Vieläkö on voimassa lupaus, että paljastelut loppuvat, jos takkutukat lopettavat omansa?

 • Henrikki Brummer-Korvenkontio

  Vastaa

  ”henkilö ei tartuta hiviä eteenpäin suojaamattomassa seksissä. Myös korkein oikeus huomioi tämän osana syyskuussa 2021 antamaansa päätöstä.”

 • Antisionisti

  Vastaa

  Hieno kalenteri, säästyypä taas rahat kun ei tarvitse hankkia mistään joulukalenteria. Näin hyvää ei saa rahalla, punikkien vollotus on musiikkia korville. Kiitos tästä!

 • Mummu-66

  Vastaa

  Onhan tuo nyt surullista kun vanha pappa larppaa uuskommunistien kanssa. Hänen twitteriä kun käy lukemassa niin vähän sääliksi käy kun haaveilee valkoisten harventamisesta ja näkee natseja kaikkialla.

 • Julli

  Vastaa

  Tätä onkin jo vuosi odotettu! 👌

  Kiitos toimitukselle.

 • Paavo Orhinmäki

  Vastaa

  Tor + https://globfone.com/

  Näillä välineillä voi lähettää joulutervehdyksiä säikähtäneille vassareille.

 • Henri Himleri

  Vastaa

  Kaupungin vuokrakasarmi onkin ah niin normaali paikka vasemmistoliiton ex-kansanedustajalle

 • Nimetön

  Vastaa

  Pelastusarmeija on näköjään woketus-linjalla. Ei kannata joulupadattaa:

  https://www.youtube.com/watch?v=LqR7MgkoU6s

  Go woke, go broke.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Odottelemme timo rossin saunakuvia toverinsa janus putkosen kanssa?
  Vain 1 vaihtoehto on realistinen: #Natojäsenyys #Suomelle ja #Ukrainalle. Kun ottaa Ryssän ystäväksi valtiotasolla niin puukkoa tulee С русскими никогда дружить Vanhat #miehitetyn Karjalan sananlaskut: ”Kun teet kauppaa ryssän kanssa piä veis hijas”. #Miehitetyt alueet takaisin!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi