Työpaikoille ulottuvien rokotepassien vastainen kansalaisaloite keräsi 50 000 nimeä

Aloite sai nimet kasaan vain viikossa, vaikka sillä ei ole esimerkiksi valtamediaa tai jättimäisiä verorahoitteisia verkostoja vetoapunaan.

Yhteiskunta

Rokotepassia vastustava kansalaisaloite etenee eduskuntaan. Kansalaisaloite haluaa, ettei rokotepassia oteta käyttöön työpaikoilla, sillä tämä johtaisi tahdon vastaisiin tilanteisiin.

Aloite sai nimet kasaan vain viikossa, vaikka sillä ei ole esimerkiksi valtamediaa tai jättimäisiä verorahoitteisia verkostoja vetoapunaan. Kyse on kansalaisten vilpittömästä huolesta aiheen suhteen.

Aloitteen voi edelleen allekirjoittaa osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9240.

Aktivismi Eduskunta Hyvinvointi Kansalaisaloite Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Paskan möivät

    Vastaa

    Kannattaa käydä allekirjoittamassa huolimatta siitä, että 50 000 raja meni jo rikki. Mitä enemmän allekirjoituksia, niin sitä suurempi paine kansanedustajilla on tehdä jotakin asian hyväksi.

  • Damokleen miekka

    Vastaa

    Ja johan valtioneuvosto kommentoi että aloite ei vaikuta mihinkään koska se ei ole lakialoite. Se on mielipide/mielensäpahoittamisen kirjoitus.

    Ehkä joskus kannattaa tehdä oikea lakialoite ja tehdä se aiheesta että ”Ei koronapasseja Suomeen”. Nythän tuossa aloitteessa mahdollistetaan koronapassi jokapäiväiseen elämään, paitsi työntekoon. Ja töissähän pitää käydä jotta valtaapitävät eivät köyhdy. Tulee mieleen että tämänkin aloitteen on tehnyt joku valtaapitävien kätyri, jotta ihmisiltä saataisiin energia pois.

    Että ei kun uutta värkkäämään, oikeaa lakialoitetta.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Valtamedia oli hyvin hiljaa koko asiasta ja he uutisoivat vasta sitten, kun nimimäärä oli jo täynnä.
    Koronapassin suunnittelu työpaikoille on täysin naurettavaa touhua, jokaisella on oikeus tehdä työtänsä ja sitä kautta toimeentuloon.
    Jos tämä pyritään estämään, toivottavasti moni voi tehdä hommia pimeästi, saapahan valtio samalla näpeilleen menetettyjen veroeurojen muodossa.
    Rokote ei anna suojaa tartuntaa vastaan, mutta tämä passi on aivan varmasti niin tehokas, että se suojelee jokaista, joka sen saa haltuunsa, uskokaa nyt kun Lehtonen, Nohynek, Rämet, Järvinen ja Salminen näin sanoo.
    Hehän ajattelevat vain kansan parasta, eikä missään nimessä omaa tai lääkeyhtiöiden etuja, jotka heille rahaa antavat.

  • Kiinan keisari

    Vastaa

    Hyvä niin. Paha juttu vain, että nyt valtakunnanpaksiaiset ovat kääntämässä narratiivia niin, että rokotepakko on käytännössä pehmeämpi keino kuin työpaikan menetys. Marallakiin näyttää menevän sen verran lujaa, että rokottamattomat ovat syynä elinkeinon tuhoutumiseen ja ravintola-alan ahdinkoon. Eli jonkun pässinpään mielestä pitäisi olla rokotepakko ennemmin kuin ravintola-alan rajoitukset, jotka voi käytännössä välttää padsilla. Kuka ummikko voi enää kuvittella, että tällä hulluudesta olisi yhtään mitään tekemistä turvallisuuden ja oikeudenmukaisuuden kanssa?

  • Nimetön

    Vastaa

    Eiköhän tuon valiokunta laita roskikseen samantien.

  • jj.t

    Vastaa

    niinhän tuo keräsi vaadittavat määrät allekirjoituksia.iltalehti 15.11.2021 Näin arvioi julkis‑, hyvinvointi- ja valtiosääntöoikeuden asiantuntija Pauli Rautiainen 50 000 nimeä kerännyt kansalaisaloite koronapassin työpaikoille laajentamista vastaan on enemmänkin adressi, jonka tarjoama lisäarvo lainsäädäntöprosessiin on olematon.eli suomeksi,tällä aloitteella hallitus kautta eduskunta pyyhkii persettä.käskyt kun tulevat hivuttamalla,eu.n takana piileskelevien sosiopaattien määräyksistä.

  • Jari Karppanen

    Vastaa

    Nimet on kyllä kasassa, omani mukaanlukien. Nyt pääsemme taas näkemään, miten demogratia EI TOIMI ja globalismi jyllää, kaikkien riesaksi ja tappioksi.

    • Ilmari

      Vastaa

      Demokratia ei toimi? Tarkoitatko että kun vajaa prosentti suomalaisista vaatii jotain, se pitäisi toteuttaa?

  • Kiinan keisari

    Vastaa

    https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/professori-tyrm%c3%a4%c3%a4-ajatuksen-erist%c3%a4%c3%a4-rokottamattomia-suomessa-it%c3%a4vallan-tapaan-%e2%80%93-esiin-nousee-kaksi-lievemp%c3%a4%c3%a4-keinoa/ar-AAQJFiU?li=BBr5A5c

    Melko mielenkiintoista logiikkaa saa käyttää, että jokin pakkokeino päämääràn saavuttamiseksi olisi millään muotoa lievempi kuin itse pakolla toteutettu ja saavutettu tavoite. Tietysti voidaan keksiä mitä mielikuvituksellisimpia kidutuskeinoja ja määritellä ne rajummaksi kuin itse rokotus ja sitten peilata, että kyllä tämä pakkorokotus olisi sittenkin kevyempi kuin rokottamattoman eristäminen. Oma lukunsa on tietenkin nämä lehtolapsoset, jotka mielivaltaisesti päättävät ja tulkitsevat, että passi ja pakkorokotus voitaisiin asettaa vastakkain.

  • Shakki ja matti

    Vastaa

    Joo, Krista Kiuruhan sen möläytti jo kauan sitten eduskunnassa että ”Pandemia loppuu vuoden 2022 loppuun mennessä”. Eli jo vuosi sitten tiedettiin että se kestää vielä reilun vuoden.

    Ja un EU laati sen koronapassin, niin siinä oli paikat kahdeksalle rokotteelle. Ja tänään se vanha juutalainen, Nohynek kertoi että ”saatetaan tarvita vielä neljäs ja viiden rokote”. No, entäs ensi vuonna? No se kuudes ja seitsemäs… Ja koska kaikki aikaisemmat rokotteet ”vuotavat”, niin sitten tulee se kahdeksas.

    • Ilmari

      Vastaa

      Demokratia ei toimi? Tarkoitatko että kun vajaa prosentti suomalaisista vaatii jotain, se pitäisi toteuttaa?

      • Lammaspata

        Vastaa

        Demokratia on sitä,että kaksi sutta ja yksi lammas päättää yhdessä mitä syödään.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi