Australialaisviranomainen uhkailee: ”Rokottamattomia odottaa yksinäinen ja kurja elämä!”

On vain ajan kysymys, koska suomalaisviranomaisilta saa kuulla samankaltaisia lausuntoja.

Yhteiskunta

Chris Perry.

Australian Queenslandin lääkäriliiton johtaja, tohtori Chris Perry antoi paikallisen televisiokanavan haastattelussa kylmäävän lausunnon rokottamattomille:

”Elämänne tulee olemaan kurjuutta jos ette rokottaudu. Ette pysty piiloutumaan.”

Samalla hän haukkui koronarokotteesta kieltäytyviä ”hulluiksi” ja uhosi, että näillä tulee olemaan ”Kokonainen kasa ongelmia, jos yritätte kiertää järjestelmää.”

Hänen mukaansa myös ne, joilla on erinäisistä syistä vapautus koronarokotteesta tulevat kohtaamaan vaikeuksia, sillä ”He eivät tule löytämään lääkäriä, joka allekirjoittaa sen heille.” Hän myös varoitti lääkäreitä, että he tulevat saamaan sakkoja jos he kirjoittavat jollekulle vapautuksen rokotteesta, ja että valehtelevat potilaat tullaan asettamaan syytteeseen petoksesta.

Lopuksi tyrannimainen Perry vielä korosti sitä, kuinka rokottamattomilla ei tule olemaan pääsyä juuri minnekään yhteiskunnassa.

”Ette tule pääsemään minnekään viihteelle. Teillä tulee olemaan erittäin, erittäin yksinäinen elämä.”

Lähde

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Poliittiset viholliset Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

42 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • vai vielä "viihteelle"

  Vastaa

  Onko tämä yhteiskunta jotenkin täysin absurdi vai olenko minä jotenkin erilainen? Se että en ”pääsisi maksamaan siitä että pääsen viihteelle” ei hetkauta elämääni millään tavalla. Enhän käy ”viihteellä” nytkään. Mitä nyt lueskelen näiden valtaapitävien aivopieruja. Nehän ovat parasta viihdettä, tosin …keleen kallista.

  Minulle viihdettä on se että kuntoilen ja laadin vastineita yhteiskuntaamme tuhoavia voimia vastaan. Jo tämä viimeinen kohta syö päivittäistä aikaa sen kolmisen – nelisen tuntia. Ja vaikka maksuja korotettiin 100%, niin silti se on aika palkitsevaa. Nimittäin, ulkomalaiset yritykset ja suomalaiset politikot ovat joutuneet huomaamaan että ihan kaikki ei menekkään niiden mielihalujen mukaan.

  Miksi pitäisi maksaa siitä että pääsisi juomaan viinaa, kuuntelemaan musiikkia tai katsomaan elokuvia? Syömisestä puhumattakaan? Erilaiset harrastepiirit toimivat ihan kuten ennenkin. Ja jos on sosialinen ihminen niin niissä tapaa ihmisiä. Kuten töissäkin. Töitä ne eivät uskalla lopettaa sillä siinä romahtaisi loppukin yhteiskunta.

  Minä odotan innolla sitä tilannetta että työpaikoille tulisi rokotepakko. Se tarkoittaisi että ~20% työikäisistä jäisi koteihin. Se taas tarkottaisi työttömyyden poistumista ja palkojen nousua koska työvoimaa ei ole. Mikä tarkoittaisi että rikkaat ja valtaapitävät häviäisivät. Ja siihen niillä ei ole varaa että työläiset pääsisivät itse määräämään tuntipalkkansa.

  • Hh1488

   Vastaa

   Hyvin kirjoitettu, itse olen ihan samoilla linjoilla💪💪

 • p.grandell

  Vastaa

  Maailma on hulluja täynnä aina ollut, onneksi nämäkin imbensillit häviävät vähitellen, tom of finlandiassa on sentään aina joku tehnyt viranomaisille muistutuksen, saunan taakse ja kirveen kamaralla ”ohtaan”, seitsemän surmanluotia jne. Maamme on niin pieni, sekä naapureilla on täys kontrolli. Tulemme kyllä pärjäämään omilla ”hulluilla”…vaikka vähän nyppiikin välillä.

 • Völkischer Beobachter

  Vastaa

  Todella reipasta natsimeininkiä Mengelen opein. Taitaa jo suunnitella rokottamattomuusongelman lopullista ratkaisua.

  • Veikko

   Vastaa

   Kyllä! Natseja vastaan tulee aina taistella! Aivan kuten Suomi taisteli N‑liiton, USA:n ja Juudean rinnalla pahoja natseja vastaan!

   Nyt vain ikävästi samat natsit ovat edelleen vallassa, sillä voittivat sodan. Mutta tätä taistelua he eivät vie.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ”Natseja siellä ja täällä”, kuinka huuruissa täytyy olla, että nykyhetkeä pystyy vertaamaan kansallissosialismiin?

 • Passipoliisi

  Vastaa

  KORONAPANDEMIA on kestänyt jo 20 kuukautta. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen kertoo, että pitkä rupeama alkaa vaikuttaa henkilöstöön.

  – Koronapotilaita hoitava porukka alkaa olla väsynyttä ja tietyllä tapaa turhautunuttakin, kun kuitenkin rokotteilla voisi vakavaa tautimuotoa tehokkaasti estää. Suuri osa sairaalapotilaista on rokottamattomia, joten onhan se toki turhauttavaa, Lehtonen sanoo.

  Se on teidän valinta rokottamattomat, haluatte siis eristäytyä yhteiskunnasta ja huom! Tulette sairastumaan 100% varmuudella koronaan ja se on arpapeliä moniko joutuu teholle ja moneltako elämänlanka katkeaa. Rokotus vähentää tätä riskiä merkittävästi! Ei niitä siruja kaikille riitä, kun nyt on kova komponenttipula HÄH!!

  • 100% Terve ja rokottamaton

   Vastaa

   Jokainen rokote sisältää ainetta MRC‑5, joka on tehty abortoitujen lasten soluista.(Lääkäri Antti Heikkilä)Tehdään Passipoliisi semmonen juttu että abortoidaan sut, ja tehdään susta se rokote niin lupaan harkita se ottamista.

   • Passipoliisi

    Vastaa

    Voi hyvä ihme mitä joku uskoo. Ennemmin ne on tehty sinun viimekesänä leikatuista peräpukamista ne rokotteet. Älä ole hölmö. Käytä järkeä jos siellä natsikypärän sisällä on vielä aivot ja ne toimii vai onko yläkerran matot läjässä ..en kyllä tuon äskeisen väittämän perusteella usko, että on edes mattoja.

    • 100% Terve ja rokottamaton

     Vastaa

     Selvä.Käytän nyt järkeäni: Eli Heikkilä on siis mielestäsi erehtynyt.Rokotteita ei siis valmistetakaan abortoiduista lapsista.No mistä ne sitten valmistetaan? Anna luettelo niistä ainesosista joista rokotteet on valmistettu ja perustele miten olet tullut siihen johtopäätökseen että ne ovat turvallisia.Perustele myös missä kaikessa rokotteita vastustavat lääkärit ja sairaanhoitajat ovat väärässä.Avautumisestasi päätellen nämä asiat ovat käsityskykysi yläpuolella.

  • Aatos Mietos

   Vastaa

   Trollittaako? Alkaa Euroopassa monessa maassa tehot olevan täynnä rokotettuja. Suhteessa jopa enemmän kuin rokotus/rokottamattomuus samoissa maissa. Alle 20v joutuu piikin aiheuttamasta sydänlihastulehduksesta 19 kertaa todennäköisemmin sairaalaan kuin Covidista ja alle nelikymppinenkin mies yli 5 kertaa todennäköisemmin. Jos terveydenhuollon kantokyvystä olet huolissasi niin nimenomaan se rokottamattomuus perusterveille on se oikea ratkaisu

   • Leif

    Vastaa

    Saisiko Aatos tuolle lähteen

 • Tehokas ja turvallinen?

  Vastaa

  Eiköhän samanlaisia kommentteja tule kohta joku päivystävä rokoteuskovainen tänne huutelemaan. Koska valtamedia ei tuo esiin haittavaikutuksia, niin on helppoa uskoa kyseessä olevan täysin turvallisen ja tehokkaan aineen. Kannattaisi tutkia asiaa muualtakin kuin pelkästään iltapäivälehtien lööpeistä. Esimerkiksi:
  https://tokentube.net/v/3533475003/lepohetki%C3%A4-piikin‑j%C3%A4lkeen-suomennos

  Telegramissa:
  https://t.me/mrn_death
  https://t.me/covidvaxinjury

  • pää määrää

   Vastaa

   Mihin voi uskoa? UMV lehti juuri julkaisi, että ”Taiwan keskeytti Pfizerin mRNA-piikitykset nuorille sydänongelmien levitessä”. Viittenä Taiwan News lehti.
   En löytänyt lehdestä hakemallakaan mainittua uutista. Siis ketä uskoa valtamediaa vai somea? Vai löytääkö joku muu mainitun uutisen?

   On hyvin helppo nykytekniikalla valmistaa virheellisiä kuvia ja julkaista ne netissä. Sitten joku asiaa kannattava voi kopioida väärän uutisen tarkistamatta lähdettä. Kuka tietää, mikä on totta ja mikä ei?

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Hyvä tohtori Chris Perry! Näin pitää äänenpainoja koventaa jos asia ei mene perille. Rokottamattomille on jo liian kauan annettu siimaa ja käytetty pehmeitä keinoja. Nyt on kovien keinojen aika kuten Itävallassa. Ei perkele tämmöinen pieni natskujoukko, jolla aivot pehmenneet edellisessä influenssassa, saa määräillä mahtienemmistöä. Natskut kotiarestiin ja sakot , 1500 e liikkumisesta.

  • Minä

   Vastaa

   Noin puhuu sydämeltään fasistinen totalitarismin kannattaja, joka vieläpä on säikytelty täysin valtamedian ja poliitikkojen valheilla ”pandemiasta”.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kovin peloissasi tunnut olevan rokottamattomien takia.
   Taidat ehkä itsekin ymmärtää, ettei se rokote toimi, mutta häpeät sanoa sitä ääneen ja mahdollisesti haittavaikutukset pelottaa.
   Ei se mitään, kaltaisiasi ihan helvetin hölmöjä on muitakin.

  • mRNA muokkaa genomiasi

   Vastaa

   Olipa ”Passipoliisi” trolli tai ei, niin tässä sulle toivotus: Ota se myrkkypiikki, sairastu ja kuole, kukaan järkevä ihminen ei sun kaltaistas imbesilliä jää kaipaamaan!

   Tämä koronaplandemia on pelkkä huijaus ja nämä rokotteiksi nimetyt myrkyt myös muokkaavat ihmisen genomia, vaikka myrkkyjä tekevät ja levittävät muuta valehtelevat. Asiasta on tehty kaksi tutkimusta, joissa tämä paljastetaan.

   Jos minuun yritetään väkisin laittaa myrkkyä, niin katson oikeudekseni käyttää tarvittaessa vaikka tappavaa voimaa itsepuolustukseksi.

  • Pekko

   Vastaa

   Moi, ”likeavirgin”/”annaana”. Mitä Murha.infon puolelle kuuluu? Piti sitten tänne tulla repimään sitä hintinturpaasi? Taitaa olla murha.infonkin puoli niin täynnä nekrujen tekemiä raiskauksia ynnä muuta terroria että piti miehimyksen mekossa tulla tänne lemuttamaan herkkureikäänsä. Voi ettien että. Murha.infossa ei saa kenenkään henkilöllisyyttä paljastaa, mutta täällä minua ei estä mikään tekemestä sitä…

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Ihan kipee ukko, taitaa tulla piikkiproteiinmit jo pärstävärkistäkin ulos, mikäli se on todella ottanut itse täyden sarjan mRNA:ta persuksiinsa. Tiedoksi vaan Passipoliisille ja kaikille oikeillekin korruptioviranomaisille, että kaikenlaiset pakkotoimet tulevat aiheuttamaan teille merkittäviä tappioita.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Viranomaisten pelkotilat tulevat vain kasvamaan, mitä enemmän aikaa kuluu ja ihmiset tulevat huomaamaan, ettei ”pandemia” päättynytkään edes siihen neljänteen piikkiin, jatkuvasti yrittävät keksiä lisää keinoja pitää kansaa kontrollissa ja mikä muutakaan taktiikkaa he käyttäisivät kuin uhkailua ja kiristystä.
  Näistäkin lausunnoista on pääteltävissä se, että Perryä selkeästi harmittaa, kun kansasta kaikki eivät ole määkimässä samassa laumassa ja on olemassa ihmisiä, jotka omaavat vielä ajattelu-ja päättelykykyä.
  Toivottavasti vielä tulee aika, kun voimme sanoa näille valehtelijoille ”ette pysty piiloutumaan”.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Kyllä. Kaikki on valetta vaan. Rokotteet on myrkkypiikkejä millä massamurhataan kaikki ja maskit ovat myös huijausta. Etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Kaikkialla maailmassa viranomaiset, tutkijat, tiedemiehet, lääkärit ja myös tartunnan saaneet. Hekin ovat valehtelijoita. Tiedät varmaan itekin kuinka vitun tyhmältä noi sun tekstit kuulostaa. Tämän pitäisi olla maailman isoin salaliitto? Pösilö

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Ihan huru-ukko, ja taitaa tulla piikkiproteiinitkin pärstävärkistä ulos, mikäli se on oikeasti itse ottanut täyden sarjan kokeellista mRNA:ta persuksiinsa. Tiedoksi Passipoliisille ja kaikille oikeille korruptioviranomaisille: kaikenlaiset pakotusta yrittävt tulevat kokemaan merkittäviä tappioita.

 • Pah

  Vastaa

  Hmm. No jaa. Eihän se semmoinen ”yksinäinen ja kurja elämä!” kuulosta vielä ollenkaan niin pahalta kuin näiden epämääräisten kokeellisten mRNA-”rokotteiden” runtelema terveys / äkkikuolema joista riittää maailmalla runsaasti näyttöä. https://www.youtube.com/watch?v=MR2kaR8VYO8

  Veikkaan etten ole yksin kun kirjoitan että jokainen saa minun puolesta vapaassa länsimaassa vetää mitä mömmöjä itse haluaa, eikä asia minulle kuulu. Se ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita sitä että näitä kokeellisia mömmöjä vapaaehtoisesti narkkaavat rokotehörhöt voisivat pakottaa meitä muita seuraamaan itseään ja vetämään samoja mömmöjä. 

  Asiahan on niin että kannan ylpeänä isoisiltäni perittyä miljoonien sukupolvien katkeamatonta geenien täydellistä ketjua tässä ajassa, eikä minulla ole mitään syytä ruveta näillä kokeellisilla geenimanipulaatomömmöillä loukkaamaan edesmenneitä sukupolvia ja mahdollisia tulevia jälkeläisiäni. Elikkä. Kannan ylpeänä ja kiitollisina perimäni virheettömäksi katsomani geenit kehdosta hautaan asti, kuten edeltäjänikin ovat aina tehneet, enkä ikinä, enkä missään tapauksessa, suostu arvokkaita perintögeenejäni millään tavalla häpeillen rokotteilla muokkaamaan. 

  Tätäkö se ’perkaaminen’ tarkoittaa @MarinSanna
  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1459194955327541255

  Jos meinaavat moisia kokeellisia geeninmuokkausmömmöjä minuun väkisin pistää niin katson sen sotatoimeksi ja siihen hommaan tulee olemaan tarjolla vain kuollut ruumiini ja siitä voidaan olla varmoja, kuten Antti Rokkakin totesi ettei minua koiranlailla tapeta. 

  https://youtu.be/JQcdV4KIr4c?t=13

 • Leif

  Vastaa

  Aika rohkea veto kuvitella, että tuollaiseen yhteiskuntaan haluaisi kukaan täysjärkinen kuuluakaan.

 • DTOM

  Vastaa

  Johtuuko Australian koronadystopia siitä, että maa on pää-osin valkoisten hallussa? Nyt on meneillään valkoisten maiden väestönvaihto ja kansanmurha.

 • No niin vissiin sitte

  Vastaa

  Mitäs oikeen tapahtui suvaitsevaisuudelle ja tasa-arvolle? Takki se sen kun kääntyy sitä mukaa mitä valemedia lööpeissään suoltaa lampaille.No eihän siinä mitään uutta ole etteivät ihmiset ajattele.

 • sindrinahk

  Vastaa

  Kuullepas Natsipoliisi, taitaa sun aivot olla pehmentynyt siitä rokotepiikistä ja suosittelen tutkituttamaan pään.

 • Kuppa Töölöstä

  Vastaa

  Rokotteesta kieltäytyvät ovat kaikki:
  1. Natseja
  2. Rasisteja
  3. Maahanmuuttodenialisteja
  4. Suvaitsemattomia
  5. Alhaisen moraalin omaavia
  6. Työttömiä
  7. Liian valkoisia
  8. Liian suomalaisia
  9. Rasisteja oho mainittu jo kohdassa 2.
  10. Monikulttuurisuusdenialisteja

  Kieltäytyjät ovat juuri se 20% negatiivinen valkoista ylivaltaa kannattava valkoisten natsirasistien joukko jonka leirittämällä saisi suomesta unelmien yhteiskunnan…

  Näin ajattelee suvakki

 • Late

  Vastaa

  Toi mulkero pitäis heittää jätepuristimeen

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Montakos teitä on täällä kirjoittelemassa eri nimimerkeillä?? Heh aika pieni piiri teillä täällä pyörii.. Kuka tätä paskaa suoltavaa partsua muuten ylläpitää ??
  On vaan niin hauska lukea tällaista , ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä naurattaa kun vissiin sama hemmo kirjoittelee eri nimmareilla pää aivottomuuksia pää pehmeänä. Hei joulupukkia ei ole oikeasti olemassa. Ei muuten voi ajatuksen juoksu eri henkilöillä olla noin sisäsiittoista.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Olet niin retardi, että kykenet vain valtamedian kautta muodostamaan omat mielipiteesi.
   Siitä rokotteesta et ainakaan aivoihisi voi saada minkäänlaisia vaurioita, koska ne sinulta puuttuvat.

  • Eri nimimerkki

   Vastaa

   Jos natsit ärsyttää noin paljon, niin miksi haluat heidät pelastaa rokotteilla? Eikö olisi parempi etteivät natsit ota rokotetta ja kuolevat koronaan? Luulisi näin suvakkilogiikan toimivan mutta ei.

  • Jupi

   Vastaa

   Tiedoksi. Tämä ei oli iltapaska. Jä vielä yksi juttu, joulupukki on olemassa, olen nähnyt omin silmin.
   Sua nyt vaan vituttaa että äänekäs enemmistö osaa argumentoida sinua paremmin.

  • Jörgen Heinz

   Vastaa

   Taidat olla vähän pimeä ja täynnä erinomaisuuttasi. Et näe kuin oman näkökulmasi eri asioista. En alennu kaltaisesi tasolle. Olet hölmö loan heittäjä. Et ole tietoinen muiden ihmisten kokemuksista ja syistä tähän rokotteeseen liittyvän vastaisuuden syistä. Voin terveydenhuollon ammattilaisena sanoa suoraan että nuo telkkarin tädit ja sedät ei välitä siitä mitä vammoja kyseinen rokote aiheuttaa. Mika Rämet on Pfizerin juoksupoika joka nettoaa kivan summan rahaa siitä että pelottelee kansaa rokotteella joka ei edes toimi. Eikö sinun järkesi kerro sinulle että vähitellen rokotekauppiaiden jutut muuttuvat. Eka rokote vapauttaa, toinen vie meidät pois koronasta ja miten nyt kolmas tehoste muuttaa elämäsi, sitä mukaa kun rokote kattavuus on noussut 80%, sairaalat täyttyvät rokotetuista JA rokotteiden vuoksi vammautuneista.
   Nyt siis puhutaan vakavista sydänkohtauksista, sydänlihaksen ja sydänpussin tulehduksista, veritulpista ynnä muista. Äkkiä moderna ei sovikaan alle 30 vuotiaille vaikka se vielä hetki sitten oli turvallinen ja tehokas. Nyt jo ollaa työntämässä pienille lapsille piikkiä kun sitä ollaan vähän ensin ”tutkittu”. Tässä omassa työpaikassani seurasimme toisen piikin jälkeen naisen tuskaista huutoa yli 2 viikkoa yötä päivää. Iholle ilmestyi lisää ja lisää veren purkaumia ja sitten eräänä yönä huudot loppuivat. Enää ei koske ja ompahan suojattu koronalta.
   Meissä hoitajissa on covid-19 rokotevastaisia runsaasti. Sinä et tiedä mitään mistään joten tuki suusi.

 • Tomppa

  Vastaa

  Tuota typerystä puolestaan odottaa rokotteiden aiheuttama sydänkohtaus tai massiivinen aivoveritulppa. Ja jos ei, niin Uuden maailmanjärjestyksen myötä odottaa pikainen likvidointi. Idiootti kun käy tuossa vaiheessa valejuutalaiselle pankkiirieliitille hyödyttömäksi.

 • Kuula kalloon vasemmistolle

  Vastaa

  Pakko sanoo että jos maistuu piikki ni ota piikki, jokaisella ihmisellä on oikeus olla sitä ottamatta. onko sinusta nyt sitten ihan okei, että lakia rikotaan ja ihmiset pakotetaan väkivallalla piikille. Siinä tapauksessa minä tapan sinut ja perheesi ja se on sitten ihan ok

 • Anni

  Vastaa

  En aio ottaa rokotetta, en vaikka pakotettaisiin. Minulla, kuten kaikilla muillakin on oikeus kieltäytyä rokotteesta. Jaksan ihmetellä näitä juttuja rokottamattomia ihmisiä kohtaan. Maailmalla tykitetään jo neljättä kertaa ja korona ei häivy mihinkään. Mitä järkeä edes ottaa koko rokotetta, kun ei siitä ole mitään hyötyä. Mitä enemmän rokotteita, sitä enemmän variantteja.
  Ja todettakoon vielä, että korona on tuonut monen ihmisen todellisen luonteen esille.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Yhdysvaltalainen megaluokan lääkeyhtiö Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista. Pfizerin todettiin syyllistyneen muun muassa terveydenalan päättäjien lahjontaan ja muihin markkinointia sekä myyntiä edistäviin petoksiin. Tämä ei ole ollut Pfizerin ensimmäinen kerta oikeudessa, sillä vuonna 2004 Pfizer tuomittiin 430 miljoonan dollarin korvauksiin laittomista markkinointikeinoistaan. On tuskin yllätys, että lääkeyhtiöt harjoittavat tämänkaltaista hyvinkin epäilyttävää ja laillisuudeltaan välillä häilyvää lobbausta päättäjiä kohtaan. Myös Tampereen kaupunki on ollut yksi Pfizerin ”lahjonnan” kohde.”

   Noin kirjoitti Sanna Marin 3.9.2009 Tampereen kaupunki Pfizerin ”lahjonnan” kohde – artikkelissaan: 

   https://web.archive.org/web/20211026064009/https://www.sannamarin.net/blogi/2009/09/03/15/?page2

   STM: Uusilla määritteillä koko Suomeen kestopandemia?
   https://avoin.media/2021/11/15/stm-uusilla-maaritteilla-koko-suomeen-kestopandemia/

   ”Uusien ohjeiden mukaan koronan leviämisalue määritellään rokotuskattavuuden mukaan riippumatta taudin todellisesta leviämisestä, mutta myös positiivisten näytteiden määrän mukaan. Positiivinen näyte ei tarkoita, että henkilö olisi sairas; positiivisen näytteen saattaa antaa myös henkilö, joka on jo sairastanut taudin ja saanut luonnollisen immuniteetin, koska virusfragmentti näkyy epäluotettavissa rt-PCR ‑testeissä. THL:n koronakartan perusteella Suomessa on noin 5,18 positiivisen näytteen antanutta ihmistä 100 000 kohden sairaalahoidossa eli noin 0,00518% suomalaisista..” 

   Paha on tämmöinen poliittinen plandemia. 

   Vääriä positiivisia tulee PCR-testeissä monesta eri syystä.

   Tätä virhemarginaaliin mukaan laskemista kutsutaan ”vääräksi positiiviseksi”. Vastaavasti on olemassa myös ”vääriä negatiivisia” testituloksia, mutta ne olisivat matemaattisesti merkittäviä vain siinä tapauksessa, jos valtaosa olisi saanut tartunnan.

   Mutta koska valtaosa ihmisistä ei ole saanut COVID-tartuntaa lainkaan, heidät voidaan jättää huomiotta. Matemaattisesti tämä johtuu siitä, että esimerkiksi 2% suuresta enemmistöstä on yli 2% pienestä vähemmistöstä.

   Valmistajien omien ilmoitusten mukaan virhemarginaali on noin 1–2 prosenttia. Se kuulostaa aluksi hyvältä, mutta mitä vähemmän todellisia tartunnan saaneita on, sitä selvemmäksi myös virhe tulee. 

   Voimme laskea tämän ”marjaesimerkillä”: keräämme 1 000 mustikkaa ja yhden puolukan. Oletetaan, että keräilijämme on unohtanut silmälasinsa ja sen virhemarginaali on 2% niiden lajittelussa, aivan kuten Covid-19 PCR-testissä. Niinpä hän lajittelee virheellisesti 20 mustikkaa eli 2% tuhannesta, ”puolukoiksi”, koska ne saattavat näyttää hieman samoilta.

   Pataan päätyy siis 21 marjaa eli 20 väärää positiivista ja yksi oikea. 

   Nyt tietovisan kysymys: Mikä on todennäköisyys, että jos olet testattu ”positiivinen” (siis päätynyt puolukka koriin), oletko todella puolukka? Yksinkertaisesti: 1:20. Toisin sanoen, on olemassa 20 väärää positiivisista jokaista todellista positiivista kohden! Koska 2% tuhannesta on paljon enemmän kuin yksi tuhannesta. Ällistyttävää, mutta sellaisia ovat matematiikan lait. Joten, käytetyn PCR-testin tarkkuus laskee alle 5%:iin näissä olosuhteissa.

   Huom: THL esittää PCR-testin tarkkuudeksi 96%, eli virhemarginaali on tällöin 4%. Tämä johtaa 1:40 todennäköisyyteen, että positiivinen tulos on todellinen positiivinen.

   Teksti: UMV-Lukijalta
   Lähde: The Corona Lie (kirja)

 • Pertsa

  Vastaa

  Yks tuttu tossa otti aamulla rokotteen ja iltapäivällä rupes sydämestä puristamaan.Ei kai tällä kertaa sen kummempaa,mutta pisti vähän miettimään.

 • Kauko-hoitaja

  Vastaa

  Täysmulkun näköinen mies.
  Varmaan alaisetkin pelkää häntä.
  Ehkä jopa vaimo, lapset ja koirakin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi