Suuri osa briteistä tahtoo pitää maskipakon ja rajoitukset voimassa koronakriisin jälkeenkin

Suomessa vastaavaa politiikkaa on ajanut erityisesti THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek.

Yhteiskunta

Valtamedian lietsoma pelkopropaganda on aiheuttanut sen, että kasvava joukko eurooppalaisia on valmiita elämään loppuelämänsä poliisivaltioissa. Arvostetun The Economist ‑lehden tuoreen kyselyn mukaan merkittävä osa briteistä tahtoo, että koronatyrannian yhteydessä pystytetyt rajoitukset pidetään voimassa ”pandemian” jälkeenkin.

EU-alueen koronatoimet ovat lisänneet kansalaisiin kohdistuvaa viranomaisvakoilua, tuhonneet valtavasti työpaikkoja, vähentäneet ihmisten välistä tervehenkistä kanssakäyntiä, estäneet ihmisiä urheilemasta ja rajoittaneet perusteettomasti kansalaisten vapaata liikkumista omassa kotimaassaan. Poliitikkojen ja valtamedian käskyjä sokeasti noudattavat kuluttajamassat vaikuttavat olevan tilanteeseen äärimmäisen tyytyväisiä.

40 prosenttia kyselyyn vastanneista briteistä tahtoo, että maskipakko julkisissa tiloissa säilytetään myös ”pandemian” jälkeen. 25 prosenttia puolestaan tahtoo sulkea yökerhot lopullisesti. Noin 33 prosenttia tahtoo pitää pakotetut ihmistenväliset etäisyydet voimassa julkisilla paikoilla. 20 prosenttia kansasta vaatii ulkonaliikkumiskieltoa, joka alkaisi joka ilta kello kymmenen. 

Kirsikkana kakun päälle noin 50 prosenttia vastaajista vaatii matkustajille pakollista rokotetodistuksen käyttämistä myös koronan taltuttamisen jälkeen.

Suomessa vastaavaa politiikkaa on ajanut erityisesti THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek. Tehy-lehden haastattelussa Nohynek totesi, että ”maskin käytöstä” tulisi tehdä ”uusi normaali” myös koronanjälkeisessä Suomessa

Lähteet: MTV Uutiset, Tehy

Elinkeinovapaus Hanna Nohynek Kokoontumisvapaus Koronavirus Lääketeollisuus Liikkumisvapaus Poliisivaltio Politiikka Rokotteet THL Ulkomaat Ulkonaliikkumiskielto Vakoilu Yhteiskunta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nohy-nekke

  Vastaa

  Tietääkö kukaan että onko ylilääkäri Hanna Nohynek mitään sukua Helsinkiläiselle ahkeralle pakolaisaktivisti Tiia Nohynekille jolla on joka viikko kainalossa uusi lähi-idästä lähtöisin oleva turvapaikkahuijari?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tiia itse on väittänyt, että ei olisi, mutta tiedä sitten.

 • Jupi

  Vastaa

  Valikoimalla kyselyyn vastaajat saa juuri sellaiset tulokset vain haluaa. Näkisin mielelläni karttapohjalla vastaajien sijainnit ja vertailuna BBC:n katsojat kartalla sijoitettuna. Brexitin aikoihin selvisi että EU myönteiset kannat olivat käsi kädessä BBC katsojalukujen kanssa. Propaganda on tosi myös vuonna 2021 ja todistettavasti toimii.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Tämä, jos mikä, on sairasta. Tällaiset gallup-numerot osoittavat, että ”sairaus” pääkopassa on edennyt (halutusti) jo todella pitkälle.

 • Ans kattoo ny

  Vastaa

  No, britit saa tehdä mitä tahtoo. Palataan asiaan parin vuoden kuluttua kun turismi on tyrehtynyt lähes kokonaan ja maa kärvistelee ‑70 luvun työttömyysluvuissa. 

  Onhan ne aina olleet erikoisia mutta rajansa kaikella.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Surullista, että joillain ihmisillä ei näytä olevan enää minkäänlaista omaa aivotoimintaa, sen näkee jo ihan kaduilla kulkiessakin useasti.
  Kyseinen osa väestöstä suostuisi ihan mihin tahansa, kunhan valtamedia tarpeeksi paljon ja riittävän kauan lobbaisivat asiaa.

  Näiltä rajoituksien kannattajilta voisi kysyä, että miksi he olivat aiempina flunssakausina niin vastuuttomia, etteivät kulkeneet maski naamalla ja pysyneet kotona, ellei ole ollut välttämätön syy poistua asioille?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Toivottavasti Suomeenkin tulee maskipakko yleisiin paikkoihin vankeuden uhalla. Pakolliset rokotukset kaikille. Suljetaan ravintolat, baarit, yökerhot ja kaikki ei välttämättömät paikat. Kansa ei tarvitse sirkushuveja. Pakotetaan ihmiset käymään testeissä viikottain. Rokotuspassit käyttöön joka puolella. Armeija kaduille valvomaan ihmisten liikkumista. Luodaan karanteenialueita ja eristetään pahimmat epidemia alueet. Ulkonaliikkumiskielto voimaan. Kokoontumiskiellot voimaan. Luodaan leirejä minne voidaan sijoittaa koronadenialistit ja muut idiootit. Näillä toimenpiteillä saadaan tartunnat laskuun.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tai sitten vaan pysyt kotonasi, jos noin huolettaa tämä pelkopandemia.
  Huomaa kyllä, että yhdestäkään tilastosta et ymmärrä yhtään mitään, pyydä jotain auttamaan niiden tulkitsemisessa, kun on noin hankala ymmärtää.
  ”Pakolliset rokotukset kaikille”. Eikö se riitäkään, että sinä otat rokotteen, mistä syystä et uskokaan sen tehoon, vaan vaadit muille rokotteita?

  Oletko oikeasti noin retardi vai trollaatko muuten vaan?

  • Anonyymi

   Vastaa

   No hieman sarkasmia oli viesteissä. Onko myös kaikki muut virusepidemiat/pandemiat olleet huijausta? Esimerkkejä:
   Polio
   Keltakuume
   HIV
   Pilkkukuume
   Tuberkuloosi
   Malaria
   Kolera
   Espanjantauti
   Musta surma
   Isorokko
   Denguekuume
   Rabies eli raivotauti tai vesikauhu
   Papilloomavirus HPV
   Marburgin virus ja lassakuume
   Ebola

   Jotkut neropatit ovat myös väittäneet ettei mitään viruksia ole olemassakaan. 🤦‍♂️ No ehkä tämä sitten on suurta huijausta kaikki. Kaikkien on oltava siinä mukana. Aikamoista. Että back at you: herätkää todellisuuteen. Onhan se kiva kuvitella, että kaikki tauditkin on vaan eliitin keksimää vedätystä, jolla voidaan kaitsia lampaita. Hohhoijaa.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Siis sinä tosissasi väität tätä pandemiaksi?
    Mikä pandemia tarvitsee taakseen järkyttävän suuren lobbauskoneiston valtamediasta, poliitikoista, erilaisista järjestöistä ja ”asiantuntijoista”? Kun katsot virallisia tilastoja, niin miten tämä ”pandemia” niissä näyttäytyy? Onko ylikuolleisuutta? Mikä on kuolleiden keski-ikä? Onko se jopa suurempi kuin Suomessa kuolleiden keski-ikä yleisesti?
    Mikä on sellainen pandemia, jossa puhutaan, että ”suurin osa sairastaa taudin oireettomana tai hyvin vähäoireisena?” Ymmärrätkö minkälaista teatteria tämä kaikki on?

    Vastaus viimeiseen kysymykseesi. Mitäkö teen jos tulee rokotepakko?
    Jatkan elämää niin kuin tähänkin asti, en ota rokotetta, koska en näe sellaiselle minkäänlaista tarvetta.
    Jatkan myös tämän teatteriesityksen seuraamista, kun aina tulee ”uusi ja vaarallisempi variantti”, jolla kansa saadaan joukkopsykoosin partaalle ja odottamaan uutta rokotetta, sillä sen jälkeen ”kaikki palautuu normaaliksi”, kunnes tarvitaan taas se ”pelastava, uusi piikki”.

    • Anonyymi

     Vastaa

     Niin tätä virusta, joka riehuu ympäri maailmaa
     190 milj. tartuntaa ja Kuolemia 4,08 milj.
     Joo kyllä kutsun pandemiaksi. No mitä uskot, että tässä on se ”end game” jos tosiaan kaikki on vaan huijausta, että saadaan rahaa lääkefirmojen taskuun rokotteilla? Nämä rokotteet tappavat/vammauttavat kaikki? Jännä, että eliittiikin ottaa näitä rokotteita. Israel on rokotuttanut melkein koko kansansa. Venäjällä ja Kiinalla on omat rokotteensa. Väitätkö tosiaan, että kaikki ympäri maailmaa on mukana tässä ”teatterissa”?

     • Nationalisti

      1,5 vuodessa tuollainen määrä kuolleita on naurettavan vähän, varsinkin kun ottaa huomioon eräiden maiden sairaanhoidon tason, ihmisten terveydentilan/fyysisen kunnon ja hygieniaolosuhteet ja kun mietit miten näitä kuolemia tilastoidaan, esimerkiksi Suomessa on ”koronaan liittyviin kuolemiin” laskettu mukaan kymmeniä liikenneonnettomuuksissa kuolleita, voit vain kuvitella kuinka paljon sieltä tilastoista löytyy muihin sairauksiin kuolleita, jotka nyt vain on lueteltu ”koronaan liittyviksi kuolemiksi”.
      Se on jännä, että ne kuolemanvakavat taudit unohtuu heti, jos henkilö kuolee ja hänellä on 30 päivän sisällä todettu positiivinen koronatartunta, niin tilastoissa ei näykään enää siinä kohdassa mihin hän on oikeasti kuollut, vaan nimenomaan se näkyy siellä ”koronaan liittyvissä kuolemissa”.
      Jos Suomessa tämä tilastointi on jo ollut näin vääristynyttä, niin voit kuvitella mitä se on muualla maailmassa.
      Jos puhutaan herkästi ”leviävästä ja tappavasta viruksesta”, niin voit hetken pohtia asiaa, kun virus leviää Intiaan, niin sellainen virus tappaisi helposti kymmeniä miljoonia lyhyessäkin ajassa, nythän näin ei ole käynyt. Voit myös katsoa tilastoja Afrikasta, eipä mitään massakuolemia juuri koronaan ole havaittavissa. Näitä asioita kannattaa miettiä monelta kantilta, ennen kuin kritiikittömästi uskoo kaiken mitä kuulee puolueellisilta asiantuntijoilta.
      Voit myös ihan itse katsoa mihin näillä ”asiantuntijoilla” ja virkamiehillä on sidonnaisuuksia, eli mistä he saavat rahaa, kummasti siellä näyttäytyy juuri ne lääkeyhtiöt, joiden rokotteita he lobbaavat. Omituista…

      En ole missään sanonut, että nämä rokotteet tappavat/vammauttavat kaikki, vaan sitä, että näihin rokotteisiin on jo nyt liittynyt huomattava määrä haittoja.
      Esimerkiksi pandemrix-rokotteilla rokottaminen keskeytettiin jo paljon pienempien haittavaikutusten ilmaantumisten jälkeen, mutta näiden mRNA-rokotteiden kohdalla kukaan ei ole edes halunnut pohtia asiaa ja mitä tulee lasten rokottamiseen, niin se pitäisi ehdottomasti estää.
      Kuinka moni lapsi tai nuori on Suomessa kuollut koronaan, entä edes sairastunut vakavasti?
      Aivan, nyt kannattaisi punnita niitä hyöty-/haittasuhteita, ennen kuin tapahtuu mitään peruuttamatonta.
      Jo alusta asti oli nähtävissä, että rokotetta tullaan lobbaamaan äärimmäisen aggressiivisesti, vaikka samaan aikaan hoettiin, että ”tämä on täysin uusi virus, josta emme tiedä vielä mitään”. Luulisi tuossa kohtaa hälytyskellojen jo soivan, kun sanotaan ettei tiedetä mitään muuta kuin se, että ”rokote on ehdottomasti saatava”.
      Edelleen, katso niiden kuolleiden keski-ikää ja tutki myös monellako heistä on ollut pitkäaikaisia perussairauksia, katso sitä prosenttilukua ja mieti onkohan sinua vedätetty ja lietsotaanko sitä pelkoa kansakunnan keskuuteen aiheettomasti.
      Ymmärrän, että alussa ihmiset olivat hieman varuillaan, kun kyse oli kokonaan uudesta tilanteesta, mutta olisi sitä luullut, että jo viime kesän jälkeen olisi valtaosan silmät auenneet tähän vedätykseen.

     • Nationalisti

      Tuo Espanjantautiin liittyvä kommenttisi kyllä paljasti sen, että suhteellisuuden taju puuttuu lähes kokonaan näistä asioista.
      Käyhän nyt ensi alkuun katsomassa Euroopan väkiluku Espanjantaudin aikaan ja katso sen jälkeen siihen sairastuneiden ja kuolleiden määrä.
      Kysymys myös kuuluu, että tarvitsiko sitä tautia varten oireettomien käydä jonkinlaisissa testeissä ja sairastiko lähestulkoon kaikki sen ”oireettomana tai hyvin lievä oireisena”…

   • Nationalisti

    Vastaa

    Ja vertaatko sinä tätä tosissasi johonkin Espanjantautiin? Oliko siinä taudissa paljonkin oireettomia, jotka kävivät testeissä katsomassa ovatko he kipeitä vai eivät?
    Minkälaisella tasolla voi ihmisen käsitys olla asioista ja historiasta, kun tuottaa tuollaista tekstiä?

  • Anonyymi

   Vastaa
   • Nationalisti

    Vastaa

    Ja lisäyksenä vielä tuohon laittamaasi linkkiin, että ymmärrätkö yhtään lukemaasi tekstiä?
    Missä siellä on mainittuna ”rokotepakko” koko väestölle tässä vaiheessa?

    • Anonyymi

     Vastaa

     Kohta on lähes kaikkialla rokotepakko. Vai etkö usko että tulee oleen? Kysyin vaan, että mitä teet jos sinut raahataan poliisiautossa viemään ottaan rokote. Siinä ei sitten enää netissä uhoominen auta. Aika hankalaa tulee oleen jatkossa Suomessakin kun rokottamattomat suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle kuten muuallakin. Tehdään elämisestä käytännössä mahdotonta heille. Eli kysyn uudestaan aiotko tehdä jotain asialle?

     • Nationalisti

      ”Kohta on lähes kaikkialla rokotepakko”.
      Jaa, missä? Luetteletko ne maat?

      En usko, että Suomeen tulee koko väestöä koskeva rokotepakko, siihen ei ole mitään perustetta ollut missään vaiheessa.

      Aionko tehdä asialle jotain?
      Jatkan elämääni niin kuin tähänkin saakka, jätän rokotteen ottamatta, keskustelen tästä aiheesta jatkossakin niin kuin tähänkin asti ja jatkan tämän sirkuksen seuraamista. Ei tämä vaikuta minun elämääni mitenkään.

 • Sakke

  Vastaa

  Toivottavasti edellinen kommentti oli sarkasmia.

  ZOG-box uskovaisia on valitettavan paljon. Sinänsä mikään yhteiskunta ei toimisi yksin ”vapaa-ajattelijoiden” voimin vaan sokeita uskovaisia vaaditaan aina stabiilin tilanteen ylläpitoon mutta se että lauman mukana menemisen mukavuus ja turvallisuudentunne menee maalaisjärjen yli on jo suomalaisittainkin uutta. 

  Tähän saakka on laumavaisto ollut meillä lähinnä ruohonjuuritason tarkkasilmäisyyttä ja epäkohtiin kärkästä puuttumista. Sen tilalle on uinut hyväksynnän tarve jota nettiaika on ennestään, kaikenmaailman peukutuksineen sun muine dopamiininarkkareiden juttuineen, kiihdyttänyt. Se, yhdessä (((valtamedian))) hysterialietsonnan on varmasti edistänyt tätä aiemmin vapaamuurareilta tuttua muotia jossa alamainen pukeutuu symboliseen kuonokoppaan ja hengittelee mieluuummin omia huurujaan kuin raitista ilmaa.

  Herätkää nyt jo vitun urpot!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Nyt kerrottiin Teletappien saaneen koronavirus rokotteet. Teletapit juhlistivat myös Prideä. 

  – Olemme rokotettuja! Juuri sopivasti kuumaa tappikesää varten. Kuka on valmiina leikkimään ulkona?

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/95ea34cd-0d5f-4950-bc88-0d4f3c4d0cf9

  Ottakaa tekin rokotteet ja viekää lapsenne rokotettaviksi myös! Niin päästään sitten takaisin uuteen normaaliin.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Vai onko ollut tarkoituksena vähentää maaiman liikakansoitusta päästämällä biologinen ase ympäri maailmaa leviään? Rokotteet sitten viimeistelevät homman?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Nationalisti: Omassakin perhe ‑ja tuttavapiirissä on ollut erittäin vakavia sairastumisia SARS-CoV‑2 virukseen, jossa on ollut hengenlähtökin lähellä ja vakavia vammoja aiheuttanut. Mielestäni on typerää vähätellä noin vakavaa virusta. No, aika yksin olet mielipiteittesi kanssa. Tai no onhan näitä UMV-lehden hihhuleita, ja joitain ”ravitsemusterapeutteja” jniiltä saa varmaan vertaistukea, että kuinka SARS-CoV‑2 virus on vaan huijausta ja eliitin keksimä, että voidaan vähän kyykyttää kansaa. Netistä löytyy vaikka mitä scheissee liittyen tähän. Kuten amerikkalaisten ”patrioottien” isä Donald Trump sanoi: ”Ehkä voisimme injektoida desifiointiainetta kehoomme niin sillä lähtee kiinavirus tiehensä”

  • Nationalisti

   Vastaa

   No, tässä muutama vuosi sitten sairaalaan ja teholle joutui perusterveitä nuoria ihmisiä, kun oli käynnissä influenssakausi. Ei silloin kukaan vouhottanut maskeista, eikä yhteiskunnan sulkutiloista.
   Edelleen nuoren ihmisen vakava sairastuminen koronaan on hyvin harvinaista. Esimerkiksi keuhkokuumeeseen sairastuu Suomessa kymmeniä tuhansia vuodessa, joista puolet päätyy sairaalahoitoon, vakava tila sekin on, mutta ei siitä tällaista meteliä pidetä ja se sentään kuormittaa sairaanhoidon resursseja aidosti.
   On ihan sama millaiseksi ”hihhuliksi” sinä minua nimität, minä sentään osaan realistisesti suhteuttaa asioita ja seurata tilannetta ja tilastoja monelta eri kantilta, samaa ei voi sanoa kaikista.

  • sotataito

   Vastaa
   • Nationalisti

    Vastaa

    Malisen rohkeutta on ollut hienoa katsoa näissä asioissa. Hän uskaltaa puhua juuri sen mitä ajatteleekin, monen kannattaisi kuunnella hänen sanomaansa ”pandemiaan” liittyvissä asioissa, sekä talousasioissa.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kyllähän Suomessakin näyttää olevan edelleen joukko ihmisiä, jotka käyttävät maskia ja vaativat, että muidenkin on käytettävä maskia. Nämä ovat niitä ihmisiä, joita kuolema pelottaa ja niimenomaan siten, että se oma ihana elämä jää kesken. Että ei voi enää matkustella tai shoppailla tai bilettää tai tavata ystäviä ja sukulaisia.
  Ennen pitkää käy kuitenkin niin, että nämä maskinaamat jäävät suuremman maskittoman joukon jalkoihin ja varmasti kuulevat kommentteja maskittomilta, jotka eivät välttämättä ilahduta maskinaaman mieltä. Siinä saattaa pelkurilta mennä päivä pilalle, kun lähtee maski naamalla asioille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi